Eeva Seppälä

Olen Eeva Seppälä ja toimin Cambridge valmentajana E-Stailissa. Toisin sanoen autan asiakkaitani laihduttamaan terveellisesti ja turvallisesti.

Cambridge-ohjelma on hyvä paketti, jossa on valmentaja sekä ateriankorvikkeet, joilla painonpudotus on nopeaa, helppoa ja turvallista. Painoa voi pudottaa taso-ohjelmalla, jonka avulla on helppo omaksua uudet ruokailutottumukset pysyvästi.

Minulla on kaupallinen koulutus ja olen työskennellyt vaatteiden
ja muodin parissa, palkkatyössä sekä yrittäjänä. Kouluttauduin Cambridge-valmentajaksi, koska olen omalla kohdallani todennut sen toimivaksi ja turvalliseksi tavaksi laihduttaa.

Paras innostuksen lähde tässä työssä ovat asiakkaat, se onnellisuus kun tavoite saavutetaan ja monesti vielä enemmänkin. Myös terveystilanteen koheneminen laihdutuksen myötä on aivan huippua!
Painonpudotus saattaa innostaa myös muihin ulkoisiin muutoksiin🙂

Valmentajana olen empaattinen ja helposti lähestyttävä. Haluan olla tukenasi myös niinä vaikeimpina hetkinä.

Aloita kanssani matka kohti kevyempää oloa ja olipa tavoitteesi mikä tahansa olet lämpimästi tervetullut! ❤

Painonhallinta

Cambridge-valmentaja Eeva Seppälä

Eeva Seppälä tarjoaa sinulle toimivaa ja turvallista tapaa laihduttaa Cambridge-ohjelman avulla. Hänelle voit tulla ensin tutustumiskäynnille tai suoraan starttivalmennukseen. Eeva soveltaa valmennuksessa omaa kokemustaan Cambridge-ohjelmasta.

Tavoitteena Cambridge-ohjelmassa on oppia syömään terveellisesti, jotta paino pysyy saavutetuissa lukemissa. Ohjelma toimii koska on selkeät ohjeet eri tasoille ja valmentajan tuki. Hyvänmakuiset ateriat tekevät laihdutuksesta helppoa kiireisessä arjessa.

Eevalla on asiakkaita laidasta laitaan, mutta tyypillisin asiakas on ehkä nuorehko tai keski-ikäinen nainen, jolle on elämäntilanteiden myötä kertynyt ylipainoa. Joko halutaan painoa vain vähän pois jotakin tärkeää juhlaa varten tai sitten halutaan isompaa kokonaisvaltaista elämänmuutosta. Monilla painonpudotuksen taustalla on myös terveydelliset syyt.

Valmennuksen ensimmäisellä kerralla mitataan ja punnitaan sekä käydään läpi asiakkaan tilanne ja tehdään laihdutussuunnitelma. Sen jälkeen annetaan saa ohjeet ensimmäiselle viikolle. Seuraavalla tapaamisella käydään läpi kysymyksiä ja eteentulleita asioita ja huomioita. Ja jälleen annetaan ohjeet seuraavaa viikkoa varten. Näin jatketaan kunnes tavoite on saavutettu.

Tavoitteen saavuttamiseen jälkeen on ylläpitovaihe ja asiakas käy kontrollissa. Tärkein tavoite on oppia syömään terveellisesti, jotta paino pysyy saavutetussa lukemassa.

Eeva on paikalla E-Stailissa asiakkaiden varausten mukaan ja hänelle voit varata ajan monella eri tavalla, esimerkiksi puhelimella 040 9601772 💚 Tutustu myös Eevan omaan valmentajasivuun netissä!

Varaa aika

Voit varata Eeva Seppälälle ajan puhelimella 040 9601772,  netissä Cambridge-ohjelman kautta, Facebookissa Eevan omalla valmentajasivulla tai sähköpostilla etunimi.sukunimi@cambridgeohjelma.fi

Hinnasto

Klikkaa alta kategoriaa nähdäksesi hinnaston.