ihosi hoito päästä varpaisiin

Kosmetologin Palvelut
Varaa aika
Kasvohoidot E-Staili, kryohoito, kylmähoito
Kattava valikoima

Kasvohoidot nuorelle, aikuiselle ja  ikääntyneelle iholle

erilaisten iho-ongelmien hoitoon ja rentoutumiseen.

Kasvohoidot soveltuvat sukupuoleen katsomatta jokaiselle ja ne räätälöidään juuri sinulle sopiviksi.

Hoidoissa käytetään myös eri laitehoitoja (ultraääni kuorinta, timanttihionta, ultraääni imeytys, cryo hoito, neulaton mesoterapia) tehostamaan hoidon vaikutusta.

Uutena laitehoitona nyt tehokas kryohoito eli cryo kylmähoito, tervetuloa kokeilemaan!

Hoitoa valitessa voit varata 1,5h kasvohoitoajan ja kirjoittaa viestikenttään, että katsotaan paikan päällä ihon tarpeisiin soveltuva hoito.

Kasvohoitoihin kuuluu tarvittaessa kevyt ehostus hoidon päätteeksi.  

Kasvohoidot

Vintage kasvohoito 1,5h 100,-

Kun et tiedä mitä haluat kasvohoidossa, mutta haluaisit kaikkea, niin tässä hoidossa puhdistamme, hieromme ja hellimme kasvojesi ihoa.

Hoito Sis. Ihotyypinmukainen kuorinta, mekaaninen puhdistus, kulmien muotoilu ja värjäys, seerumi, hieronta, silmänympärys- ja kasvonaamio ja voide

Nuoriso ihonpuhdistus 1h 70,-

Nuorisolle suunnattu ihonpuhdistus tasapainottamaan kasvojen ihoa. Hoidossa huomioidaan kipuherkkyys.

Hoito sis. ultraäänikuorinta tai timanttihionta, mekaaninen puhdistus, naamio ja voide.

Aikuisen ihon tehopuhdistus 1h 15min 80,-

Epäpuhdas-, tukkoinen-, akneentaipuvainen tai samea iho? Silloin tämä hoito soveltuu juuri sinulle tasapainoittamaan ja kirkastamaan ihoa! Ihonpuhdistuksessa käytetään ihon kunnon mukaan laitekuorintoja tai laitekuorinta-maitohappokuorinta yhdistelmää.

Hoito sis. ultraäänikuorinta, timanttihionta/ maitohappokuorinta, mekaaninen puhdistus, naamio ja voide.

Kasvohieronta 45min 50,-

Sinä, joka haluat rentoutumista ja hierontaa kasvoille.

Hoito sisältää: alkupuhdistus, 30min decoltee-kaula-kasvohieronta ja voide

Idän tuulahdus 1h 85,-

Rentouttava kasvohoito Gua Sha (jade kivi) hieronnalla, joka kiihdyttää verenkiertoa ja kuona-aineiden poistumista kasvoilta.

Hoito sis. Entsymaattinen kuorinta, Gua Sha hieronta kasvoille, naamio, päänhieronta, voide

Unelma 1h 100,-

Herkän ja kuivuuten taipuvaisen ihon hypoallergeeninen hoito Pevonialta, jonka raaka-aineena on hyödynnetty mm. puuvillaa sen parantavien ominaisuuksien johdosta. Pevonian hydra cloud mask treatment syväkosteuttaa, pehmentää, vähentää ihon tulehdusreaktioita ja rauhoittaa samalla viilentäen ihoa.

 

Hoito sis. Aloitushieronta, kuorinta, hyaluronihapposeerumi, lymfa/ hieronta, erikoisnaamio, silmänympärysnaamio, voide

Pevonian kasvohoidot 1,5h 120,-

Hoito valitaan ihosi kunnon ja tarpeen mukaan Pevonialta. Hoito voi olla: Couperoottisen, punoittavan ja rosacea-ihon hoitoon kehitetty Pevonia RS2-hoitolinja joka vähentää ihon kuumotusta sekä vahvistaa ja kosteuttaa ihoa. Tai Pevonian Luminous C & sea; raikastava, kirkastava, kosteuttava c-vitamiini kasvohoito joka soveltuu kaikille ihotyypeille, morsiamille, aurinkovaurioituneille ihoille sekä ihonväsymyksen merkkeihin.

 

Hoito sis. Ihotyypinmukaisen kuorinnan, tehoaine/ ampulli, laite-imeytys, hieronta, erikoisnaamio, silmänympärysnaamio, voide

Heleys 1,5h 140€

Uuden sukupolven Pevonian anti-age erikoishoito aikuiselle iholle, ikääntymisen merkkejä vastaan ja niitä häivyttämään, jossa hyödynnetään neulatonta mesoterapia laitehoitoa sekä imurullauslaitetta. Pevonia Stem Cells -kantasoluhoito silottaa ihoa ja iho näyttää nuorekkaammalta hoidon jälkeen. Suositellaan sarjahoitona vähintään 4 kertaa, kerran viikossa tehtäen.

Hoito Sis. Ihotyypinmukainen kuorinta, laitehoito, ampulli, pevolift hieronta, silmänympärys- ja kasvonaamio ja voide.

Erikoishoidot kasvoille

Kasvolymfa 30min 45,-

Lymfaterapia on rentouttavaa ja ehkäisee leikkauksen jälkeistä turvotusta avaamalla imusuonistoa ja nopeuttamalla kudosnesteiden poistumista leikkausalueelta. Juuri autonomisen hermoston ”heräämisen” vuoksi hoito on rentouttavaa. Hoito voidaan tehdä meikin päälle. Lymfaa suositellaan sarjahoitona mm. turvotusten ehkäisyyn ja leikkausten jälkihoidoiksi turvotuksen vähentämiseen.

Hoito sis. Halutessa alkupuhdistus, kasvolymfa

Imurullaus kasvohoito 1h 75,-

Imurullauksen avulla pystytään vaikuttamaan erilaisiin kehon kipu- jännitystiloihin sekä aineenvaihdunnan ja nestekierron vilkastuttamiseen. Laite toimii alipaineella ja sen motorisoidut rullat muokkaavat ja stimuloivat sidekudosta parantaen näin sekä neste- että verenkiertoa ja muokaten lihas-, iho- ja rasvakudosta. Hoidolla pystytään vaikuttamaan mm. turvotukseen raajoissa, kiinteyttämään kasvojen ja vartalon ihoa, tukemaan painonhallinnassa, vähentämään tuoreita arpikudoksia, auttamaan lihasten palautumista urheilusuoritusten jälkeen.

 

Hoito sis. Ihotyypinmuk. kuorinta, imurullaus kasvot-kaula, seerumi, naamio, voide

Neulaton mesoterapia 1h 95,-

Tämä nuorennushoito perustuu Nobelilla palkittuun innovaatioon, joka tarjoaa turvallisen ja hygieenisen vaihtoehdon neulalliselle mesoterapialle. Neulattomassa mesoterapiassa on samat vaikutukset kuin injektiohoidoissa mutta luonnollisesti ilman sivuvaikutuksia, kuten kipua ja turvotusta.

Neulaton mesoterapialaite käyttää korkeataajuus elektroporaatio- sekä elektro-osmosis-menetelmää, jossa solukalvot tehdään läpäisevämmiksi ja tehoaineet kuljetetaan tehokkaasti syvälle ihoon ja kudoksiin. Pulssiaallot avaavat solukalvoon hetkellisesti kanavia, jolla tehoaineet pääsevät ihon eri kerrosten läpi ilman että ihoon tarvitsee puhkaista reikiä. Hoidon aikana ihoon imeytetään laitteen avulla erilaisia vitamiineja ja hivenaineita, sekä kollageenia ja hyaluronihappoa. Neulaton mesoterapia parantaa ihon omaa kollageenin ja elastiinin tuotantoa. Jo yhden hoitokerran jälkeen iho näyttää terveemmältä ja tulokset näkyvät vielä pitkään hoidon jälkeen. Nuorekkaan ihon ylläpitämiseksi hoitoa suositellaan sarjahoitona.

Mesoterapialla voidaan häivyttää juonteita ja ryppyjä, tasoittaa ihon sävyä ja väriä, kiinteyttää ihoa, heleyttää ja raikastaa ihoa, kosteuttaa ihoa, parantaa ihon oma kollageenin ja elastiinin tuotantoa, poistaa rasvaa, esim. häivyttää kaksoisleukaa, hoitaa aknea ja ruusufinniä, selluliittia vartalonalueella.

Hoito Sis. Ihotyypinmukainen kuorinta, kosteuttava, rauhoittava tai puhdistava ampulli, neulaton mesoterapia, kylmähoito, naamio, voide

Huomioithan, että hoidon jälkeen ei suositella saunomista eikä hikiliikuntaa. Laitehoitoa ei voida tehdä, jos olet raskaana, epilepsia, sydämentahdistin, ihosairaus tai syöpä, kemoterapia hoito, sähköherkkyys, psykologinen/ fyysinen sairaus, metalli implantit kasvojen alueella (ei hammas implantit), tuoreet haavat/ leikkaus haavat, jotka ovat vielä paranemassa, pistoshaavat.

Kosmetologin kasvohoidot Tampere
Erikoiskosmetologi Tampere, iho-ongelmien hoito

Medikaalinen ihonhoito

Medikaalisessa ihonhoidossa stimuloidaan ihon oman kollageeni- ja proteiinisynteesin muodostumista, jolla saadaan näkyviä muutoksia ihon laadun parantamiseen ja ennen kaikkea ennalta ehkäistyä vanhenemisen merkkien syntymistä.

Hoidot suositellaan sarjahoitoina tehtäviksi sekä hoitotuotteet kotiin käytettäviksi tehostamaan hoitojen vaikutusta.

PRX-T33 neulaton biorevitalisaatio 1h 145,-

iiPRX-T33:n uniikki, kansainvälisesti patentoitu koostumus stimuloi kollageenin tuotantoa ja syväkosteuttaa ihoa palauttaen ihon nuorekkuuden.

Teho perustuu trikloorietikkahapon (TCA) korkeaan pitoisuuden, vetyperoksidin (H2O2) ja Kojic-hapon ainutlaatuiseen yhdistelmään, joka mahdollistaa hoidon vaikutukset vain dermiksessä, jolloin ihon pintakerros säilyy vaurioitumattomana.

Tämän vuoksi hoito ei aiheuta “frostingia” tai muita ikäviä sivuvaikutuksia ihossa. PRX-T33 hoitoa voidaan tehdä ympäri vuoden, sillä se ei herkistä ihoa auringonvalolle. Hoito ei myöskään vaadi samanlaista toipumisaikaa kuin useimmat vahvemmat hoidot.

Tulokset ovat sekä välittömästi nähtävissä että pitkäkestoisesti vaikuttavia. Paras tulos saavutetaan 4 hoidolla viikon välein.

Hoidon jälkeen asiakas sitoutuu Wiqon hoitotuotteisiin, jotka ovat välttämättömät tämän hoidon jälkeen.

Hoito sis. Alkupuhdistus, Prx-t33 hoitogeeli kasvojen ja kaulan alueelle, led- valohoito 20min, loppuvoide sekä hoitovoide näyte 2päiväksi

Huomioithan, ettei hoito sovellu raskauden ja imetyksen aikana, aktiivinen herpes/ akne, haavat, ärtynyt iho, tali-ihottuma, roacuttan kuuri, kojic- happo allergia, Hifu- ja injektiohoitojen jälkeen tulee olla 2 vkon väli tähän hoitoon. Karvanpoistoa ei suositella tehtäväksi samalle hoitokerralle.

PRX-T33 sarjahoito ja kotihoitotuotteet 1h 700,-

4 hoitoa 7-10päivän välein tehtynä. Kotihoitotuotteet ensimmäisen hoitokerran yhteydessä tehostamaan hoidon vaikutusta kotona. Kotihoitotuotteet riittävät 1-2kk.

Hoito sis. Alkupuhdistus, Prx-t33 hoitogeeli kasvojen ja kaulan alueelle, led- valohoito 20min, loppuvoide sekä hoitoseerumi ja voide kotihoidoksi ensimmäisen hoidon yhteydessä

Led-valoterapia hoito 45min 65,-

Palkittu, lääketieteellisesti tutkittu Dermalux Led-valohoito ihollesi.

Led-valoterapia on yleisesti hyväksytty medikaalinen hoitomuoto, niin esteettisissä hoidoissa kuin terveydenhuollon/lääketieteen yhteyksissä. Dermalux LED-valoterapia on ihon pintaa rikkomaton hoito, jossa käytetään kliinisesti todennettua valoenergiaa edistämään ihon luonnollista uusiutumista ja korjaantumista.

Ihollamme on kyky imeä itseensä valoenergiaa ja hyödyntää sitä erilaisissa soluprosesseissa. LED-valoterapia on menetelmä, jossa hyödynnetään näkyvää ja infrapunavaloa optimaalisilla aallonpituuksilla, joilla on todennettu olevan ihoa parantavia ominaisuuksia.

Valoenergiaa vastaanottaneet solut toimivat paremmin ja voivat uusiutua jopa 200% nopeammin, mikä edistää ihon uusiutumista ja korjaantumista.

LED-valoterapia on kaikille ihotyypeille sopiva hoitomuoto, jonka voi yhdistää muihin kasvohoitoihin ja mikä mukavinta hoito on kivuton.

Dermaluxissa® on samassa laitteessa kolme eri syvyyteen vaikuttavaa aallonpituutta, joita voi käyttää erikseen tai samanaikaisesti ilman hoitopään vaihtoa.

Dermaluxin® käyttökohteita ovat mm. ihon ikääntymismuutokset (rypyt, juonteet), pigmenttiläiskät, psoriasis, atopia, ihon punaisuus, haavat, ruusufinni, laajentuneet ihohuokoset, akne, esteettisten toimenpiteiden jälkihoito.

Hoitoa suositellaan 10-12 kertaa tehtäväksi. Ensimmäiset neljä viikkoa kaksi hoitoa viikossa, minkä jälkeen yksi hoito viikottain. Hoito voidaan myös tehdä muun hoidon yhteydessä esim. Prtx33.

Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, led-valohoito, naamio ja voide.

Medicalia kemialliset happokuorinnat 45min 90,-

Medicalian kemiallisilla kuorinnoilla kuoritaan ihon ylintä pintakerrosta, jonka paraneminen johtaa ihon pintakerroksen uusiutumiseen ja tasoittumiseen.

Miedoilla orgaanisilla hapoilla saadaan uudistettua, kirkastettua, tasoitettua ihoa ja ihon väriä. Ne parantavat ihon kosteudensitomiskykyä sekä estävät bakteerien kasvua ihossa.

Erinomainen hoito mm. ennen TCA-kuorintoja, neulaushoitoja, ikääntyvälle-, valovaurioituneelle-, akne- ja pigmentoituneelle iholle.

Yhdellä hoitokerralla saadaan jo kirkastettua ihoa ja hoitotuotteiden imeytymistä edistettyä. Kuorinta valitaan ihon tarpeiden mukaan. Suositellaan sarjahoitona 4-6x!

Huomioithan, että hoitoa ei suositella ennen etelänreissua, raskauden aikana, aktiivisena oleva huuliherpes, tetrasykliini kuuri (ei ole välttämättä este, kysy asiasta lääkäriltä) tai sinulla on ollut roacuttan-lääkekuuri viimeisen 6kk aikana.

Hoidon jälkeen ihoon ei laiteta meikkiä sekä saunomiset ja hikiliikunnat tulisi jättää väliin samana päivänä. Ihossa voi mahdollisesti esiintyä hoidon jälkeen hilseilyä, turvotusta, punoitusta, kuumoitusta ja kutinaa.

Sis. Happokuorinta, erikoisnaamio, silmänympärysnaamio, päänhieronta ja voide.

Kattava valikoima

Kasvohoidot nuorelle, aikuiselle ja ikääntyneelle iholle

erilaisten iho-ongelmien hoitoon ja rentoutumiseen.

Kasvohoidot soveltuvat sukupuoleen katsomatta jokaiselle ja ne räätälöidään juuri sinulle sopiviksi.

Hoidoissa käytetään lisäksi eri laitehoitoja (ultraääni kuorinta, timanttihionta, ultraääni imeytys, cryo hoito, neulaton mesoterapia) tehostamaan hoidon vaikutusta.

Kryohoidolla eroon syylistä, känsistä, varsiluomista, maksaläiskistä

Uutena laitehoitona nyt myös kryohoito eli cryo kylmähoito, tervetuloa kokeilemaan!

Hoitoa valitessa voit varata 1,5h kasvohoitoajan ja kirjoittaa viestikenttään, että katsotaan paikan päällä ihon tarpeisiin soveltuva hoito. Kasvohoitoihin kuuluu tarvittaessa kevyt ehostus hoidon päätteeksi. 

Kasvohoito ikääntyneelle iholle Tampere

Kasvohoidot

Vintage kasvohoito 1,5h 100,-

Kun et tiedä mitä haluat kasvohoidossa, mutta haluaisit kaikkea, niin tässä hoidossa puhdistamme, hieromme ja hellimme kasvojesi ihoa.

Hoito Sis. Ihotyypinmukainen kuorinta, mekaaninen puhdistus, kulmien muotoilu ja värjäys, seerumi, hieronta, silmänympärys- ja kasvonaamio ja voide

Nuoriso ihonpuhdistus 1h 70,-

Nuorisolle suunnattu ihonpuhdistus tasapainottamaan kasvojen ihoa. Hoidossa huomioidaan kipuherkkyys.

Hoito sis. ultraäänikuorinta tai timanttihionta, mekaaninen puhdistus, naamio ja voide.

Aikuisen ihon tehopuhdistus 1h 15min 80,-

Epäpuhdas-, tukkoinen-, akneentaipuvainen tai samea iho? Silloin tämä hoito soveltuu juuri sinulle tasapainoittamaan ja kirkastamaan ihoa! Ihonpuhdistuksessa käytetään ihon kunnon mukaan laitekuorintoja tai laitekuorinta-maitohappokuorinta yhdistelmää.

Hoito sis. ultraäänikuorinta, timanttihionta/ maitohappokuorinta, mekaaninen puhdistus, naamio ja voide.

Kasvohieronta 45min 50,-

Sinä, joka haluat rentoutumista ja hierontaa kasvoille.

Hoito sisältää: alkupuhdistus, 30min decoltee-kaula-kasvohieronta ja voide

Idän tuulahdus 1h 85,-

Rentouttava kasvohoito Gua Sha (jade kivi) hieronnalla, joka kiihdyttää verenkiertoa ja kuona-aineiden poistumista kasvoilta.

Hoito sis. Entsymaattinen kuorinta, Gua Sha hieronta kasvoille, naamio, päänhieronta, voide

Unelma 1h 100,-

Herkän ja kuivuuten taipuvaisen ihon hypoallergeeninen hoito Pevonialta, jonka raaka-aineena on hyödynnetty mm. puuvillaa sen parantavien ominaisuuksien johdosta. Pevonian hydra cloud mask treatment syväkosteuttaa, pehmentää, vähentää ihon tulehdusreaktioita ja rauhoittaa samalla viilentäen ihoa.

 

Hoito sis. Aloitushieronta, kuorinta, hyaluronihapposeerumi, lymfa/ hieronta, erikoisnaamio, silmänympärysnaamio, voide

Pevonian kasvohoidot 1,5h 120,-

Hoito valitaan ihosi kunnon ja tarpeen mukaan Pevonialta. Hoito voi olla: Couperoottisen, punoittavan ja rosacea-ihon hoitoon kehitetty Pevonia RS2-hoitolinja joka vähentää ihon kuumotusta sekä vahvistaa ja kosteuttaa ihoa. Tai Pevonian Luminous C & sea; raikastava, kirkastava, kosteuttava c-vitamiini kasvohoito joka soveltuu kaikille ihotyypeille, morsiamille, aurinkovaurioituneille ihoille sekä ihonväsymyksen merkkeihin.

 

Hoito sis. Ihotyypinmukaisen kuorinnan, tehoaine/ ampulli, laite-imeytys, hieronta, erikoisnaamio, silmänympärysnaamio, voide

Heleys 1,5h 140€

Uuden sukupolven Pevonian anti-age erikoishoito aikuiselle iholle, ikääntymisen merkkejä vastaan ja niitä häivyttämään, jossa hyödynnetään neulatonta mesoterapia laitehoitoa sekä imurullauslaitetta. Pevonia Stem Cells -kantasoluhoito silottaa ihoa ja iho näyttää nuorekkaammalta hoidon jälkeen. Suositellaan sarjahoitona vähintään 4 kertaa, kerran viikossa tehtäen.

Hoito Sis. Ihotyypinmukainen kuorinta, laitehoito, ampulli, pevolift hieronta, silmänympärys- ja kasvonaamio ja voide.

Kosmetologi kasvohoidot Tampere

Erikoishoidot kasvoille

Kasvolymfa 30min 45,-

Lymfaterapia on rentouttavaa ja ehkäisee leikkauksen jälkeistä turvotusta avaamalla imusuonistoa ja nopeuttamalla kudosnesteiden poistumista leikkausalueelta. Juuri autonomisen hermoston ”heräämisen” vuoksi hoito on rentouttavaa. Hoito voidaan tehdä meikin päälle. Lymfaa suositellaan sarjahoitona mm. turvotusten ehkäisyyn ja leikkausten jälkihoidoiksi turvotuksen vähentämiseen.

Hoito sis. Halutessa alkupuhdistus, kasvolymfa

Imurullaus kasvohoito 1h 75,-

Imurullauksen avulla pystytään vaikuttamaan erilaisiin kehon kipu- jännitystiloihin sekä aineenvaihdunnan ja nestekierron vilkastuttamiseen. Laite toimii alipaineella ja sen motorisoidut rullat muokkaavat ja stimuloivat sidekudosta parantaen näin sekä neste- että verenkiertoa ja muokaten lihas-, iho- ja rasvakudosta. Hoidolla pystytään vaikuttamaan mm. turvotukseen raajoissa, kiinteyttämään kasvojen ja vartalon ihoa, tukemaan painonhallinnassa, vähentämään tuoreita arpikudoksia, auttamaan lihasten palautumista urheilusuoritusten jälkeen.

 

Hoito sis. Ihotyypinmuk. kuorinta, imurullaus kasvot-kaula, seerumi, naamio, voide

Neulaton mesoterapia 1h 95,-

Tämä nuorennushoito perustuu Nobelilla palkittuun innovaatioon, joka tarjoaa turvallisen ja hygieenisen vaihtoehdon neulalliselle mesoterapialle. Neulattomassa mesoterapiassa on samat vaikutukset kuin injektiohoidoissa mutta luonnollisesti ilman sivuvaikutuksia, kuten kipua ja turvotusta.

Neulaton mesoterapialaite käyttää korkeataajuus elektroporaatio- sekä elektro-osmosis-menetelmää, jossa solukalvot tehdään läpäisevämmiksi ja tehoaineet kuljetetaan tehokkaasti syvälle ihoon ja kudoksiin. Pulssiaallot avaavat solukalvoon hetkellisesti kanavia, jolla tehoaineet pääsevät ihon eri kerrosten läpi ilman että ihoon tarvitsee puhkaista reikiä. Hoidon aikana ihoon imeytetään laitteen avulla erilaisia vitamiineja ja hivenaineita, sekä kollageenia ja hyaluronihappoa. Neulaton mesoterapia parantaa ihon omaa kollageenin ja elastiinin tuotantoa. Jo yhden hoitokerran jälkeen iho näyttää terveemmältä ja tulokset näkyvät vielä pitkään hoidon jälkeen. Nuorekkaan ihon ylläpitämiseksi hoitoa suositellaan sarjahoitona.

Mesoterapialla voidaan häivyttää juonteita ja ryppyjä, tasoittaa ihon sävyä ja väriä, kiinteyttää ihoa, heleyttää ja raikastaa ihoa, kosteuttaa ihoa, parantaa ihon oma kollageenin ja elastiinin tuotantoa, poistaa rasvaa, esim. häivyttää kaksoisleukaa, hoitaa aknea ja ruusufinniä, selluliittia vartalonalueella.

Hoito Sis. Ihotyypinmukainen kuorinta, kosteuttava, rauhoittava tai puhdistava ampulli, neulaton mesoterapia, kylmähoito, naamio, voide

Huomioithan, että hoidon jälkeen ei suositella saunomista eikä hikiliikuntaa. Laitehoitoa ei voida tehdä, jos olet raskaana, epilepsia, sydämentahdistin, ihosairaus tai syöpä, kemoterapia hoito, sähköherkkyys, psykologinen/ fyysinen sairaus, metalli implantit kasvojen alueella (ei hammas implantit), tuoreet haavat/ leikkaus haavat, jotka ovat vielä paranemassa, pistoshaavat.

Medikaalinen ihonhoito

Medikaalisessa ihonhoidossa stimuloidaan ihon oman kollageeni- ja proteiinisynteesin muodostumista, jolla saadaan näkyviä muutoksia ihon laadun parantamiseen ja ennen kaikkea ennalta ehkäistyä vanhenemisen merkkien syntymistä. Hoidot suositellaan sarjahoitoina tehtäviksi sekä hoitotuotteet kotiin käytettäviksi tehostamaan hoitojen vaikutusta.

PRX-T33 neulaton biorevitalisaatio 1h 145,-

PRX-T33:n uniikki, kansainvälisesti patentoitu koostumus stimuloi kollageenin tuotantoa ja syväkosteuttaa ihoa palauttaen ihon nuorekkuuden.

Sen teho perustuu trikloorietikkahapon (TCA) korkeaan pitoisuuden, vetyperoksidin (H2O2) ja Kojic-hapon ainutlaatuiseen yhdistelmään, joka mahdollistaa hoidon vaikutukset vain dermiksessä, jolloin ihon pintakerros säilyy vaurioitumattomana.

Tämän vuoksi hoito ei aiheuta “frostingia” tai muita ikäviä sivuvaikutuksia ihossa. PRX-T33 hoitoa voidaan tehdä ympäri vuoden, sillä se ei herkistä ihoa auringonvalolle. Hoito ei myöskään vaadi samanlaista toipumisaikaa kuin useimmat vahvemmat hoidot.

Tulokset ovat sekä välittömästi nähtävissä että pitkäkestoisesti vaikuttavia. Paras tulos saavutetaan 4 hoidolla kerran viikossa tehtäen. Hoidon jälkeen asiakas sitoutuu Wiqon hoitotuotteisiin, jotka ovat välttämättömät tämän hoidon jälkeen.

Hoito sis. Alkupuhdistus, Prx-t33 hoitogeeli kasvojen ja kaulan alueelle, led- valohoito 20min, loppuvoide sekä hoitovoide näyte 2päiväksi

Huomioithan, ettei hoito sovellu raskauden ja imetyksen aikana, aktiivinen herpes/ akne, haavat, ärtynyt iho, tali-ihottuma, roacuttan kuuri, kojic- happo allergia, Hifu- ja injektiohoitojen jälkeen tulee olla 2vkon väli tähän hoitoon.

Karvanpoistoa ei suositella tehtäväksi samalle hoitokerralle.

PRX-T33 sarjahoito ja kotihoitotuotteet 1h 700,-

4 hoitoa 7-10päivän välein tehtynä. Kotihoitotuotteet ensimmäisen hoitokerran yhteydessä tehostamaan hoidon vaikutusta kotona. Kotihoitotuotteet riittävät 1-2kk.

Hoito sis. Alkupuhdistus, Prx-t33 hoitogeeli kasvojen ja kaulan alueelle, led- valohoito 20min, loppuvoide sekä hoitoseerumi ja voide kotihoidoksi ensimmäisen hoidon yhteydessä

Led-valoterapia hoito 45min 65,-
Palkittu, lääketieteellisesti tutkittu Dermalux Led-valohoito ihollesi.

Led-valoterapia on yleisesti hyväksytty medikaalinen hoitomuoto, niin esteettisissä hoidoissa kuin terveydenhuollon/lääketieteen yhteyksissä.

Dermalux LED-valoterapia on ihon pintaa rikkomaton hoito, jossa käytetään kliinisesti todennettua valoenergiaa edistämään ihon luonnollista uusiutumista ja korjaantumista.

 

Ihollamme on kyky imeä itseensä valoenergiaa ja hyödyntää sitä erilaisissa soluprosesseissa. LED-valoterapia on menetelmä, jossa hyödynnetään näkyvää ja infrapunavaloa optimaalisilla aallonpituuksilla, joilla on todennettu olevan ihoa parantavia ominaisuuksia.
Valoenergiaa vastaanottaneet solut toimivat paremmin ja voivat uusiutua jopa 200% nopeammin, mikä edistää ihon uusiutumista ja korjaantumista.
LED-valoterapia on kaikille ihotyypeille sopiva hoitomuoto, jonka voi yhdistää muihin kasvohoitoihin ja mikä mukavinta hoito on kivuton.
Dermaluxissa® on samassa laitteessa kolme eri syvyyteen vaikuttavaa aallonpituutta, joita voi käyttää erikseen tai samanaikaisesti ilman hoitopään vaihtoa.
Dermaluxin® käyttökohteita ovat mm. ihon ikääntymismuutokset (rypyt, juonteet), pigmenttiläiskät, psoriasis, atopia, ihon punaisuus, haavat, ruusufinni, laajentuneet ihohuokoset, akne, esteettisten toimenpiteiden jälkihoito.
Hoitoa suositellaan 10-12kertaa tehtäväksi. Ensimmäiset neljä viikkoa kaksi hoitoa viikossa, minkä jälkeen yksi hoito viikottain. Hoito voidaan myös tehdä muun hoidon yhteydessä esim. Prtx33.
Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, led-valohoito, naamio, voide.
Medicalia kemialliset happokuorinnat 45min 90,-

Medicalian kemiallisilla kuorinnoilla kuoritaan ihon ylintä pintakerrosta, jonka paraneminen johtaa ihon pintakerroksen uusiutumiseen ja tasoittumiseen. Miedoilla orgaanisilla hapoilla saadaan uudistettua, kirkastettua, tasoitettua ihoa ja ihon väriä. Ne parantavat ihon kosteudensitomiskykyä sekä estävät bakteerien kasvua ihossa. Erinomainen hoito mm. ennen TCA-kuorintoja, neulaushoitoja, ikääntyvälle-, valovaurioituneelle-, akne- ja pigmentoituneelle iholle. Yhdellä hoitokerralla saadaan jo kirkastettua ihoa ja hoitotuotteiden imeytymistä edistettyä. Kuorinta valitaan ihon tarpeiden mukaan. Suositellaan sarjahoitona 4-6x!

Huomioithan, että hoitoa ei suositella ennen etelänreissua, raskauden aikana, aktiivisena oleva huuliherpes, tetrasykliini kuuri (ei ole välttämättä este, kysy asiasta lääkäriltä) tai sinulla on ollut roacuttan-lääkekuuri viimeisen 6kk aikana. Hoidon jälkeen ihoon ei laiteta meikkiä sekä saunomiset ja hikiliikunnat tulisi jättää väliin samana päivänä. Ihossa voi mahdollisesti esiintyä hoidon jälkeen hilseilyä, turvotusta, punoitusta, kuumoitusta ja kutinaa.

Sis. Happokuorinta, erikoisnaamio, silmänympärysnaamio, päänhieronta ja voide.

Geelikynnet Tampere

Käsihoidot

Kynsien viilaus ja lakkaus 30min 30,-

Pikakaunistusta käsille!

Kosteuttava parafiinihoito käsille 30min 30,-

Parafiinihoito on tehokas erikoishoito käsille. Se vahvistaa kudoksia ja kosteuttaa vähentäen käsien kuivuudesta johtuvia ryppyjä sekä edistää verenkiertoa. Erityisesti se sopii kuivalle sekä vanhenevalle iholle. Talvikäsille se on erinomainen kosteuttaja. Parafiinihoito on myös rentouttava. Jaksottaisena hoitona se olisi hyvä toistaa 14 päivän välein, jotta saavutetaan parhain tulos.

Parafiinihoidon pitkävaikutteinen lämpö auttaa myös kipeisiin niveliin ja lihaksiin sekä silottaa ikääntymisen merkkejä iholta. Hoidot sopivat erinomaisesti myös reumakäden kuntoutukseen. Tällöin hoidot suositellaan otettavaksi 10 hoitokerran jaksona.

Parafiinihoito tehostaa hoitoaineiden imeytymistä, parantaa aineenvaihduntaa ja vahvistaa kudoksia. Vähentää kuivuudesta johtuvia ryppyjä, rentouttaa ja lievittää kipuja. Käsiesi ihosta tulee pehmeä ja silkkisen tuntuinen. Käsiesi iho näyttää terveemmältä ja nuoremmalta. Erinomainen hoitomuoto myös niille, joiden kädet palelevat tai joutuvat jatkuvalle rasitukselle.

 Hoito sis. Ihotyypinmuk. kuorinta, imurullaus kasvot-kaula, seerumi, naamio, voide

Manikyyri 1h 15min 55,-

Sis. Kuorinta käsille, kynsien viilaus, kynsien- ja kynsinauhojen siistiminen, lakkaus ja hieronta.

Parafiini+ Led valoterapia hoitokäsille 45min 45,-

Tehohoitoa kuiville, karheille käsille. LED-valoterapia on sopiva hoitomuoto käsille ja vartalolle. Dermaluxissa® on samassa laitteessa kolme eri syvyyteen vaikuttavaa aallonpituutta, joita voi käyttää erikseen tai samanaikaisesti ilman hoitopään vaihtoa. Dermaluxin® käyttökohteita ovat mm. ihon ikääntymismuutokset käsissä, ekseema, pigmenttiläiskät, psoriasis, hyperpigmentaatio, ihon punaisuus, esteettisten toimenpiteiden jälkihoito.

Hyvä jalkahoito Tampere

Jalkahoidot

Virkistys jalkahoito 45min 50,-

Sis. Kuorinta jaloille, kynsien- ja kynsinauhojen siistiminen, jalkanaamio.

Jalkahoito 1,5h 75,- / Eläkeläiset 65,-

Sis. Kylvetys, kynsien- ja kynsinauhojen siistiminen, kovettumien/ känsien poisto, lakkaus ja hieronta. Mukaan saat valitsemasi kynsilakkapullon.

Jalkahoito geelauksella 2h 95,-

Sis. Kylvetys, kynsien- ja kynsinauhojen siistiminen, kovettumien/ känsien poisto, väri tai ranskalainen geelaus varpaankynsiin ja hieronta.

Callus Peeling jalkahoito 1h 30min 75,-

Calluspeeling-hoito on uusi tehokas ja nopea tapa poistaa kovettumat, sarveistumat ja värjäytymät jalkapohjista. Hoitoliuskat sisältävät AHA-happoja. Hoito on turvallinen ja hellävarainen, joten se sopii hyvin myös diabeetikoille, kutiaville jalkapohjille ja raskaana oleville.

Sis. Kylvetys jaloille, callus peeling- kovettumahoito jaloille, kynsien- ja kynsinauhojen siistiminen, lakkaus ja hieronta

Kauniit jalat 1h 30min 70,-

Sis. Kuorinta tai kylvetys jaloille, kynsien- ja kynsinauhojen siistiminen, ranskalainen/ värigeelaus ja kevyt voidehieronta jalkapohjille.

Lymfahieroja Tampere

Vartalohoidot

Selänpuhdistus 1h 15min 75,-

Selänpuhdistusta suositellaan epäpuhtaalle, tukkoiselle ja akne selkäiselle/ rintakehälle.

Sis. Kemiallinen syväpuhdistus tai laitekuorinta, mekaaninen puhdistus, naamio ja voide.

 

Rentoutus hetki 1h 85,-
Sis. Hieronta vartalolle ja kasvoille.
Tropical 1h 30min 95,-

Trooppisten hedelmien tuoksuinen Pevonian vartalokuorinta ja hieronta taistelevat vartalon ikääntymisen merkkejä vastaan ja ravitsevat samalla ihoa.

Sis. Tropical kuorinta ja hieronta vartalolle ja päänhieronta.

Cactus & Agave body wrap 1h 85,-

Pevonian vartalokäärehoito, jossa on hyödynnetty siniagaven (mehikasvi) sekä kaktuksen parantavia vaikutuksia. Hoito ravitsee ja kosteuttaa kuivaa vartaloa, jättäen ihon pehmeän silkkikseksi. Erinomainen hoito kaikille.

Hoito sis. Magnesium-voide hieronta vartalolle ja Cactus & Agave vartalonaamio

Imurullaus vartalohoito 30min/60min 40€/70,-

Imurullauksen avulla pystytään vaikuttamaan erilaisiin kehon kipu- jännitystiloihin sekä aineenvaihdunnan ja nestekierron vilkastuttamiseen. Laite toimii alipaineella ja sen motorisoidut rullat muokkaavat ja stimuloivat sidekudosta parantaen näin sekä neste- että verenkiertoa ja muokaten lihas-, iho- ja rasvakudosta. Hoidolla pystytään vaikuttamaan mm. turvotukseen raajoissa, kiinteyttämään kasvojen ja vartalon ihoa, tukemaan painonhallinnassa, vähentämään tuoreita arpikudoksia, auttamaan lihasten palautumista urheilusuoritusten jälkeen.

Hoito sis. Imurullaus valitulle hoitoalueelle 30min (vatsa ja kyljet, käsivarret, reidet, sääret, alaselkä, pakarat), voide

Hoito sis. Imurullaus 2 valitulle hoitoalueelle 60min (vatsa ja kyljet, käsivarret, reidet, sääret, alaselkä, pakarat), voide

Sarjahoitona 6x 30min/ 220€ 

Sarjahoitona 6x 60min/ 390€ 

 

Kryo kylmähoito – jäädytyshoito CryoPenillä

Medikaalinen kryohoito eli cryo jäädytyshoito on nopea ja lähes kivuton hoitomuoto, jonka avulla pääset eroon varsiluomista ja rasvaluomista, syylistä ja känsistä.

Jäädytyshoito tuntuu hetkellisesti erittäin kylmältä ja raapaisu efektiltä iholla. Hoidettava alue jäädytetään -89 asteeseen muutamia sekunteja kerrallaan, joka aiheuttaa käytännössä hetkellisesti ns. kudosvaurion.

Sen seurauksena hoidettu kohta lähtee hetkellisesti tummumaan ja tekemään useimmiten ruven ihonpinnalle. Myös hetkellinen turvotus ja punoitus hoidettavalla alueella on mahdollista.

Rupi tippuu 5-16päivän kuluttua iholta. Osalle voi tulla myös hetkellisesti vesikello hoidettuun kohtaan.

Hoidettavaa aluetta voi rasvailla ja näkyviä alueita suojata lisäksi aurinkovoiteella. Hoidettu alue punoittaa muutaman viikon ajan ruven tiputtua. Hoito on mahdollista yhdistää muiden hoitojen ohella tehtäväksi.

Suosittelemme, että rasvaluomet, aurinkokeratoosit ja dermatofibroomat on lääkärin tarkistamia ja todettu hyvänlaatuisiksi ennen kryohoitoa.

Emme suosittele saunomista, solariumia, auringonottoa ja hankaavia vaatteita samana päivänä, kun hoito on tehty.

Tilanteen mukaan katsotaan montako kertaa hoidettava alue tulee jäädyttää 4-6 viikon välein. Esimerkiksi syylät vaativat useamman hoitokerran, koska syylän ”juuret” ovat syvällä ihossa.

Tuotteella on CE- ja FDA-hyväksyntä.

 

Cryo-jäädytys (1muutos) 5-15min 40,-

Helppo yhdistää mihin tahansa hoitokäyntiin. 

Cryo-jäädytys (2-3muutosta) 15min 75,-

Helppo yhdistää mihin tahansa hoitokäyntiin. 

Cryo-jäädytys (4-5muutosta) 30min 120,-

Helppo yhdistää mihin tahansa hoitokäyntiin. 

Karvojen poisto

Ylähuuli/ leuka (sokeri) 5-10min 17,-
Huomioithan ennen sokerointiin tuloa ettet samana päivänä kuori ja rasvaa ihoa. Sokeroinnin jälkeen on hyvä välttää samana päivänä auringonottoa/ solariumia, hikiliikuntaa ja saunomista!
Jatkossa Huoltoväli 3-5vkoa -10%
Koko kasvot (sokeri) Ylähuuli, leuka ja posket 15min 30,-
Huomioithan ennen sokerointiin tuloa ettet samana päivänä kuori ja rasvaa ihoa. Sokeroinnin jälkeen on hyvä välttää samana päivänä auringonottoa/ solariumia, hikiliikuntaa ja saunomista!
Jatkossa Huoltoväli 3-5vkoa -10%
Käsivarret (sokeri tai vaha) 15min 30,-
Huomioithan ennen sokerointiin tuloa ettet samana päivänä kuori ja rasvaa ihoa. Sokeroinnin jälkeen on hyvä välttää samana päivänä auringonottoa/ solariumia, hikiliikuntaa ja saunomista!
Jatkossa Huoltoväli 3-5vkoa -10%
Selkä (sokeri tai vaha) 30min 50,-
Huomioithan ennen sokerointiin tuloa ettet samana päivänä kuori ja rasvaa ihoa. Sokeroinnin jälkeen on hyvä välttää samana päivänä auringonottoa/ solariumia, hikiliikuntaa ja saunomista!
Jatkossa Huoltoväli 3-5vkoa -10%
Rintakehä (sokeri tai vaha) 30min 35,-
Huomioithan ennen sokerointiin tuloa ettet samana päivänä kuori ja rasvaa ihoa. Sokeroinnin jälkeen on hyvä välttää samana päivänä auringonottoa/ solariumia, hikiliikuntaa ja saunomista!
Jatkossa Huoltoväli 3-5vkoa -10%
Sääret/Reidet (sokeri tai vaha) 30min 38,-
Huomioithan ennen sokerointiin tuloa ettet samana päivänä kuori ja rasvaa ihoa. Sokeroinnin jälkeen on hyvä välttää samana päivänä auringonottoa/ solariumia, hikiliikuntaa ja saunomista!
Jatkossa Huoltoväli 3-5vkoa -10%
Koko jalat (sokeri tai vaha) 30-55min 65,-
Huomioithan ennen sokerointiin tuloa ettet samana päivänä kuori ja rasvaa ihoa. Sokeroinnin jälkeen on hyvä välttää samana päivänä auringonottoa/ solariumia, hikiliikuntaa ja saunomista!
Kainalot 10min 25,-
Huomioithan ennen sokerointiin tuloa ettet samana päivänä kuori ja rasvaa ihoa. Sokeroinnin jälkeen on hyvä välttää samana päivänä auringonottoa/ solariumia, hikiliikuntaa ja saunomista!
Jatkossa Huoltoväli 3-5vkoa -10%
Bikinirajat (sokeri) 15min 37,-

Huomioithan Bikinirajan sokeroinnissa poistetaan häiritsevä karvoitus bikinihousujen linjoja mukaillen ja tarvittaessa sisäreisiltä.

Jatkossa Huoltoväli 3-5vkoa -10%

Brasilialainen (sokeri) 30-45min 65,-

Brasilialainen karvanpoisto on menetelmä, jolla karvoitus poistetaan sokerilla genitaalialueelta vain jättämällä häpykummulle pieni kaistale karvoitusta, ns. kiitorata sekä pakaravaosta ja pakaran päältä.

Jatkossa Huoltoväli 3-5vkoa -10%

Hollywood (sokeri) 30-60min 70,-

Hollywood karvanpoisto on menetelmä, jolla karvoitus poistetaan sokerilla genitaalialueelta kokonaan sekä pakaravaosta ja pakaroiden päältä.

Jatkossa Huoltoväli 3-5vkoa -10%

Takapuoli (sokeri) 10min 25,-
Pakaravako ja pakaran päällinen.
Jatkossa Huoltoväli 3-5vkoa -10%
Sokru paketti 1: sääret/ reidet, kainalot, bikinirajat 1h 85,-
Huomioithan, että sokrupakettihoitoon voi mennä lyhyempi aika kuin mitä on ilmoitettu.
Sokru paketti 2: koko jalat, bikinirajat, kainalot 1,5h 105,-
Huomioithan, että sokrupakettihoitoon voi mennä lyhyempi aika kuin mitä on ilmoitettu.
Sokru paketti 3: Brasilialainen/ Hollywood ja kainalot 30-60min 80,-
Huomioithan, että sokrupakettihoitoon voi mennä lyhyempi aika kuin mitä on ilmoitettu.
kulmien kestopigmentointi Tampere

Kestokäsittelyt

Kulmien muotoilu (voidaan tehdä sokerilla) 10min 15,-
Kulmien muotoilu ja värjäys 15 min 18,-
Ripsien värjäys 15min 18,-
Ripsien ja kulmien muotoilu ja värjäys 30min 30,-
Browlift-kulmien laminointi 1h 55,-
Lashlift ripsienkestotaivutus värjäyksellä 1h 15min 70,-
Lashlift ja Browlift 1h 30min 115,-
Klassiset ripsienpidennykset 1,5h 110,-
Volyymi ripsienpidennykset 2h 130,-

Ajanvaraus volyymeihin vain soittamalla.

Ripsihuollot 1,5h 75,-
Meikkaus Tampere

Ehostukset

Päivämeikki 45min 50,-
Ilta/Juhlameikki 1h 60,-

 

Teema/ Valokuvameikit alk. 65,-/h
Kun olet menossa kuvauksiin, teemajuhliin tms. johon tarvitset hiukan enemmän kuin yleensä perusehostusta. Toteutetaan juuri sinulle soveltuva meikki teemanmukaisesti. Mahdollisuus myös teema/ valokuvausmeikin tekoon muualla kuin liikkeessä! Kysy lisää!
Meikinteon opastus 1,5h 80,-

Oletko halunnut oppia kasvojen korostamista ja varjostamista, silmien ehostusta tai jotain muuta ehostukseen liittyvää. Katsomme juuri sinulle soveltuvat sävyt ja ongelmakohdat yhdessä ja opettelemme ehostamista peilin kautta. Myynnissä ehostustuotteita ja välineitä.

Meikinteon opastus ystävän kanssa 2h 120,-

Tule ystäväsi kanssa opettelemaan meikkausta. Katsomme juuri teille soveltuvat sävyt ja ongelmakohdat ja opettelemme ehostamista peilin kautta. Myynnissä ehostustuotteita ja välineitä.

Morsiusmeikki 135,-

Tuleva morsian tehdään päivästäsi ikimuistoinen helpottamalla kiirettä ja jännitystä ennen h-hetkeä. Huomioithan, että koemeikki suositellaan 2-3vkoa aikaisemmin tehtäväksi ennen häitä.

Halutessasi voimme tehdä sulhaselle kevyen fixauksen hääpäivänä.

Mahdollisuus myös häämeikin teko muualla kuin liikkeessä. Huomioithan matkakustannukset lisätään hintaan.

Sis. Kulmien siistiminen ja värjäys (n. viikko ennen häitä), koe- ja häämeikki ja halutessasi sulhasen fixaus (puuterointi, varjostus/ korostus).

Geelilakkaus Tampere

Kynnet

Yhden kynnen korjaus 15min 15,-
Bio Sculpture Evo Geelaus väri / ranskalainen 1h 67,-

Evo-geelilakka sisältää A- ja E-vitamiineja, jotka imeytyvät kynsipetiin ja ravitsevat sitä, jopa kovettamisen jälkeen. Geelilakkauksen allakin kynsi hengittää ja sekä happi että vesi pääsevät vapaasti vaikuttamaan. Tämä estää luonnollisen kynnen kuivumista sekä keratiinin pehmenemistä ja pitää kynnen terveenä ja hyväkuntoisena. Evo suojaa luonnollista kynttä, sillä materiaali on joustavaa. Geelilakka on kliinisesti testattu, eikä se sisällä haitallisia ainesosia. Evo antaa upean ja korkeakiiltoisen lopputuloksen ja se on helppo sekä levittää kynnelle että poistaa tarvittaessa. Pysyvyys 3-6vkoa.

BS Evo Geelaus väri/ ranskalainen ja vanhojen poisto 1h 45min 75,-
Kynsihuolto 1,5h 70,-
Geelien/ geelilakkojen poisto 1h 55,-
Kosmetologi Emmi Schavikin erikoistuu hoitamaan erilaisia iho-ongelmia

Taffy-kestopigmentointi

Microblading-toimenpiteessä käytetään steriilejä mikroskooppisen pieniä erikoisteriä, jotka läpäisevät ihon pintakerroksen. Ihoon vedetään terällä pieniä viiltoja, jotta väripigmentti pääsee sen sisään. Väri valitaan omaan ihoon ja hiuksien sävyyn sopivaksi.
Jokainen kestopigmentointi on yksilöllinen ja suunnitellaan asiakkaan kanssa yhdessä! Pigmentoinninkesto 1-3 vuotta!

Ajanvaraukset pigmentointiin vain asioimalla liikkeessä tai soittamalla!

Taffy Kulmakarvat 360,-

Sis. konsultoinnin, teon ja 1x vahvistuksen ellei toisin mainita, maksu hoidetaan kokonaisuudessaan ensimmäisen käyntikerran yhteydessä. Ajanvaraukset pigmentointiin vain asioimalla liikkeessä tai soittamalla!

Taffy silmänrajaus ylös 290,-

Sis. konsultoinnin, teon ja 1x vahvistuksen ellei toisin mainita, maksu hoidetaan kokonaisuudessaan ensimmäisen käyntikerran yhteydessä.

Taffy Kulmakarvat + silmänrajaukset ylös 570,-

Sis. konsultoinnin, teon ja 1x vahvistuksen ellei toisin mainita, maksu hoidetaan kokonaisuudessaan ensimmäisen käyntikerran yhteydessä.

Taffy- kulmakarvojen/ eyeliner vahvistus 185,-

Vahvistus kerta vanhoille microblading kulmille tai eyelinereille.

Pevonia Tampere

Pakettihoidot

Ihania hoitokokonaisuuksia koko keholle ja mieltä piristämään. Tarvittaessa voimme räätälöidä juuri sinulle tai lahjansaajalle uniikin hoitokokonaisuuden!

Mommy to be 2h 15min 150€,-

Tulevalle äidille rentouttava hoitokokonaisuus. Sis. Jalkahoito, ripsien ja kulmien värjäys sekä virkistyshoito kasvoille

Super hero 2h 15min 150,-

Sinulle mies, oman elämän supersankarin hoitokokonaisuus. Sis. Kasvoille kirkastava kuorinta, c-vitamiini seerumi, hieronta, kasvonaamio ja voide sekä jalkahoito

Sinun hetkesi 1h 30min 130,-

Täydellinen hoitokokonaisuus kehon ja mielen tasapainoon sekä stressin lievitykseen. Hoitokokonaisuus aloitetaan päänhieronnalla, jonka jälkeen vartalosi kääritään kosteuttavaan cactus & agavea sisältävään vartalonaamioon. Naamion helliessä vartaloa jatkamme hoitoa rentouttavalla aromaattisella kasvohoidolla.

Trooppinen nautinto 2h 150,-

Sukella trooppisten hedelmien huumaan ja unohda hetkeksi hektinen arki. Trooppisten hedelmien tuoksuinen vartalokuorinta ja hieronta kiinteyttää ja taistelee vartalon ikääntymisen merkkejä vastaan. Kirkastava hedelmähappokuorinta valmistaa kasvosi c-vitamiini seerumille ja rentouttavalle kasvojen gua sha hieronnalle.

Morsiamen päivä 4h 250,-

Sinulle tuleva morsian tai oman elämän prinsessa tämä hoito hellii kehoa ja valmistaa sinut tärkeään päivään. Hoitokokonaisuus sisältää: kosteuttava-kirkastava kasvohoito, kynsien geelaus ja jalkahoito tai vartalolle kuorinta+ hieronta. Hoito voidaan jakaa osiin.

Matkaan lähden 3h 170,-
Oletko lähdössä reissuun ja haluat helpotusta matkalle. Tässäpä mukava hoitokokonaisuus sinua ajatellen.
Sisältää jalkahoidon, säärten-, kainaloiden ja bikinirajan sokeroinnit sekä ripsien- ja kulmien värjäys.

Käsihoidot

Kynsien viilaus ja lakkaus 30min 30,-

Pikakaunistusta käsille!

Kosteuttava parafiinihoito käsille 30min 30,-

Parafiinihoito on tehokas erikoishoito käsille. Se vahvistaa kudoksia ja kosteuttaa vähentäen käsien kuivuudesta johtuvia ryppyjä sekä edistää verenkiertoa. Erityisesti se sopii kuivalle sekä vanhenevalle iholle. Talvikäsille se on erinomainen kosteuttaja. Parafiinihoito on myös rentouttava. Jaksottaisena hoitona se olisi hyvä toistaa 14 päivän välein, jotta saavutetaan parhain tulos.

Parafiinihoidon pitkävaikutteinen lämpö auttaa myös kipeisiin niveliin ja lihaksiin sekä silottaa ikääntymisen merkkejä iholta. Hoidot sopivat erinomaisesti myös reumakäden kuntoutukseen. Tällöin hoidot suositellaan otettavaksi 10 hoitokerran jaksona.

Parafiinihoito tehostaa hoitoaineiden imeytymistä, parantaa aineenvaihduntaa ja vahvistaa kudoksia. Vähentää kuivuudesta johtuvia ryppyjä, rentouttaa ja lievittää kipuja. Käsiesi ihosta tulee pehmeä ja silkkisen tuntuinen. Käsiesi iho näyttää terveemmältä ja nuoremmalta. Erinomainen hoitomuoto myös niille, joiden kädet palelevat tai joutuvat jatkuvalle rasitukselle.

 Hoito sis. Ihotyypinmuk. kuorinta, imurullaus kasvot-kaula, seerumi, naamio, voide

Manikyyri 1h15min 55,-

Sis. Kuorinta käsille, kynsien viilaus, kynsien- ja kynsinauhojen siistiminen, lakkaus ja hieronta.

Parafiini+ Led valoterapia hoitokäsille 45min 45,-

Tehohoitoa kuiville, karheille käsille. LED-valoterapia on sopiva hoitomuoto käsille ja vartalolle. Dermaluxissa® on samassa laitteessa kolme eri syvyyteen vaikuttavaa aallonpituutta, joita voi käyttää erikseen tai samanaikaisesti ilman hoitopään vaihtoa. Dermaluxin® käyttökohteita ovat mm. ihon ikääntymismuutokset käsissä, ekseema, pigmenttiläiskät, psoriasis, hyperpigmentaatio, ihon punaisuus, esteettisten toimenpiteiden jälkihoito.

Jalkahoidot

Virkistys jalkahoito 45min 50,-

Sis. Kuorinta jaloille, kynsien- ja kynsinauhojen siistiminen, jalkanaamio.

Jalkahoito 1,5h 75,- / Eläkeläiset 65,-

Sis. Kylvetys, kynsien- ja kynsinauhojen siistiminen, kovettumien/ känsien poisto, lakkaus ja hieronta. Mukaan saat valitsemasi kynsilakkapullon.

Jalkahoito geelauksella 2h 95,-

Sis. Kylvetys, kynsien- ja kynsinauhojen siistiminen, kovettumien/ känsien poisto, väri tai ranskalainen geelaus varpaankynsiin ja hieronta.

Callus Peeling jalkahoito 1,5h 75,-

Calluspeeling-hoito on uusi tehokas ja nopea tapa poistaa kovettumat, sarveistumat ja värjäytymät jalkapohjista. Hoitoliuskat sisältävät AHA-happoja. Hoito on turvallinen ja hellävarainen, joten se sopii hyvin myös diabeetikoille, kutiaville jalkapohjille ja raskaana oleville.

Sis. Kylvetys jaloille, callus peeling- kovettumahoito jaloille, kynsien- ja kynsinauhojen siistiminen, lakkaus ja hieronta

Kauniit jalat 1h 30min 70,-

Sis. Kuorinta tai kylvetys jaloille, kynsien- ja kynsinauhojen siistiminen, ranskalainen/ värigeelaus ja kevyt voidehieronta jalkapohjille.

Vartalohoidot

Selänpuhdistus 1h 15min 75,-

Selänpuhdistusta suositellaan epäpuhtaalle, tukkoiselle ja akne selkäiselle/ rintakehälle.

Sis. Kemiallinen syväpuhdistus tai laitekuorinta, mekaaninen puhdistus, naamio ja voide.

 

Rentoutus hetki 1h 85,-
Sis. Hieronta vartalolle ja kasvoille.
Tropical 1h 30min 95,-

Trooppisten hedelmien tuoksuinen Pevonian vartalokuorinta ja hieronta taistelevat vartalon ikääntymisen merkkejä vastaan ja ravitsevat samalla ihoa.

Sis. Tropical kuorinta ja hieronta vartalolle ja päänhieronta.

Cactus & Agave body wrap 1h 85,-

Pevonian vartalokäärehoito, jossa on hyödynnetty siniagaven (mehikasvi) sekä kaktuksen parantavia vaikutuksia. Hoito ravitsee ja kosteuttaa kuivaa vartaloa, jättäen ihon pehmeän silkkikseksi. Erinomainen hoito kaikille.

Hoito sis. Magnesium-voide hieronta vartalolle ja Cactus & Agave vartalonaamio

Imurullaus vartalohoito 30min/60min 40€/70,-

Imurullauksen avulla pystytään vaikuttamaan erilaisiin kehon kipu- jännitystiloihin sekä aineenvaihdunnan ja nestekierron vilkastuttamiseen. Laite toimii alipaineella ja sen motorisoidut rullat muokkaavat ja stimuloivat sidekudosta parantaen näin sekä neste- että verenkiertoa ja muokaten lihas-, iho- ja rasvakudosta. Hoidolla pystytään vaikuttamaan mm. turvotukseen raajoissa, kiinteyttämään kasvojen ja vartalon ihoa, tukemaan painonhallinnassa, vähentämään tuoreita arpikudoksia, auttamaan lihasten palautumista urheilusuoritusten jälkeen.

Hoito sis. Imurullaus valitulle hoitoalueelle 30min (vatsa ja kyljet, käsivarret, reidet, sääret, alaselkä, pakarat), voide

Hoito sis. Imurullaus 2 valitulle hoitoalueelle 60min (vatsa ja kyljet, käsivarret, reidet, sääret, alaselkä, pakarat), voide

Sarjahoitona 6x 30min/ 220€ 

Sarjahoitona 6x 60min/ 390€ 

Kryohoito –

jäädytyshoito

CryoPenillä 

Medikaalinen kryohoito eli cryo jäädytyshoito on nopea ja lähes kivuton hoitomuoto, jonka avulla pääset eroon varsiluomista ja rasvaluomista, syylistä ja känsistä.

Jäädytyshoito tuntuu hetkellisesti erittäin kylmältä ja raapaisu efektiltä iholla. Hoidettava alue jäädytetään -89 asteeseen muutamia sekunteja kerrallaan, joka aiheuttaa käytännössä hetkellisesti ns. kudosvaurion.

Sen seurauksena hoidettu kohta lähtee hetkellisesti tummumaan ja tekemään useimmiten ruven ihonpinnalle. Myös hetkellinen turvotus ja punoitus hoidettavalla alueella on mahdollista.

Rupi tippuu 5-16päivän kuluttua iholta. Osalle voi tulla myös hetkellisesti vesikello hoidettuun kohtaan.

Hoidettavaa aluetta voi rasvailla ja näkyviä alueita suojata lisäksi aurinkovoiteella. Hoidettu alue punoittaa muutaman viikon ajan ruven tiputtua. Hoito on mahdollista yhdistää muiden hoitojen ohella tehtäväksi.

Suosittelemme, että rasvaluomet, aurinkokeratoosit ja dermatofibroomat on lääkärin tarkistamia ja todettu hyvänlaatuisiksi ennen kryohoitoa.

Emme suosittele saunomista, solariumia, auringonottoa ja hankaavia vaatteita samana päivänä, kun hoito on tehty.

Tilanteen mukaan katsotaan montako kertaa hoidettava alue tulee jäädyttää 4-6 viikon välein. Esimerkiksi syylät vaativat useamman hoitokerran, koska syylän ”juuret” ovat syvällä ihossa.

Tuotteella on CE- ja FDA-hyväksyntä.

 

Cryo-jäädytys (1muutos) 5-15min 40,-

Helppo yhdistää mihin tahansa hoitokäyntiin. 

Cryo-jäädytys (2-3muutosta) 15min 75,-

Helppo yhdistää mihin tahansa hoitokäyntiin. 

Cryo-jäädytys (4-5muutosta) 30min 120,-

Helppo yhdistää mihin tahansa hoitokäyntiin. 

Karvojen poisto

Ylähuuli/ leuka (sokeri) 5-10min 17,-
Huomioithan ennen sokerointiin tuloa ettet samana päivänä kuori ja rasvaa ihoa. Sokeroinnin jälkeen on hyvä välttää samana päivänä auringonottoa/ solariumia, hikiliikuntaa ja saunomista!
Jatkossa Huoltoväli 3-5 vkoa -10%
Koko kasvot (sokeri) Ylähuuli, leuka ja posket 15min 30,-
Huomioithan ennen sokerointiin tuloa ettet samana päivänä kuori ja rasvaa ihoa. Sokeroinnin jälkeen on hyvä välttää samana päivänä auringonottoa/ solariumia, hikiliikuntaa ja saunomista!
Jatkossa Huoltoväli 3-5 vkoa -10%
Käsivarret (sokeri tai vaha) 15min 30,-
Huomioithan ennen sokerointiin tuloa ettet samana päivänä kuori ja rasvaa ihoa. Sokeroinnin jälkeen on hyvä välttää samana päivänä auringonottoa/ solariumia, hikiliikuntaa ja saunomista!
Jatkossa Huoltoväli 3-5 vkoa -10%
Selkä (sokeri tai vaha) 30min 50,-
Huomioithan ennen sokerointiin tuloa ettet samana päivänä kuori ja rasvaa ihoa. Sokeroinnin jälkeen on hyvä välttää samana päivänä auringonottoa/ solariumia, hikiliikuntaa ja saunomista!
Jatkossa Huoltoväli 3-5 vkoa -10%
Rintakehä (sokeri tai vaha) 30min 35,-
Huomioithan ennen sokerointiin tuloa ettet samana päivänä kuori ja rasvaa ihoa. Sokeroinnin jälkeen on hyvä välttää samana päivänä auringonottoa/ solariumia, hikiliikuntaa ja saunomista!
Jatkossa Huoltoväli 3-5 vkoa -10%
Sääret/Reidet (sokeri tai vaha) 30min 38,-
Huomioithan ennen sokerointiin tuloa ettet samana päivänä kuori ja rasvaa ihoa. Sokeroinnin jälkeen on hyvä välttää samana päivänä auringonottoa/ solariumia, hikiliikuntaa ja saunomista!
Jatkossa Huoltoväli 3-5 vkoa -10%
Koko jalat (sokeri tai vaha) 30-55min 65,-
Huomioithan ennen sokerointiin tuloa ettet samana päivänä kuori ja rasvaa ihoa. Sokeroinnin jälkeen on hyvä välttää samana päivänä auringonottoa/ solariumia, hikiliikuntaa ja saunomista!
Kainalot 10min 25,-
Huomioithan ennen sokerointiin tuloa ettet samana päivänä kuori ja rasvaa ihoa. Sokeroinnin jälkeen on hyvä välttää samana päivänä auringonottoa/ solariumia, hikiliikuntaa ja saunomista!
Jatkossa Huoltoväli 3-5 vkoa -10%
Bikinirajat (sokeri) 15min 37,-

Huomioithan Bikinirajan sokeroinnissa poistetaan häiritsevä karvoitus bikinihousujen linjoja mukaillen ja tarvittaessa sisäreisiltä.

Jatkossa Huoltoväli 3-5 vkoa -10%

Brasilialainen (sokeri) 30-45min 65,-

Brasilialainen karvanpoisto on menetelmä, jolla karvoitus poistetaan sokerilla genitaalialueelta vain jättämällä häpykummulle pieni kaistale karvoitusta, ns. kiitorata sekä pakaravaosta ja pakaran päältä.

Jatkossa Huoltoväli 3-5vkoa -10%

Hollywood (sokeri) 30-60min 70,-

Hollywood karvanpoisto on menetelmä, jolla karvoitus poistetaan sokerilla genitaalialueelta kokonaan sekä pakaravaosta ja pakaroiden päältä.

Jatkossa Huoltoväli 3-5 vkoa -10%

Takapuoli (sokeri) 10min 25,-
Pakaravako ja pakaran päällinen.
Jatkossa Huoltoväli 3-5 vkoa -10%
Sokru paketti 1: sääret/ reidet, kainalot, bikinirajat 1h 85,-
Huomioithan, että sokrupakettihoitoon voi mennä lyhyempi aika kuin mitä on ilmoitettu.
Sokru paketti 2: koko jalat, bikinirajat, kainalot 1,5h 105,-
Huomioithan, että sokrupakettihoitoon voi mennä lyhyempi aika kuin mitä on ilmoitettu.
Sokru paketti 3: Brasilialainen/ Hollywood ja kainalot 30-60min 80,-
Huomioithan, että sokrupakettihoitoon voi mennä lyhyempi aika kuin mitä on ilmoitettu.
kryohoito jäädytyshoito Tampere, eroon varsiluomista, maksaläiskistä, rasvaluomista

Kestokäsittelyt

Kulmien muotoilu (voidaan tehdä sokerilla) 10min 15,-
Kulmien muotoilu ja värjäys 15 min 18,-
Ripsien värjäys 15min 18,-
Ripsien ja kulmien muotoilu ja värjäys 30min 30,-
Browlift-kulmien laminointi 1h 55,-
Lashlift ripsienkestotaivutus värjäyksellä 1h 15min 70,-
Lashlift ja Browlift 1h 30min 115,-
Klassiset ripsienpidennykset 1,5h 110,-
Volyymi ripsienpidennykset 2h 130,-

Ajanvaraus volyymeihin vain soittamalla.

Ripsihuollot 1,5h 75,-

Ehostukset

Päivämeikki 45min 50,-
Ilta/Juhlameikki 1h 60,-

 

Teema/ Valokuvausmeikit alk. 1h 65,-
Kun olet menossa kuvauksiin, teemajuhliin tms. johon tarvitset hiukan enemmän kuin yleensä perusehostusta. Toteutetaan juuri sinulle soveltuva meikki teemanmukaisesti. Mahdollisuus myös teema/ valokuvausmeikin tekoon muualla kuin liikkeessä! Kysy lisää!
Meikinteon opastus 1,5h 80,-

Oletko halunnut oppia kasvojen korostamista ja varjostamista, silmien ehostusta tai jotain muuta ehostukseen liittyvää. Katsomme juuri sinulle soveltuvat sävyt ja ongelmakohdat yhdessä ja opettelemme ehostamista peilin kautta. Myynnissä ehostustuotteita ja välineitä.

Meikinteon opastus ystävän kanssa 2h 120,-

Tule ystäväsi kanssa opettelemaan meikkausta. Katsomme juuri teille soveltuvat sävyt ja ongelmakohdat ja opettelemme ehostamista peilin kautta. Myynnissä ehostustuotteita ja välineitä.

Morsiusmeikki 135,-

Tuleva morsian tehdään päivästäsi ikimuistoinen helpottamalla kiirettä ja jännitystä ennen h-hetkeä.

Huomioithan, että koemeikki suositellaan 2-3vkoa aikaisemmin tehtäväksi ennen häitä. Halutessasi voimme tehdä sulhaselle kevyen fixauksen hääpäivänä.

Mahdollisuus myös häämeikin teko muualla kuin liikkeessä. Huomioithan matkakustannukset lisätään hintaan.

Sis. Kulmien siistiminen ja värjäys (n. viikko ennen häitä), koe- ja häämeikki ja halutessasi sulhasen fixaus (puuterointi, varjostus/ korostus).

 

Kynnet

Yhden kynnen korjaus 15min 15,-
Bio Sculpture Evo Geelaus väri / ranskalainen 1h 67,-

Evo-geelilakka sisältää A- ja E-vitamiineja, jotka imeytyvät kynsipetiin ja ravitsevat sitä, jopa kovettamisen jälkeen. Geelilakkauksen allakin kynsi hengittää ja sekä happi että vesi pääsevät vapaasti vaikuttamaan. Tämä estää luonnollisen kynnen kuivumista sekä keratiinin pehmenemistä ja pitää kynnen terveenä ja hyväkuntoisena. Evo suojaa luonnollista kynttä, sillä materiaali on joustavaa. Geelilakka on kliinisesti testattu, eikä se sisällä haitallisia ainesosia. Evo antaa upean ja korkeakiiltoisen lopputuloksen ja se on helppo sekä levittää kynnelle että poistaa tarvittaessa. Pysyvyys 3-6vkoa.

BS Evo Geelaus väri/ ranskalainen ja vanhojen poisto 1h 45min 75,-
Kynsihuolto 1,5h 67,-
Geelien/ geelilakkojen poisto 1h 55,-
kestopigmentointi Tampere

Taffy-kestopigmentointi

Microblading-toimenpiteessä käytetään steriilejä mikroskooppisen pieniä erikoisteriä, jotka läpäisevät ihon pintakerroksen. Ihoon vedetään terällä pieniä viiltoja, jotta väripigmentti pääsee sen sisään. Väri valitaan omaan ihoon ja hiuksien sävyyn sopivaksi.
Jokainen kestopigmentointi on yksilöllinen ja suunnitellaan asiakkaan kanssa yhdessä! Pigmentoinninkesto 1-3 vuotta!

Ajanvaraukset pigmentointiin vain asioimalla liikkeessä tai soittamalla!

Taffy Kulmakarvat 360,-

Sis. konsultoinnin, teon ja 1x vahvistuksen ellei toisin mainita, maksu hoidetaan kokonaisuudessaan ensimmäisen käyntikerran yhteydessä. Ajanvaraukset pigmentointiin vain asioimalla liikkeessä tai soittamalla!

Taffy silmänrajaus ylös 290,-

Sis. konsultoinnin, teon ja 1x vahvistuksen ellei toisin mainita, maksu hoidetaan kokonaisuudessaan ensimmäisen käyntikerran yhteydessä.

Taffy Kulmakarvat + silmänrajaukset ylös 570,-

Sis. konsultoinnin, teon ja 1x vahvistuksen ellei toisin mainita, maksu hoidetaan kokonaisuudessaan ensimmäisen käyntikerran yhteydessä.

Taffy- kulmakarvojen/ eyeliner vahvistus 185,-

Vahvistus kerta vanhoille microblading kulmille tai eyelinereille.

Pakettihoidot

Ihania hoitokokonaisuuksia koko keholle ja mieltä piristämään. Tarvittaessa voimme räätälöidä juuri sinulle tai lahjansaajalle uniikin hoitokokonaisuuden!

Mommy to be 2h 15min 150€,-

Tulevalle äidille rentouttava hoitokokonaisuus. Sis. Jalkahoito, ripsien ja kulmien värjäys sekä virkistyshoito kasvoille

Super hero 2h 15min 150,-

Sinulle mies, oman elämän supersankarin hoitokokonaisuus. Sis. Kasvoille kirkastava kuorinta, c-vitamiini seerumi, hieronta, kasvonaamio ja voide sekä jalkahoito

Sinun hetkesi 1h 30min 130,-

Täydellinen hoitokokonaisuus kehon ja mielen tasapainoon sekä stressin lievitykseen. Hoitokokonaisuus aloitetaan päänhieronnalla, jonka jälkeen vartalosi kääritään kosteuttavaan cactus & agavea sisältävään vartalonaamioon. Naamion helliessä vartaloa jatkamme hoitoa rentouttavalla aromaattisella kasvohoidolla.

Trooppinen nautinto 2h 150,-

Sukella trooppisten hedelmien huumaan ja unohda hetkeksi hektinen arki. Trooppisten hedelmien tuoksuinen vartalokuorinta ja hieronta kiinteyttää ja taistelee vartalon ikääntymisen merkkejä vastaan. Kirkastava hedelmähappokuorinta valmistaa kasvosi c-vitamiini seerumille ja rentouttavalle kasvojen gua sha hieronnalle.

Morsiamen päivä 4h 250,-

Sinulle tuleva morsian tai oman elämän prinsessa tämä hoito hellii kehoa ja valmistaa sinut tärkeään päivään. Hoitokokonaisuus sisältää: kosteuttava-kirkastava kasvohoito, kynsien geelaus ja jalkahoito tai vartalolle kuorinta+ hieronta. Hoito voidaan jakaa osiin.

Matkaan lähden 3h 170,-
Oletko lähdössä reissuun ja haluat helpotusta matkalle. Tässäpä mukava hoitokokonaisuus sinua ajatellen.
Sisältää jalkahoidon, säärten-, kainaloiden ja bikinirajan sokeroinnit sekä ripsien- ja kulmien värjäys.

Kuninkaankatu 36, 33200 Tampere

Puh: 050 4635922

Kuninkaankatu 36, 33200 Tampere

Puh: 050 4635922