Niina Kangas

Olen Niina Kangas, parturi-kampaaja-maskeeraaja, joka 2010 otti elämässään uuden sivun, hyppäsi junaan ja muutti Helsingistä Tampereelle.

Taiteellisen luonteenpiirteen omaavana etsin pitkään omaa polkuani ja kampaaja-äitini innostamana valmistuin parturi-kampaajaksi vuonna 2009. Halu tehdä monipuolisesti luovaa työtä ja kehittymisen kaipuu ajoi minut hakeutumaan vuoden kestävään maskeerauskoulutukseen, josta valmistuin teatterimaskeeraajaksi joulukuussa 2019. Minun kädenjälkeäni voit siis nähdä myös teatterin lavalla.

Pyrin töissäni aina mahdollisimman hyvään ja asiakkaan näköiseen lopputulokseen, joten suunnittelen työni mielellään yhdessä sinun kanssasi, toiveitasi kuunnellen.

Vapaa-aikani vietän urheillen tai ulkoillen Nasse-koirani kanssa. Rakastan sitä tunnetta kun saan käyttää kehoani, olo tuntuu voimakkaalta ja on mukava huomata, kuinka liike vapauttaa myös mieltä ja antaa energiaa tulevaan päivään. Jutustelen hyvin mielelläni myös urheilusta ja hyvinvoinnista.

Jutun aihetta saa kyllä kanssani melkeinpä mistä vain. Ymmärrän myös sen, että elämä on välillä hektistä ja osa meistä haluaa hakea kampaajalta sen hetken kun saa vain olla. Silloin olemme toki rauhassa ja ihan hiljaa.

Toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi
E-Stailiin juuri sellaisena kuin olet! 💖

Kampaaja-maskeeraaja Niina Kangas

Parturi-kampaaja sekä maskeeraja Niina Kangas on kaivattu lisä E-Stailin parturi-kampaaja -tiimiin ja tarjoaa siis samoja hiuspalveluita kuin Eeva, mutta sen lisäksi vielä maskeerauspalveluita.

Taiteellinen Niina tarjoaa hiuspalveluiden lisäksi kauneusmeikkipalveluja (hää ja juhlameikit) ja vaikkapa teemajuhliisi sopivan upean kasvomaalauksen/maskeerauksen. Huomioithan, että näihin erikoistöihin tarvitsee varata suunnitteluaika varsinaisen maskeerausajan lisäksi.  Näin saadaan aikaan paras mahdollinen lopputulos tärkeää hetkeäsi tai tilaisuuttasi varten.

Niinan olet voinut tavata ennenkin, sillä hän on toiminut Emmin ja Eevan työkaverina Hämeenpuiston tiloissa.

Varaa aika

Niinalle voit varata ajan kätevästi E-Stailin verkkosivuilla Timmassa tai soittamalla E-Stailin numeroon 050 4635922.

Mahdolliset peruutukset pyydämme ilmoittamaan 24h ennen hoitoaikaa.
Peruuttamattomista ajoista veloitamme 50 % hoidon hinnasta.

Varaa aika kalenterista

Hinnasto

Klikkaa alta kategoriaa nähdäksesi hinnaston.