Eeva Toivonen

Olen vahvasti tamperelaistunut parturi-kampaaja Eeva Toivonen ja toiminut yrittäjänä jo vuodesta 1988. Välitön, sukkelaliikkeinen luonteeni ja työtapani ovat perua itäsuomalaisista sukujuuristani.

Nautin työstäni ja tykkään olla ihmisten kanssa tekemisissä. Minulla on uskollinen asiakaskunta, johon kuuluu niin naisia, miehiä, lapsia kuin mummoja ja vaareja, kaikki ovat tervetulleita!

Tavoitteena on jokaisen asiakkaan kanssa: lopputuloksen pitää olla ihmisen oloinen ja sopia kokonaistyyliin.

Olen myös somessa ja Pinterestiä käytän työssä useasti – mutta kaikkein eniten tykkään kohdata ihmiset ihan livenä:)

Ota yhteyttä puhelimella tai varaa aika Timmassa! 💗

This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.

Parturi-kampaaja Eeva Toivonen

E-Stailin Eeva Toivonen on taitava parturi-kampaaja, joka tekee töitä vankalla ammattitaidolla ja suurella sydämellä. Hiusten värjäys, leikkaus, kampaukset ja kiharakäsittelyt ovat Eevan ominta aluetta – ja niiden ohella myös ihmissuhdetyö:)

Eevan erityisvahvuus on lyhyiden hiusten leikkaaminen.

Eevalla on käytössä ja myynnissä lähinnä Lanzan, Kevin Murphyn, Moroccan Oilin ja Living proofin tuotteita. Kysy myös käteviä matkakokoja!

Eevalle hiusten leikkaukseen, värjäykseen tai kampaukseen voit ostaa myös E-Stailin lahjakortin, joko tietylle summalle tai palvelulle.

Eevan tekemiä hiusten leikkauksia, värjäyksiä ja kampauksia voit käydä katsomassa myös E-Stailin Facebook-sivuilta tai Pinterestistä!

Varaa aika

Soita 050 4635922 tai varaa aika Timman kautta netistä!

Mahdolliset peruutukset pyydämme ilmoittamaan 24h ennen hoitoaikaa.
Peruuttamattomista ajoista veloitamme 50 % hoidon hinnasta.

Varaa aika kalenterista

Hinnasto

Klikkaa alta kategoriaa nähdäksesi hinnaston.

Leikkaukset

Naisten lyhyet tai pitkät hiukset (leikkaus+ pesu)
50€ (60€)
Miesten hiukset (leikkaus+ pesu)
35€ (40€)
Otsa- tai niskahiukset
15€
Lapset (leikkaus+pesu)
22€ (30€)

Kampaukset

Föönikampaus + pesu
40-60€
Muut kampaukset
60-90€
Hääkampaus
alk. 170€
Hääkampaus/harj.
alk. 85€
Erikoistyöt
60€/h

Värjäys

Lyhyet hiukset (+leikkaus)
95€ (115€)
Puolipitkät hiukset (+leikkaus)
110€ (130€)
Pitkät hiukset (+leikkaus)
120€ (150€)

Raidat

Lyhyet hiukset (+leikkaus)
100€ (120€)
Puolipitkät hiukset (+leikkaus)
120€ (150€)
Pitkät hiukset (+leikkaus)
150€ (180€)
Extrapitkät hiukset (+leikkaus)
190 (220)

Monisävyvärjäys tai väri+raidat

Lyhyet hiukset (+leikkaus)
110€ (130€)
Puolipitkät hiukset (+leikkaus)
130€ (150€)
Pitkät hiukset (+leikkaus)
160€ (180€)
Extrapitkät hiukset (+leikkaus)
200€ (220€)

Tukikäsittelyt

Tukikäsittelyt + leikkaus lyhyet hiukset
120€-150€
Tukikäsittelyt + leikkaus puolipitkät hiukset
150€ (180€)

Lanza

Yrityksen filosofia, “terve hius on kaunis hius”, on toiminut inspiraationa ainutlaatuisten korjaavien, suojaavien ja parantavien yhdisteiden kehitykseen, jotka ovat äärimmäisen tehokkaita ja edustavat nykyaikaisinta teknologiaa hiustuotteiden alalla. Tuloksena ovat kosteutetut, kiiltävät ja helposti käsiteltävät hiukset.

Laaja ja ylellinen tuotevalikoima täyttää vaativankin asiakkaan tarpeet. Tuotteet sisältävät uusiutuvia ja ympäristöystävällisiä aineosia, kuten eteerisiä öljyjä, kasviuutteita sekä luonnollisia antioksidantteja. Tuotteiden sisältämä Healing-teknologia, väriä suojaavat koostumukset sekä kolminkertainen aurinkosuoja. Kaikki Healing-sarjan shampoot ovat sulfaatittomia ja natriumkloridittomia.

L’anza hyödyntää nanoteknologiaa luodessaan erityisesti kasviperäisistä, kosteuttavista ainesosista niin pieniä, että ne imeytyvät syvälle hiuksen sisään kosteuttaen ja hoitaen hiusta sisältäpäin.

L’anza-pullot ja pahvipakkaukset on valmistettu kierrätetystä materiaalista. Tuotteet eivät sisällä ainesosia, jotka vahingoittavat otsonikerrostamme.

L’anza lukeutuu eläinsuojelujärjestö PETA:n listaan yrityksistä, jotka eivät testaa raaka-aineita tai tuotteitaan eläimillä.

Kevin Murphy

Yksi arvostetuimmista hiusmuotoilijoista, australialainen Kevin Murphy, kehitti nimikkotuotesarjansa omine kokemustensa pohjalta toimiessaan mm. lehtikuvausten parissa. Hän ei ollut tyytyväinen valtavirtamerkkeihin, sillä ne olivat raskaita, tahmaavia eivätkä ne vastanneet tänäpäivänä alati muuttuvan hiusmuodin tarpeisiin.

Kevin halusi luoda kampaamoalalle vihreämmän ilmeen kehittämällä tuotelinjan, joka on ympäristöystävällinen, tuotteiden tehokkuudesta tinkimättä.

KEVIN.MURPHY –tuotteet eivät sisällä lainkaan sulfaatteja tai parabeenejä. Tuotteet ovat luotu mahdollisimman pitkälle käyttäen uusiutuvia ja ympäristöystävällisiä aineosia, kuten eteerisiä öljyjä, kasviuutteita sekä luonnollisia antioksidantteja.

Living Proof Dry volyme blast

Living proof

Living proofin filosofian ydin on tavoite kauniista, luonnollisesta ja terveennäköisestä hiuksesta.

Patentoitu OFPMA-molekyylimme huolehtii siitä, että hius pysyy puhtaana pidempään, on sileä, pörrööntymätön, mutta ryhdikäs ja ilmava.

Living Proof -käyttäjät yleensä toteavat, että hiuksia tarvitsee pestä harvemmin, koska ne pysyvät puhtaana pidempään, joka taas vähentää pesemisestä ja hiuksen käsittelemisestä aiheutuvaa rasitusta!

Tuotteet eivät sisällä sulfaatteja, silikoneja ja öljyjä.

Nioxin hiustuotteet

Nioxin

Nioxin on hakenut inspiraatiota ihonhoidosta ohenevien hiusten hoitoon. Kasvojen ihon jatkeena oleva hiuspohja vaatii samaa huolenpitoa ja hoitoa kuin kasvojen iho.

Nioxin on kehitetty vahvistamaan, ravitsemaan ja korjaamaan hiuksia perin juurin. Koska hiuspohjan hoito edistää myös hiusten terveyttä, tästä on seurauksena paksumman ja tuuheamman näköiset hiukset.

Kaljuuntuminen, hiusten lähtö ja ohuet hiukset ovat yleinen ongelma sekä naisilla että miehillä. Nioxin tuotteiden edistynyt teknologia tarjoaa ongelmaan oikean, toimivan ratkaisun.

Nioxin hyödyntää olemassa olevia hiuksiasi parhaalla mahdollisella tavalla, antaa toivoa ja kohottaa itseluottamustasi.

3-osaiset järjestelmät auttavat puhdistamaan, tasapainottamaan ja hoitamaan hiuksia ja hiuspohjaa!