ihosi hoito päästä varpaisiin

Kosmetologin Palvelut
Varaa aika
Kasvohoidot E-Staili, kryohoito, kylmähoito
Kattava valikoima

Kasvohoidot nuorelle, aikuiselle ja  ikääntyneelle iholle

erilaisten iho-ongelmien hoitoon ja rentoutumiseen.

Valmiit peruskasvohoidot soveltuvat ikään katsomatta jokaiselle. Hoidoissa käytetään myös erilaisia laitehoitoja tehostamaan hoidon vaikutusta. Erikoiskasvohoidot on tarkoitettu heille, jotka haluavat hoidoltaan jotain erilaista
tai tehostavaa vaikutusta esim. nestekiertoa vilkastuttavaa lymfakäsittelyä kosmeettisten leikkausten jälkeen, kiinteyttävää imurullaushoitoa kasvoille tai suklaan tuoksuista kosteuttavaa ja kirkastavaa kasvohoitoa kaikille ihotyypeille.

Medikaaliset kasvohoidot ovat tuloksellisia hoitoja. Niiden avulla pystytään vaikuttamaan solutasolle asti, jolloin hoitotuloksesta saadaan pitkäaikaisia. Tuotteet sisältävät normaalia suurempia aktiiviaine määriä ja ovat tutkitusti tuloksellisia. Hoidot soveltuvat lähes kaiken ikäisille erilaisten iho-ongelmien hoitoon ja ne toteutetaan useimmiten sarjahoitoina.

Kasvohoidot

Nuoriso ihonpuhdistus 60 min 75,-

Nuorisolle suunnattu ihonpuhdistus tasapainottamaan kasvojen ihoa. Hoidossa huomioidaan kipuherkkyys.

Hoito sis. ultraäänikuorinta tai timanttihionta, mekaaninen puhdistus, naamio ja voide.

Aikuisen ihon tehopuhdistus 60 min 85,-

Epäpuhdas-, tukkoinen-, akneentaipuvainen tai samea iho? Silloin tämä hoito soveltuu juuri sinulle tasapainoittamaan ja kirkastamaan ihoa! Ihonpuhdistuksessa käytetään ihon kunnon mukaan laitekuorintoja. Sis. Uä-kuorinta ja timanttihionta, mekaaninen puhdistus, naamio, voide.

Kasvohieronta 45 min 50,-

Sinä, joka haluat rentoutumista ja hierontaa kasvoille.

Hoito sisältää: alkupuhdistus, 30min decoltee-kaula-kasvohieronta ja voide

Timantti kasvohoito 90 min 125,-

Monipuolinen kasvohoito, josta löydät kirkastavaa kuorintaa, kosteuttavaa
tehohoitoa laitteella tehtäen ja hierontaa decolteelta kasvoille asti.

Sis. Uä-kuorinta/ timanttihionta, maitohappokuorinta, mek.puhd., kulmien muotoilu ja värjäys, seerumi, laiteimeytys, naamiot, voide

Erikoishoidot kasvoille

Kasvolymfa 35 min 45,-

Lymfaterapia on rentouttavaa ja ehkäisee leikkauksen jälkeistä turvotusta avaamalla imusuonistoa ja nopeuttamalla kudosnesteiden poistumista leikkausalueelta. Juuri autonomisen hermoston ”heräämisen” vuoksi hoito on rentouttavaa. Hoito voidaan tehdä meikin päälle. Lymfaa suositellaan sarjahoitona mm. turvotusten ehkäisyyn ja leikkausten jälkihoidoiksi turvotuksen vähentämiseen.

Hoito sis. Halutessa alkupuhdistus, kasvolymfa

Imurullaus 60 min 80,-

Imurullauksen avulla pystytään vaikuttamaan erilaisiin kehon kipu- jännitystiloihin sekä aineenvaihdunnan ja nestekierron vilkastuttamiseen. Laite toimii alipaineella ja sen motorisoidut rullat muokkaavat ja stimuloivat sidekudosta parantaen näin sekä neste- että verenkiertoa ja muokaten lihas-, iho- ja rasvakudosta. Hoidolla pystytään vaikuttamaan mm. turvotukseen raajoissa, kiinteyttämään kasvojen ja vartalon ihoa, tukemaan painonhallinnassa, vähentämään tuoreita arpikudoksia, auttamaan lihasten palautumista urheilusuoritusten jälkeen.

 

Hoito sis. Ihotyypinmuk. kuorinta, imurullaus kasvot-kaula, seerumi, naamio, voide

Idän tuulahdus 60 min 90,-

Rentouttava kasvohoito Gua Sha (jade kivi) hieronnalla, joka kiihdyttää verenkiertoa ja kuona-aineiden poistumista kasvoilta.

Hoito sis. Entsymaattinen kuorinta, Gua Sha hieronta kasvoille, naamio, päänhieronta, voide

Suklaa kasvohoito 60 min 95,-

Rakastatko suklaata? Silloin tämä hoito on tehty juuri sinua varten. Kaakaon hoitavat
antioksidantit kosteuttavat ja pehmentävät ihoasi. Mikä ihaninta nautit suklaisesta
tuoksusta koko hoidonajan ja vielä pitkin päivää.
Sis. Kasvoille suklaantuoksuinen kuorinta, suklaaöljyhieronta, suklaanaamio,
silmänympärysnaamio ja voide

Kosmetologin kasvohoidot Tampere
Erikoiskosmetologi Tampere, iho-ongelmien hoito

Medikaalinen ihonhoito

Medikaalisessa ihonhoidossa stimuloidaan ihon oman kollageeni- ja
proteiinisynteesin muodostumista, jolla saadaan näkyviä muutoksia ihon laadun
parantamiseen ja ennen kaikkea ennalta ehkäistyä vanhenemisen merkkien
syntymistä. Hoidoilla voidaan vaikuttaa erilaisiin iho-ongelmien hoitoon mm.
juonteet, rypyt, arvet, maksaläiskät, couperosa, akne.

Tämän tason hoidot vaativat ja edellyttävät tekijältä syvällistä osaamista ihosta,
ihonhoidosta sekä tietämystä ihosairauksista ja erilaisista iho-ongelmista. Hoidot
suositellaan sarjahoitoina tehtäviksi, asiakkaan sitoutumista kotihoitoon ja
kotihoitotuotteisiin.

Prxt-33 75min 150€

PRX-T33:n uniikki, kansainvälisesti patentoitu koostumus stimuloi kollageenin tuotantoa ja syväkosteuttaa ihoa palauttaen ihon nuorekkuuden.

Teho perustuu trikloorietikkahapon (TCA) korkeaan pitoisuuden, vetyperoksidin (H2O2) ja Kojic-hapon ainutlaatuiseen yhdistelmään, joka mahdollistaa hoidon vaikutukset vain dermiksessä, jolloin ihon pintakerros säilyy vaurioitumattomana.

Tämän vuoksi hoito ei aiheuta “frostingia” tai muita ikäviä sivuvaikutuksia ihossa. PRX-T33 hoitoa voidaan tehdä ympäri vuoden, sillä se ei herkistä ihoa auringonvalolle. Hoito ei myöskään vaadi samanlaista toipumisaikaa kuin useimmat vahvemmat hoidot.

Tulokset ovat sekä välittömästi nähtävissä että pitkäkestoisesti vaikuttavia. Paras tulos saavutetaan 4 hoidolla viikon välein.

Hoidon jälkeen asiakas sitoutuu Wiqon hoitotuotteisiin, jotka ovat välttämättömät tämän hoidon jälkeen.

Hoito sis. Alkupuhdistus, Prx-t33 hoitogeeli kasvojen ja kaulan alueelle, led- valohoito 20min, loppuvoide sekä hoitovoide näyte 2päiväksi

Huomioithan, ettei hoito sovellu raskauden ja imetyksen aikana, aktiivinen herpes/ akne, haavat, ärtynyt iho, tali-ihottuma, roacuttan kuuri, kojic- happo allergia, Hifu- ja injektiohoitojen jälkeen tulee olla 2 vkon väli tähän hoitoon. Karvanpoistoa ei suositella tehtäväksi samalle hoitokerralle.

Prxt-33 sarjahoito ja kotihoitotuotteet 850€

5 hoitoa 7-10päivän välein tehtynä. Kotihoitotuotteet ensimmäisen hoitokerran yhteydessä tehostamaan hoidon vaikutusta kotona. Kotihoitotuotteet riittävät 1-2kk.

Hoito sis. Alkupuhdistus, Prx-t33 hoitogeeli kasvojen ja kaulan alueelle, led- valohoito 20min, loppuvoide sekä hoitoseerumi ja voide kotihoidoksi ensimmäisen hoidon yhteydessä

Dermalux-led valoterapia 45 min/ 65,-

Palkittu, lääketieteellisesti tutkittu Dermalux Led-valohoito ihollesi.

Led-valoterapia on yleisesti hyväksytty medikaalinen hoitomuoto, niin esteettisissä hoidoissa kuin terveydenhuollon/lääketieteen yhteyksissä. Dermalux LED-valoterapia on ihon pintaa rikkomaton hoito, jossa käytetään kliinisesti todennettua valoenergiaa edistämään ihon luonnollista uusiutumista ja korjaantumista.

Ihollamme on kyky imeä itseensä valoenergiaa ja hyödyntää sitä erilaisissa soluprosesseissa. LED-valoterapia on menetelmä, jossa hyödynnetään näkyvää ja infrapunavaloa optimaalisilla aallonpituuksilla, joilla on todennettu olevan ihoa parantavia ominaisuuksia.

Valoenergiaa vastaanottaneet solut toimivat paremmin ja voivat uusiutua jopa 200% nopeammin, mikä edistää ihon uusiutumista ja korjaantumista.

LED-valoterapia on kaikille ihotyypeille sopiva hoitomuoto, jonka voi yhdistää muihin kasvohoitoihin ja mikä mukavinta hoito on kivuton.

Dermaluxissa® on samassa laitteessa kolme eri syvyyteen vaikuttavaa aallonpituutta, joita voi käyttää erikseen tai samanaikaisesti ilman hoitopään vaihtoa.

Dermaluxin® käyttökohteita ovat mm. ihon ikääntymismuutokset (rypyt, juonteet), pigmenttiläiskät, psoriasis, atopia, ihon punaisuus, haavat, ruusufinni, laajentuneet ihohuokoset, akne, esteettisten toimenpiteiden jälkihoito.

Hoitoa suositellaan 10-12 kertaa tehtäväksi. Ensimmäiset neljä viikkoa kaksi hoitoa viikossa, minkä jälkeen yksi hoito viikottain. Hoito voidaan myös tehdä muun hoidon yhteydessä esim. Prtx33.

Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, led-valohoito, naamio ja voide.

Medicalia kemiallliset happokuorinnat 45 min/ 90,-

Medicalian kemiallisilla kuorinnoilla kuoritaan ihon ylintä pintakerrosta, jonka paraneminen johtaa ihon pintakerroksen uusiutumiseen ja tasoittumiseen.

Miedoilla orgaanisilla hapoilla saadaan uudistettua, kirkastettua, tasoitettua ihoa ja ihon väriä. Ne parantavat ihon kosteudensitomiskykyä sekä estävät bakteerien kasvua ihossa.

Erinomainen hoito mm. ennen TCA-kuorintoja, neulaushoitoja, ikääntyvälle-, valovaurioituneelle-, akne- ja pigmentoituneelle iholle.

Yhdellä hoitokerralla saadaan jo kirkastettua ihoa ja hoitotuotteiden imeytymistä edistettyä. Kuorinta valitaan ihon tarpeiden mukaan. Suositellaan sarjahoitona 4-6x!

Huomioithan, että hoitoa ei suositella ennen etelänreissua, raskauden aikana, aktiivisena oleva huuliherpes, tetrasykliini kuuri (ei ole välttämättä este, kysy asiasta lääkäriltä) tai sinulla on ollut roacuttan-lääkekuuri viimeisen 6kk aikana.

Hoidon jälkeen ihoon ei laiteta meikkiä sekä saunomiset ja hikiliikunnat tulisi jättää väliin samana päivänä. Ihossa voi mahdollisesti esiintyä hoidon jälkeen hilseilyä, turvotusta, punoitusta, kuumoitusta ja kutinaa.

Sis. Happokuorinta, erikoisnaamio, silmänympärysnaamio, päänhieronta ja voide.

Bdr-Mikroneulaus 90 min 150,-

BDR-ihonhoitomenetelmän innovatiiviset hoidot, joissa käytetään mikro- ja
nanoteknologiaa sekä holistista terapiaa tarjoavat todellisen vaihtoehdon
kauneuskirurgialle. Tavoitteena on parantaa ihon kuntoa pitkäkestoisesti sekä
saavuttaa parhaita mahdollisia tuloksia. Tuotteiden hyvä siedettävyys,
mahdollisimman vähän säilöntäaineita ja tuoksuja sisältävä sarja takaa tuloksellista
hoitoa.

Tehokas, veitsetön ja lähes kivuton BDR patentoitu mikroneulaushoito, jolla saadaan
pitkäkestoisia ja tuloksellisia hoitoja kasvojen, kaulan ja decolteen alueille. Hoito
soveltuu kaikille ihotyypeille ja neulausta voidaan käyttää myös vartalon alueilla.
Hoidolla pystytään vaikuttamaan arpiin, ryppyihin, juonteisiin ja maksaläiskiin.
Vahvistamaan couperoottista ihoa ja korjaamaan auringon vaurioittamaa ihoa.
Kirkastamaan, tasoittamaan ihonsävyä ja pehmentämään ihoa.
Mikroneulaus tuottaa tuhansia mikroskooppisia neulakanavia ihomme dermikseen.
Tehoaineet saadaan vietyä tätä kautta syvemmälle ihoon samalla, kun neulaus
aktivoi ihon omaa korjausmekanismia ja ihon uudistumista turvallisesti. Uusia
ihosoluja syntyy ja verenkierto paranee. Mikroneulaus suositellaan sarjahoitona 4-8
kertaa tehtäen 3-4vkon välein. Tulokset alkavat näkyä iholla 4-8vkon kuluttua
ensimmäisestä hoidosta. Valitsemani kotihoitotuotteet ovat edellytys sarjahoidolle
tukemaan ja edistämään hoitotulosta.
Huomioithan hoitoa ei tehdä:
jos olet raskaana, sinulla on aktiivisessa vaiheessa oleva ruusufinni, herpes tai akne.
Roacuttan lääkekuurista on kulunut alle 6kk. Ihosyöpä tai syöpähoidot menossa.
Arpi keloiditaipumus. Diabetes mikäli sinulla esiintyy tuntomuutoksia. Täyteaine- ja
botox pistoksista tulisi olla kulunut 3-4vkoa. Kestopigmentoinnista on kulunut alle
2vkoa.
Hoidon jälkeen:
Kasvojen iho voi punoittaa hoidon jälkeen seuraavaan päivään asti. Ihon kosketusta
tulisi välttää 4 tuntia hoidosta. Saunomista ja hikijumppaa vältettävä 24 tuntia
hoidosta ja meikin käyttöä tulisi välttää saman päivän aikana. Suosittelen hoidon
jälkeen vaihtamaan puhtaan tyynyliinan sekä kasvopyyhkeen. Aurinkosuojavoiteen
käyttö suositeltavaa.

Sis. BDR-happokuorinta tai nanokuorinta, kasvojen neulaus (kasvot, kaula ja
decollete), seerumi, kosteuttava naamio, voide

Bdr-mikroneulaus 5x sarjahoito 690,-

3-4vkon välein tehtävä 5x sarjahoito. Kotihoitotuotteet ovat edellytys sarjahoidolle.
Sis. BDR-happokuorinta tai nanokuorinta, kasvojen neulaus (kasvot, kaula ja
decollete), seerumi, naamio, voide

Bdr-neulaus ja Prxt-33 2h/ 250,-

Tehokasta hoitoa kasvojen ja kaulan alueen iholle. Hoidossa teen Bdr-neulaus, prxt-
33 biorevitalisaatio ja dermalux-led hoidot.
Sis. Prtx-33 hapotus, neulaus, led-valoterapia ja naamio, loppuvoiteet

Kattava valikoima

Kasvohoidot nuorelle, aikuiselle ja ikääntyneelle iholle

Valmiit peruskasvohoidot soveltuvat ikään katsomatta jokaiselle. Hoidoissa käytetään myös erilaisia laitehoitoja tehostamaan hoidon vaikutusta.

Erikoiskasvohoidot ovat tarkoitettu heille, jotka haluavat hoidoltaan jotain erilaista tai tehostavaa vaikutusta esim. nestekiertoa vilkastuttavaa lymfakäsittelyä kosmeettisten leikkausten jälkeen, kiinteyttävää imurullaushoitoa kasvoille tai suklaan tuoksuista kosteuttavaa ja kirkastavaa kasvohoitoa kaikille ihotyypeille.

Medikaaliset kasvohoidot ovat tuloksellisia hoitoja. Niiden avulla pystytään
vaikuttamaan solutasolle asti, jolloin hoitotuloksesta saadaan pitkäaikaisia.
Tuotteet sisältävät normaalia suurempia aktiiviaine määriä ja ovat tutkitusti
tuloksellisia. Hoidot soveltuvat lähes kaiken ikäisille erilaisten iho-ongelmien
hoitoon ja ne toteutetaan useimmiten sarjahoitoina.

Kasvohoito ikääntyneelle iholle Tampere

Kasvohoidot

Nuoriso ihonpuhdistus 60min 75,-

Nuorisolle suunnattu ihonpuhdistus tasapainottamaan kasvojen ihoa. Hoidossa huomioidaan kipuherkkyys.

Hoito sis. ultraäänikuorinta tai timanttihionta, mekaaninen puhdistus, naamio ja voide.

Aikuisen ihon tehopuhdistus 60 min 85,-

Sis. Uä-kuorinta ja timanttihionta, mekaaninen puhdistus, naamio, voide

Kasvohieronta 45 min 50,-

Sinä, joka haluat rentoutumista ja hierontaa kasvoille.

Hoito sisältää: alkupuhdistus, 30min decoltee-kaula-kasvohieronta ja voide

Timantti kasvohoito 90 min 125,-

Monipuolinen kasvohoito, josta löydät kirkastavaa kuorintaa, kosteuttavaa
tehohoitoa laitteella tehtäen ja hierontaa decolteelta kasvoille asti.

Sis. Uä-kuorinta/ timanttihionta, maitohappokuorinta, mek.puhd., kulmien muotoilu ja värjäys, seerumi, laiteimeytys, naamiot, voide

Kosmetologi kasvohoidot Tampere

Erikoishoidot kasvoille

Kasvolymfa 35 min 45,-

Lymfaterapia on rentouttavaa ja ehkäisee leikkauksen jälkeistä turvotusta avaamalla imusuonistoa ja nopeuttamalla kudosnesteiden poistumista leikkausalueelta. Juuri autonomisen hermoston ”heräämisen” vuoksi hoito on rentouttavaa. Hoito voidaan tehdä meikin päälle. Lymfaa suositellaan sarjahoitona mm. turvotusten ehkäisyyn ja leikkausten jälkihoidoiksi turvotuksen vähentämiseen.

Hoito sis. Halutessa alkupuhdistus, kasvolymfa

Imurullaus 60 min 80,-

Imurullauksen avulla pystytään vaikuttamaan erilaisiin kehon kipu- jännitystiloihin sekä aineenvaihdunnan ja nestekierron vilkastuttamiseen. Laite toimii alipaineella ja sen motorisoidut rullat muokkaavat ja stimuloivat sidekudosta parantaen näin sekä neste- että verenkiertoa ja muokaten lihas-, iho- ja rasvakudosta. Hoidolla pystytään vaikuttamaan mm. turvotukseen raajoissa, kiinteyttämään kasvojen ja vartalon ihoa, tukemaan painonhallinnassa, vähentämään tuoreita arpikudoksia, auttamaan lihasten palautumista urheilusuoritusten jälkeen.

 

Hoito sis. Ihotyypinmuk. kuorinta, imurullaus kasvot-kaula, seerumi, naamio, voide

Idän tuulahdus 60 min 90,-

Rentouttava kasvohoito Gua Sha (jade kivi) hieronnalla, joka kiihdyttää verenkiertoa ja kuona-aineiden poistumista kasvoilta.

Hoito sis. Entsymaattinen kuorinta, Gua Sha hieronta kasvoille, naamio, päänhieronta, voide

Suklaa kasvohoito 60 min 95,-

Rakastatko suklaata? Silloin tämä hoito on tehty juuri sinua varten. Kaakaon hoitavat
antioksidantit kosteuttavat ja pehmentävät ihoasi. Mikä ihaninta nautit suklaisesta
tuoksusta koko hoidonajan ja vielä pitkin päivää.
Sis. Kasvoille suklaantuoksuinen kuorinta, suklaaöljyhieronta, suklaanaamio,
silmänympärysnaamio ja voide

Medikaalinen ihonhoito

Medikaalisessa ihonhoidossa stimuloidaan ihon oman kollageeni- ja proteiinisynteesin muodostumista, jolla saadaan näkyviä muutoksia ihon laadun parantamiseen ja ennen kaikkea ennalta ehkäistyä vanhenemisen merkkien syntymistä. Hoidoilla voidaan vaikuttaa erilaisiin iho-ongelmien hoitoon mm.
juonteet, rypyt, arvet, maksaläiskät, couperosa, akne.
Tämän tason hoidot vaativat ja edellyttävät tekijältä syvällistä osaamista ihosta,
ihonhoidosta sekä tietämystä ihosairauksista ja erilaisista iho-ongelmista. Hoidot suositellaan sarjahoitoina tehtäviksi, asiakkaan sitoutumista kotihoitoon ja kotihoitotuotteisiin.

Prxt-33 75 min 150,-

PRX-T33:n uniikki, kansainvälisesti patentoitu koostumus stimuloi kollageenin tuotantoa ja syväkosteuttaa ihoa palauttaen ihon nuorekkuuden.

Sen teho perustuu trikloorietikkahapon (TCA) korkeaan pitoisuuden, vetyperoksidin (H2O2) ja Kojic-hapon ainutlaatuiseen yhdistelmään, joka mahdollistaa hoidon vaikutukset vain dermiksessä, jolloin ihon pintakerros säilyy vaurioitumattomana.

Tämän vuoksi hoito ei aiheuta “frostingia” tai muita ikäviä sivuvaikutuksia ihossa. PRX-T33 hoitoa voidaan tehdä ympäri vuoden, sillä se ei herkistä ihoa auringonvalolle. Hoito ei myöskään vaadi samanlaista toipumisaikaa kuin useimmat vahvemmat hoidot.

Tulokset ovat sekä välittömästi nähtävissä että pitkäkestoisesti vaikuttavia. Paras tulos saavutetaan 4 hoidolla kerran viikossa tehtäen. Hoidon jälkeen asiakas sitoutuu Wiqon hoitotuotteisiin, jotka ovat välttämättömät tämän hoidon jälkeen.

Hoito sis. Alkupuhdistus, Prx-t33 hoitogeeli kasvojen ja kaulan alueelle, led- valohoito 20min, loppuvoide sekä hoitovoide näyte 2päiväksi

Huomioithan, ettei hoito sovellu raskauden ja imetyksen aikana, aktiivinen herpes/ akne, haavat, ärtynyt iho, tali-ihottuma, roacuttan kuuri, kojic- happo allergia, Hifu- ja injektiohoitojen jälkeen tulee olla 2vkon väli tähän hoitoon.

Karvanpoistoa ei suositella tehtäväksi samalle hoitokerralle.

Prxt-33 sarjahoito ja kotihoitotuotteet 850,-

5 hoitoa 7-10päivän välein tehtynä. Kotihoitotuotteet ensimmäisen hoitokerran yhteydessä tehostamaan hoidon vaikutusta kotona. Kotihoitotuotteet riittävät 1-2kk.

Hoito sis. Alkupuhdistus, Prx-t33 hoitogeeli kasvojen ja kaulan alueelle, led- valohoito 20min, loppuvoide sekä hoitoseerumi ja voide kotihoidoksi ensimmäisen hoidon yhteydessä

Dermalux-led valoterapia 45 min/ 65,-
Palkittu, lääketieteellisesti tutkittu Dermalux Led-valohoito ihollesi.

Led-valoterapia on yleisesti hyväksytty medikaalinen hoitomuoto, niin esteettisissä hoidoissa kuin terveydenhuollon/lääketieteen yhteyksissä.

Dermalux LED-valoterapia on ihon pintaa rikkomaton hoito, jossa käytetään kliinisesti todennettua valoenergiaa edistämään ihon luonnollista uusiutumista ja korjaantumista.

 

Ihollamme on kyky imeä itseensä valoenergiaa ja hyödyntää sitä erilaisissa soluprosesseissa. LED-valoterapia on menetelmä, jossa hyödynnetään näkyvää ja infrapunavaloa optimaalisilla aallonpituuksilla, joilla on todennettu olevan ihoa parantavia ominaisuuksia.
Valoenergiaa vastaanottaneet solut toimivat paremmin ja voivat uusiutua jopa 200% nopeammin, mikä edistää ihon uusiutumista ja korjaantumista.
LED-valoterapia on kaikille ihotyypeille sopiva hoitomuoto, jonka voi yhdistää muihin kasvohoitoihin ja mikä mukavinta hoito on kivuton.
Dermaluxissa® on samassa laitteessa kolme eri syvyyteen vaikuttavaa aallonpituutta, joita voi käyttää erikseen tai samanaikaisesti ilman hoitopään vaihtoa.
Dermaluxin® käyttökohteita ovat mm. ihon ikääntymismuutokset (rypyt, juonteet), pigmenttiläiskät, psoriasis, atopia, ihon punaisuus, haavat, ruusufinni, laajentuneet ihohuokoset, akne, esteettisten toimenpiteiden jälkihoito.
Hoitoa suositellaan 10-12kertaa tehtäväksi. Ensimmäiset neljä viikkoa kaksi hoitoa viikossa, minkä jälkeen yksi hoito viikottain. Hoito voidaan myös tehdä muun hoidon yhteydessä esim. Prtx33.
Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, led-valohoito, naamio, voide.
Medicalia kemiallliset happokuorinnat 45 min 90,-

Medicalian kemiallisilla kuorinnoilla kuoritaan ihon ylintä pintakerrosta, jonka paraneminen johtaa ihon pintakerroksen uusiutumiseen ja tasoittumiseen. Miedoilla orgaanisilla hapoilla saadaan uudistettua, kirkastettua, tasoitettua ihoa ja ihon väriä. Ne parantavat ihon kosteudensitomiskykyä sekä estävät bakteerien kasvua ihossa. Erinomainen hoito mm. ennen TCA-kuorintoja, neulaushoitoja, ikääntyvälle-, valovaurioituneelle-, akne- ja pigmentoituneelle iholle. Yhdellä hoitokerralla saadaan jo kirkastettua ihoa ja hoitotuotteiden imeytymistä edistettyä. Kuorinta valitaan ihon tarpeiden mukaan. Suositellaan sarjahoitona 4-6x!

Huomioithan, että hoitoa ei suositella ennen etelänreissua, raskauden aikana, aktiivisena oleva huuliherpes, tetrasykliini kuuri (ei ole välttämättä este, kysy asiasta lääkäriltä) tai sinulla on ollut roacuttan-lääkekuuri viimeisen 6kk aikana. Hoidon jälkeen ihoon ei laiteta meikkiä sekä saunomiset ja hikiliikunnat tulisi jättää väliin samana päivänä. Ihossa voi mahdollisesti esiintyä hoidon jälkeen hilseilyä, turvotusta, punoitusta, kuumoitusta ja kutinaa.

Sis. Happokuorinta, erikoisnaamio, silmänympärysnaamio, päänhieronta ja voide.

Bdr-Mikroneulaus 90min 150,-

BDR-ihonhoitomenetelmän innovatiiviset hoidot, joissa käytetään mikro- ja
nanoteknologiaa sekä holistista terapiaa tarjoavat todellisen vaihtoehdon
kauneuskirurgialle. Tavoitteena on parantaa ihon kuntoa pitkäkestoisesti sekä
saavuttaa parhaita mahdollisia tuloksia. Tuotteiden hyvä siedettävyys,
mahdollisimman vähän säilöntäaineita ja tuoksuja sisältävä sarja takaa tuloksellista
hoitoa.

Tehokas, veitsetön ja lähes kivuton BDR patentoitu mikroneulaushoito, jolla saadaan
pitkäkestoisia ja tuloksellisia hoitoja kasvojen, kaulan ja decolteen alueille. Hoito
soveltuu kaikille ihotyypeille ja neulausta voidaan käyttää myös vartalon alueilla.
Hoidolla pystytään vaikuttamaan arpiin, ryppyihin, juonteisiin ja maksaläiskiin.
Vahvistamaan couperoottista ihoa ja korjaamaan auringon vaurioittamaa ihoa.
Kirkastamaan, tasoittamaan ihonsävyä ja pehmentämään ihoa.
Mikroneulaus tuottaa tuhansia mikroskooppisia neulakanavia ihomme dermikseen.
Tehoaineet saadaan vietyä tätä kautta syvemmälle ihoon samalla, kun neulaus
aktivoi ihon omaa korjausmekanismia ja ihon uudistumista turvallisesti. Uusia
ihosoluja syntyy ja verenkierto paranee. Mikroneulaus suositellaan sarjahoitona 4-8
kertaa tehtäen 3-4vkon välein. Tulokset alkavat näkyä iholla 4-8vkon kuluttua
ensimmäisestä hoidosta. Valitsemani kotihoitotuotteet ovat edellytys sarjahoidolle
tukemaan ja edistämään hoitotulosta.
Huomioithan hoitoa ei tehdä:
jos olet raskaana, sinulla on aktiivisessa vaiheessa oleva ruusufinni, herpes tai akne.
Roacuttan lääkekuurista on kulunut alle 6kk. Ihosyöpä tai syöpähoidot menossa.
Arpi keloiditaipumus. Diabetes mikäli sinulla esiintyy tuntomuutoksia. Täyteaine- ja
botox pistoksista tulisi olla kulunut 3-4vkoa. Kestopigmentoinnista on kulunut alle
2vkoa.
Hoidon jälkeen:
Kasvojen iho voi punoittaa hoidon jälkeen seuraavaan päivään asti. Ihon kosketusta
tulisi välttää 4 tuntia hoidosta. Saunomista ja hikijumppaa vältettävä 24 tuntia
hoidosta ja meikin käyttöä tulisi välttää saman päivän aikana. Suosittelen hoidon
jälkeen vaihtamaan puhtaan tyynyliinan sekä kasvopyyhkeen. Aurinkosuojavoiteen
käyttö suositeltavaa.

Sis. BDR-happokuorinta tai nanokuorinta, kasvojen neulaus (kasvot, kaula ja
decollete), seerumi, kosteuttava naamio, voide

Bdr-Mikroneulaus 5x sarjahoito 690,-

3-4vkon välein tehtävä 5x sarjahoito. Kotihoitotuotteet ovat edellytys sarjahoidolle.
Sis. BDR-happokuorinta tai nanokuorinta, kasvojen neulaus (kasvot, kaula ja
decollete), seerumi, naamio, voide

 

BDR-ihonhoitomenetelmän innovatiiviset hoidot, joissa käytetään mikro- ja
nanoteknologiaa sekä holistista terapiaa tarjoavat todellisen vaihtoehdon
kauneuskirurgialle. Tavoitteena on parantaa ihon kuntoa pitkäkestoisesti sekä
saavuttaa parhaita mahdollisia tuloksia. Tuotteiden hyvä siedettävyys,
mahdollisimman vähän säilöntäaineita ja tuoksuja sisältävä sarja takaa tuloksellista
hoitoa.

Tehokas, veitsetön ja lähes kivuton BDR patentoitu mikroneulaushoito, jolla saadaan
pitkäkestoisia ja tuloksellisia hoitoja kasvojen, kaulan ja decolteen alueille. Hoito
soveltuu kaikille ihotyypeille ja neulausta voidaan käyttää myös vartalon alueilla.
Hoidolla pystytään vaikuttamaan arpiin, ryppyihin, juonteisiin ja maksaläiskiin.
Vahvistamaan couperoottista ihoa ja korjaamaan auringon vaurioittamaa ihoa.
Kirkastamaan, tasoittamaan ihonsävyä ja pehmentämään ihoa.
Mikroneulaus tuottaa tuhansia mikroskooppisia neulakanavia ihomme dermikseen.
Tehoaineet saadaan vietyä tätä kautta syvemmälle ihoon samalla, kun neulaus
aktivoi ihon omaa korjausmekanismia ja ihon uudistumista turvallisesti. Uusia
ihosoluja syntyy ja verenkierto paranee. Mikroneulaus suositellaan sarjahoitona 4-8
kertaa tehtäen 3-4vkon välein. Tulokset alkavat näkyä iholla 4-8vkon kuluttua
ensimmäisestä hoidosta. Valitsemani kotihoitotuotteet ovat edellytys sarjahoidolle
tukemaan ja edistämään hoitotulosta.
Huomioithan hoitoa ei tehdä:
jos olet raskaana, sinulla on aktiivisessa vaiheessa oleva ruusufinni, herpes tai akne.
Roacuttan lääkekuurista on kulunut alle 6kk. Ihosyöpä tai syöpähoidot menossa.
Arpi keloiditaipumus. Diabetes mikäli sinulla esiintyy tuntomuutoksia. Täyteaine- ja
botox pistoksista tulisi olla kulunut 3-4vkoa. Kestopigmentoinnista on kulunut alle
2vkoa.
Hoidon jälkeen:
Kasvojen iho voi punoittaa hoidon jälkeen seuraavaan päivään asti. Ihon kosketusta
tulisi välttää 4 tuntia hoidosta. Saunomista ja hikijumppaa vältettävä 24 tuntia
hoidosta ja meikin käyttöä tulisi välttää saman päivän aikana. Suosittelen hoidon
jälkeen vaihtamaan puhtaan tyynyliinan sekä kasvopyyhkeen. Aurinkosuojavoiteen
käyttö suositeltavaa.

 

Bdr-neulaus ja Prxt-33 2h/ 250-

Tehokasta hoitoa kasvojen ja kaulan alueen iholle. Hoidossa teen Bdr-neulaus, prxt-
33 biorevitalisaatio ja dermalux-led hoidot.
Sis. Prtx-33 hapotus, neulaus, led-valoterapia ja naamio, loppuvoiteet

Geelikynnet Tampere

Käsihoidot

Kynsien viilaus ja lakkaus 30 min 30,-

Sis. Kynsien viilauksen ja 2kerrosta värilakkaa

Kosteuttava parafiinihoito käsille 30 min 35,-

Sis. kuorinta ja parafiinihoito käsille

Manikyyri 75 min 60,-

Sis. Kuorinta käsille, kynsien viilaus, kynsien- ja kynsinauhojen siistiminen, lakkaus ja hieronta.

Hyvä jalkahoito Tampere

Jalkahoidot

Virkistyshoito jaloille 45 min 52,-

Sis. Kuorinta jaloille, kynsien- ja kynsinauhojen siistiminen, jalkanaamio.

Jalkahoito 90 min 78€,- (eläkeläiset 70,-)

Sis. Kylvetys, kynsien- ja kynsinauhojen siistiminen, kovettumien/ känsien poisto, lakkaus ja hieronta. Mukaan saat valitsemasi kynsilakkapullon.

Jalkahoito geelauksella 120 min 100,-

Sis. Kylvetys, kynsien- ja kynsinauhojen siistiminen, kovettumien/ känsien poisto, väri tai ranskalainen geelaus varpaankynsiin ja hieronta.

Callus Peeling jalkahoito 80,-

Calluspeeling-hoito on uusi tehokas ja nopea tapa poistaa kovettumat, sarveistumat ja värjäytymät jalkapohjista. Hoitoliuskat sisältävät AHA-happoja. Hoito on turvallinen ja hellävarainen, joten se sopii hyvin myös diabeetikoille, kutiaville jalkapohjille ja raskaana oleville.

Sis. Kylvetys jaloille, callus peeling- kovettumahoito jaloille, kynsien- ja kynsinauhojen siistiminen, lakkaus ja hieronta

Kauniit jalat 75 min 78,-

Sis. Kuorinta tai kylvetys jaloille, kynsien- ja kynsinauhojen siistiminen, ranskalainen/ värigeelaus ja kevyt voidehieronta jalkapohjille.

Lymfahieroja Tampere

Vartalohoidot

Selänpuhdistus 75 min 80,-

Selänpuhdistusta suositellaan epäpuhtaalle, tukkoiselle ja akne selkäiselle/ rintakehälle.

Sis. Kemiallinen syväpuhdistus tai laitekuorinta, mekaaninen puhdistus, naamio ja voide.

 

Suklaa vartalohoito 75 min 105,-

Herkullinen hoito vartalolle, joka kosteuttaa ja pehmentää ihoa.
Sis. Suklaa kuorinta vartalolle ja suklaaöljyhieronta vartalolle, päänhieronta

Imurullaus vartalohoito 30 min 50,-

Imurullauksen avulla pystytään vaikuttamaan erilaisiin kehon kipu- jännitystiloihin sekä aineenvaihdunnan ja nestekierron vilkastuttamiseen. Laite toimii alipaineella ja sen motorisoidut rullat muokkaavat ja stimuloivat sidekudosta parantaen näin sekä neste- että verenkiertoa ja muokaten lihas-, iho- ja rasvakudosta. Hoidolla pystytään vaikuttamaan mm. turvotukseen raajoissa, kiinteyttämään kasvojen ja vartalon ihoa, tukemaan painonhallinnassa, vähentämään tuoreita arpikudoksia, auttamaan lihasten palautumista urheilusuoritusten jälkeen.

Sis. Imurullaus valitulle hoitoalueelle 30min (vatsa ja kyljet/ jalat/ alaselkä ja
pakarat)

Kuumakivihieronta 90 min 100,-

Kuumakivihieronta on eri kokoisilla, lämpimillä basalttikivillä sekä käsin suoritettava
rentouttava vartalohieronta. Kuumakivihieronnassa käytettävät basalttikivet ovat
hyvin lämpöä varastoivia. Kuumakivihieronta on miellyttävän tuntuinen ja
kokonaisvaltainen hoito, jossa lämmöllä ja kosketuksella on endorfiineja vapauttava
vaikutus.
Hoidolla vaikutetaan lihaskireyksiin, lievitetään kipua, stressiä, väsymystä,
tehostetaan aineenvaihdunta-, verenkiertoa ja lymfakiertoa kehossa ja syvä
rentoutetaan lihaksia.
Hoitoa ei suositella: kuume, flunssa, erittäin ohut iho, tulehtunut iho, tarttuva
ihosairaus, suonikohjut (nämä kierretään hoidossa), jolla on sydämen tai
munuaisten vajaatoiminta, alentunut lämmönsietokyky tai lämpöön reagoiva
lääkitys.
Sis. Käsin ja basalttikivin hierontaa koko vartalolle ja kasvoille

Tropical vartalohoito 90 min 125,-

Sis. tropical kuorinta ja hieronta vartalolle, naamio vartalolle

Kryo kylmähoito – jäädytyshoito CryoPenillä

Medikaalinen kryohoito eli cryo jäädytyshoito on nopea ja lähes kivuton hoitomuoto, jonka avulla pääset eroon varsiluomista ja rasvaluomista, syylistä ja känsistä.

Jäädytyshoito tuntuu hetkellisesti erittäin kylmältä ja raapaisu efektiltä iholla. Hoidettava alue jäädytetään -89 asteeseen muutamia sekunteja kerrallaan, joka aiheuttaa käytännössä hetkellisesti ns. kudosvaurion.

Sen seurauksena hoidettu kohta lähtee hetkellisesti tummumaan ja tekemään useimmiten ruven ihonpinnalle. Myös hetkellinen turvotus ja punoitus hoidettavalla alueella on mahdollista.

Rupi tippuu 5-16päivän kuluttua iholta. Osalle voi tulla myös hetkellisesti vesikello hoidettuun kohtaan.

Hoidettavaa aluetta voi rasvailla ja näkyviä alueita suojata lisäksi aurinkovoiteella. Hoidettu alue punoittaa muutaman viikon ajan ruven tiputtua. Hoito on mahdollista yhdistää muiden hoitojen ohella tehtäväksi.

Suosittelemme, että rasvaluomet, aurinkokeratoosit ja dermatofibroomat on lääkärin tarkistamia ja todettu hyvänlaatuisiksi ennen kryohoitoa.

Emme suosittele saunomista, solariumia, auringonottoa ja hankaavia vaatteita samana päivänä, kun hoito on tehty.

Tilanteen mukaan katsotaan montako kertaa hoidettava alue tulee jäädyttää 4-6 viikon välein. Esimerkiksi syylät vaativat useamman hoitokerran, koska syylän ”juuret” ovat syvällä ihossa.

Tuotteella on CE- ja FDA-hyväksyntä.

 

Cryo-jäädytys 35,- / kpl

Sis. Yhden luomen/ syylän/ känsän jäädytyksen
Kysy paljousalennus! Helppo yhdistää mihin tahansa hoitokäyntiin. 

Karvojen poisto

Ylähuuli/ leukalinja 18,-
Huomioithan ennen sokerointiin tuloa ettet samana päivänä kuori ja rasvaa ihoa. Sokeroinnin jälkeen on hyvä välttää samana päivänä auringonottoa/ solariumia, hikiliikuntaa ja saunomista!
Jatkossa Huoltoväli 3-5vkoa -10%
Koko kasvot 30,-
Huomioithan ennen sokerointiin tuloa ettet samana päivänä kuori ja rasvaa ihoa. Sokeroinnin jälkeen on hyvä välttää samana päivänä auringonottoa/ solariumia, hikiliikuntaa ja saunomista!
Jatkossa Huoltoväli 3-5vkoa -10%
Käsivarret 30,-
Huomioithan ennen sokerointiin tuloa ettet samana päivänä kuori ja rasvaa ihoa. Sokeroinnin jälkeen on hyvä välttää samana päivänä auringonottoa/ solariumia, hikiliikuntaa ja saunomista!
Jatkossa Huoltoväli 3-5vkoa -10%
Selkä 50,-
Huomioithan ennen sokerointiin tuloa ettet samana päivänä kuori ja rasvaa ihoa. Sokeroinnin jälkeen on hyvä välttää samana päivänä auringonottoa/ solariumia, hikiliikuntaa ja saunomista!
Jatkossa Huoltoväli 3-5vkoa -10%
Rintakehä 35,-
Huomioithan ennen sokerointiin tuloa ettet samana päivänä kuori ja rasvaa ihoa. Sokeroinnin jälkeen on hyvä välttää samana päivänä auringonottoa/ solariumia, hikiliikuntaa ja saunomista!
Jatkossa Huoltoväli 3-5vkoa -10%
Sääret/ reidet 38,-
Huomioithan ennen sokerointiin tuloa ettet samana päivänä kuori ja rasvaa ihoa. Sokeroinnin jälkeen on hyvä välttää samana päivänä auringonottoa/ solariumia, hikiliikuntaa ja saunomista!
Jatkossa Huoltoväli 3-5vkoa -10%
Koko jalat 65,-
Huomioithan ennen sokerointiin tuloa ettet samana päivänä kuori ja rasvaa ihoa. Sokeroinnin jälkeen on hyvä välttää samana päivänä auringonottoa/ solariumia, hikiliikuntaa ja saunomista!
Kainalot 26-
Huomioithan ennen sokerointiin tuloa ettet samana päivänä kuori ja rasvaa ihoa. Sokeroinnin jälkeen on hyvä välttää samana päivänä auringonottoa/ solariumia, hikiliikuntaa ja saunomista!
Jatkossa Huoltoväli 3-5vkoa -10%
Bikinirajat 38,-

Huomioithan Bikinirajan sokeroinnissa poistetaan häiritsevä karvoitus bikinihousujen linjoja mukaillen ja tarvittaessa sisäreisiltä.

Jatkossa Huoltoväli 3-5vkoa -10%

Brasilialainen 67,-

Brasilialainen karvanpoisto on menetelmä, jolla karvoitus poistetaan sokerilla genitaalialueelta vain jättämällä häpykummulle pieni kaistale karvoitusta, ns. kiitorata sekä pakaravaosta ja pakaran päältä.

Jatkossa Huoltoväli 3-5vkoa -10%

Hollywood 72,-

Hollywood karvanpoisto on menetelmä, jolla karvoitus poistetaan sokerilla genitaalialueelta kokonaan sekä pakaravaosta ja pakaroiden päältä.

Jatkossa Huoltoväli 3-5vkoa -10%

Takapuoli 25,-
Pakaravako ja pakaran päällinen.
Jatkossa Huoltoväli 3-5vkoa -10%
Sokrupaketti 1: 90,-
Sis. bikinilinja + kainalot + sääret/reidet
Huomioithan, että sokrupakettihoitoon voi mennä lyhyempi aika kuin mitä on ilmoitettu.
Sokrupaketti 2: 115,-
Sis. koko jalat + kainalot + bikinirajat Huomioithan, että sokrupakettihoitoon voi mennä lyhyempi aika kuin mitä on ilmoitettu.
kulmien kestopigmentointi Tampere

Kestokäsittelyt

Kulm. muotoilu 15,-
Kulm. muotoilu ja värj. 20,-
Ripsien värjäys 20,-
Ripsien ja kulmien muotoilu ja värjäys 34,-
Browlift 55,-
Lashlift 70,-
Brow ja lash 115,-
Meikkaus Tampere

Ehostukset

Päivä meikki 45min 55,-
Juhla/ ilta meikki 60 min 60,-

 

Teema/valokuvameikit alkaen 70,- / h
Kun olet menossa kuvauksiin, teemajuhliin tms. johon tarvitset hiukan enemmän kuin yleensä perusehostusta. Toteutetaan juuri sinulle soveltuva meikki teemanmukaisesti. Mahdollisuus myös teema/ valokuvausmeikin tekoon muualla kuin liikkeessä! Kysy lisää!
Meikinteon opastus 90 min 85.-

Oletko halunnut oppia kasvojen korostamista ja varjostamista, silmien ehostusta tai jotain muuta ehostukseen liittyvää. Katsomme juuri sinulle soveltuvat sävyt ja ongelmakohdat yhdessä ja opettelemme ehostamista peilin kautta. Myynnissä ehostustuotteita ja välineitä.

Morsiusmeikki 140,-

Tuleva morsian tehdään päivästäsi ikimuistoinen helpottamalla kiirettä ja jännitystä ennen h-hetkeä. Huomioithan, että koemeikki suositellaan 2-3vkoa aikaisemmin tehtäväksi ennen häitä.

Halutessasi voimme tehdä sulhaselle kevyen fixauksen hääpäivänä.

Mahdollisuus myös häämeikin teko muualla kuin liikkeessä. Huomioithan matkakustannukset lisätään hintaan.

Sis. Kulmien siistiminen ja värjäys (n. viikko ennen häitä), koe- ja häämeikki ja halutessasi sulhasen fixaus (puuterointi, varjostus/ korostus).

Geelilakkaus Tampere

Kynnet

Yhden kynnen korjaus 15min 15,-
Bio Sculpture Evo Geelaus väri / ranskalainen 1h 67,-

Evo-geelilakka sisältää A- ja E-vitamiineja, jotka imeytyvät kynsipetiin ja ravitsevat sitä, jopa kovettamisen jälkeen. Geelilakkauksen allakin kynsi hengittää ja sekä happi että vesi pääsevät vapaasti vaikuttamaan. Tämä estää luonnollisen kynnen kuivumista sekä keratiinin pehmenemistä ja pitää kynnen terveenä ja hyväkuntoisena. Evo suojaa luonnollista kynttä, sillä materiaali on joustavaa. Geelilakka on kliinisesti testattu, eikä se sisällä haitallisia ainesosia. Evo antaa upean ja korkeakiiltoisen lopputuloksen ja se on helppo sekä levittää kynnelle että poistaa tarvittaessa. Pysyvyys 3-6vkoa.

BS Evo Geelaus väri/ ranskalainen ja vanhojen poisto 1h 45min 75,-
Kynsihuolto 1,5h 70-
Geelien/ geelilakkojen poisto 1h 55,-
Kosmetologi Emmi Schavikin erikoistuu hoitamaan erilaisia iho-ongelmia

Taffy-kestopigmentointi

Microblading-toimenpiteessä käytetään steriilejä mikroskooppisen pieniä erikoisteriä, jotka läpäisevät ihon pintakerroksen. Ihoon vedetään terällä pieniä viiltoja, jotta väripigmentti pääsee sen sisään. Väri valitaan omaan ihoon ja hiuksien sävyyn sopivaksi.
Jokainen kestopigmentointi on yksilöllinen ja suunnitellaan asiakkaan kanssa yhdessä! Pigmentoinninkesto 1-3 vuotta!

Ajanvaraukset pigmentointiin vain asioimalla liikkeessä tai soittamalla!

Taffy Kulmakarvat 360,-

Sis. konsultoinnin, teon ja 1x vahvistuksen ellei toisin mainita, maksu hoidetaan kokonaisuudessaan ensimmäisen käyntikerran yhteydessä. Ajanvaraukset pigmentointiin vain asioimalla liikkeessä tai soittamalla!

Taffy silmänrajaus ylös 290,-

Sis. konsultoinnin, teon ja 1x vahvistuksen ellei toisin mainita, maksu hoidetaan kokonaisuudessaan ensimmäisen käyntikerran yhteydessä.

Taffy Kulmakarvat + silmänrajaukset ylös 570,-

Sis. konsultoinnin, teon ja 1x vahvistuksen ellei toisin mainita, maksu hoidetaan kokonaisuudessaan ensimmäisen käyntikerran yhteydessä.

Taffy- kulmakarvojen/ eyeliner vahvistus 185,-

Vahvistus kerta vanhoille microblading kulmille tai eyelinereille.

Pevonia Tampere

Pakettihoidot

Ihania hoitokokonaisuuksia koko keholle ja mieltä piristämään. Tarvittaessa voimme räätälöidä juuri sinulle tai lahjansaajalle uniikin hoitokokonaisuuden!

Chocoholic 120 min 175,-

Huumaava kahden tunnin hoitohetki suklaisella twistillä.
Sis. Suklainen kuorinta kasvoille ja vartalolle, suklainen öljyhieronta kasvoille ja
vartalolle, kasvoille suklaanaamio, suklainenvoide kasvoille ja vartalolle.

Mommy to be 2h 15min 165,-

Tulevalle äidille rentouttava hoitokokonaisuus. Sis. Jalkahoito, ripsien ja kulmien värjäys sekä virkistyshoito kasvoille

Super hero 2h 15min 155,-

Sinulle mies, oman elämän supersankarin hoitokokonaisuus. Sis. Kasvoille kirkastava kuorinta, c-vitamiini seerumi, hieronta, kasvonaamio ja voide sekä jalkahoito

Unelma 2h 165,-

Herkälle ja kuivuuteen taipuvaiselle iholle hellää hoitoa. Loistava pakettihoito talven
pakkasille tai kosteutusta vaativalle iholle.
Sis. Pevonian hypoallergeenisen hydro cloud kasvohoidon ja vartalolle
öljyhieronnan.

Käsihoidot

Kynsien viilaus ja lakkaus 30 min 30,-

Sis. Kynsien viilauksen ja 2 kerrosta värilakkaa

Kosteuttava parafiinihoito käsille 30 min 35,-

Sis. kuorinta ja parafiinihoito käsille. Parafiinihoito on tehokas erikoishoito käsille. Se vahvistaa kudoksia ja kosteuttaa vähentäen käsien kuivuudesta johtuvia ryppyjä sekä edistää verenkiertoa. Erityisesti se sopii kuivalle sekä vanhenevalle iholle. Talvikäsille se on erinomainen kosteuttaja. Parafiinihoito on myös rentouttava. Jaksottaisena hoitona se olisi hyvä toistaa 14 päivän välein, jotta saavutetaan parhain tulos.

Parafiinihoidon pitkävaikutteinen lämpö auttaa myös kipeisiin niveliin ja lihaksiin sekä silottaa ikääntymisen merkkejä iholta. Hoidot sopivat erinomaisesti myös reumakäden kuntoutukseen. Tällöin hoidot suositellaan otettavaksi 10 hoitokerran jaksona.

Parafiinihoito tehostaa hoitoaineiden imeytymistä, parantaa aineenvaihduntaa ja vahvistaa kudoksia. Vähentää kuivuudesta johtuvia ryppyjä, rentouttaa ja lievittää kipuja. Käsiesi ihosta tulee pehmeä ja silkkisen tuntuinen. Käsiesi iho näyttää terveemmältä ja nuoremmalta. Erinomainen hoitomuoto myös niille, joiden kädet palelevat tai joutuvat jatkuvalle rasitukselle.

 

Manikyyri 75 min 60,-

Sis. Kuorinta käsille, kynsien viilaus, kynsien- ja kynsinauhojen siistiminen, lakkaus ja hieronta.

Jalkahoidot

Virkistyshoito jaloille 45 min 52,-

Sis. Kuorinta jaloille, kynsien- ja kynsinauhojen siistiminen, jalkanaamio.

Jalkahoito 90 min 78,- (eläkeläiset 70,-)

Sis. Kylvetys, kynsien- ja kynsinauhojen siistiminen, kovettumien/ känsien poisto, lakkaus ja hieronta. Mukaan saat valitsemasi kynsilakkapullon.

Jalkahoito geelauksella 120 min 100,-

Sis. Kylvetys, kynsien- ja kynsinauhojen siistiminen, kovettumien/ känsien poisto, väri tai ranskalainen geelaus varpaankynsiin ja hieronta.

Callus Peeling jalkahoito 80,-

Calluspeeling-hoito on uusi tehokas ja nopea tapa poistaa kovettumat, sarveistumat ja värjäytymät jalkapohjista. Hoitoliuskat sisältävät AHA-happoja. Hoito on turvallinen ja hellävarainen, joten se sopii hyvin myös diabeetikoille, kutiaville jalkapohjille ja raskaana oleville.

Sis. Kylvetys jaloille, callus peeling- kovettumahoito jaloille, kynsien- ja kynsinauhojen siistiminen, lakkaus ja hieronta

Kauniit jalat 75 min 78,-

Sis. Kuorinta tai kylvetys jaloille, kynsien- ja kynsinauhojen siistiminen, ranskalainen/ värigeelaus ja kevyt voidehieronta jalkapohjille.

Vartalohoidot

Selänpuhdistus 75 min 80,-

Selänpuhdistusta suositellaan epäpuhtaalle, tukkoiselle ja akne selkäiselle/ rintakehälle.

Sis. Kemiallinen syväpuhdistus tai laitekuorinta, mekaaninen puhdistus, naamio ja voide.

 

Imurullaus vartalohoito 30 min 50,-

Sis. Imurullaus valitulle hoitoalueelle 30min (vatsa ja kyljet/ jalat/ alaselkä ja
pakarat)

 

Kuumakivihieronta 90 min 100,-

Kuumakivihieronta on eri kokoisilla, lämpimillä basalttikivillä sekä käsin suoritettava
rentouttava vartalohieronta. Kuumakivihieronnassa käytettävät basalttikivet ovat hyvin lämpöä varastoivia. Kuumakivihieronta on miellyttävän tuntuinen ja kokonaisvaltainen hoito, jossa lämmöllä ja kosketuksella on endorfiineja vapauttava
vaikutus.
Hoidolla vaikutetaan lihaskireyksiin, lievitetään kipua, stressiä, väsymystä,
tehostetaan aineenvaihdunta-, verenkiertoa ja lymfakiertoa kehossa ja syvä
rentoutetaan lihaksia.
Hoitoa ei suositella: kuume, flunssa, erittäin ohut iho, tulehtunut iho, tarttuva
ihosairaus, suonikohjut (nämä kierretään hoidossa), jolla on sydämen tai
munuaisten vajaatoiminta, alentunut lämmönsietokyky tai lämpöön reagoiva
lääkitys.
Sis. Käsin ja basalttikivin hierontaa koko vartalolle ja kasvoille

 

Tropical vartalohoito 90 min 125,-

Trooppisten hedelmien tuoksuinen Pevonian vartalokuorinta ja hieronta taistelevat vartalon ikääntymisen merkkejä vastaan ja ravitsevat samalla ihoa.

Sis. tropical kuorinta ja hieronta vartalolle, naamio vartalolle

Suklaa vartalohoito 75 min 105,-

Herkullinen hoito vartalolle, joka kosteuttaa ja pehmentää ihoa.
Sis. Suklaa kuorinta vartalolle ja suklaaöljyhieronta vartalolle, päänhieronta

Kryohoito –

jäädytyshoito

CryoPenillä 

Medikaalinen kryohoito eli cryo jäädytyshoito on nopea ja lähes kivuton hoitomuoto, jonka avulla pääset eroon varsiluomista ja rasvaluomista, syylistä ja känsistä.

Jäädytyshoito tuntuu hetkellisesti erittäin kylmältä ja raapaisu efektiltä iholla. Hoidettava alue jäädytetään -89 asteeseen muutamia sekunteja kerrallaan, joka aiheuttaa käytännössä hetkellisesti ns. kudosvaurion.

Sen seurauksena hoidettu kohta lähtee hetkellisesti tummumaan ja tekemään useimmiten ruven ihonpinnalle. Myös hetkellinen turvotus ja punoitus hoidettavalla alueella on mahdollista.

Rupi tippuu 5-16päivän kuluttua iholta. Osalle voi tulla myös hetkellisesti vesikello hoidettuun kohtaan.

Hoidettavaa aluetta voi rasvailla ja näkyviä alueita suojata lisäksi aurinkovoiteella. Hoidettu alue punoittaa muutaman viikon ajan ruven tiputtua. Hoito on mahdollista yhdistää muiden hoitojen ohella tehtäväksi.

Suosittelemme, että rasvaluomet, aurinkokeratoosit ja dermatofibroomat on lääkärin tarkistamia ja todettu hyvänlaatuisiksi ennen kryohoitoa.

Emme suosittele saunomista, solariumia, auringonottoa ja hankaavia vaatteita samana päivänä, kun hoito on tehty.

Tilanteen mukaan katsotaan montako kertaa hoidettava alue tulee jäädyttää 4-6 viikon välein. Esimerkiksi syylät vaativat useamman hoitokerran, koska syylän ”juuret” ovat syvällä ihossa.

Tuotteella on CE- ja FDA-hyväksyntä.

 

Cryo-jäädytys 35€/ kpl

Sis. Yhden luomen/ syylän/ känsän jäädytyksen
Kysy paljousalennus! Helppo yhdistää mihin tahansa hoitokäyntiin. 

Karvojen poisto

Ylähuuli/ leukalinja 18,-
Huomioithan ennen sokerointiin tuloa ettet samana päivänä kuori ja rasvaa ihoa. Sokeroinnin jälkeen on hyvä välttää samana päivänä auringonottoa/ solariumia, hikiliikuntaa ja saunomista!
Jatkossa Huoltoväli 3-5 vkoa -10%
Koko kasvot 30,-
Huomioithan ennen sokerointiin tuloa ettet samana päivänä kuori ja rasvaa ihoa. Sokeroinnin jälkeen on hyvä välttää samana päivänä auringonottoa/ solariumia, hikiliikuntaa ja saunomista!
Jatkossa Huoltoväli 3-5 vkoa -10%
Käsivarret 30,-
Huomioithan ennen sokerointiin tuloa ettet samana päivänä kuori ja rasvaa ihoa. Sokeroinnin jälkeen on hyvä välttää samana päivänä auringonottoa/ solariumia, hikiliikuntaa ja saunomista!
Jatkossa Huoltoväli 3-5 vkoa -10%
Selkä 50,-
Huomioithan ennen sokerointiin tuloa ettet samana päivänä kuori ja rasvaa ihoa. Sokeroinnin jälkeen on hyvä välttää samana päivänä auringonottoa/ solariumia, hikiliikuntaa ja saunomista!
Jatkossa Huoltoväli 3-5 vkoa -10%
Rintakehä 35,-
Huomioithan ennen sokerointiin tuloa ettet samana päivänä kuori ja rasvaa ihoa. Sokeroinnin jälkeen on hyvä välttää samana päivänä auringonottoa/ solariumia, hikiliikuntaa ja saunomista!
Jatkossa Huoltoväli 3-5 vkoa -10%
Sääret/ reidet 38,-
Huomioithan ennen sokerointiin tuloa ettet samana päivänä kuori ja rasvaa ihoa. Sokeroinnin jälkeen on hyvä välttää samana päivänä auringonottoa/ solariumia, hikiliikuntaa ja saunomista!
Jatkossa Huoltoväli 3-5 vkoa -10%
Koko jalat 65,-
Huomioithan ennen sokerointiin tuloa ettet samana päivänä kuori ja rasvaa ihoa. Sokeroinnin jälkeen on hyvä välttää samana päivänä auringonottoa/ solariumia, hikiliikuntaa ja saunomista!
Kainalot 26,-
Huomioithan ennen sokerointiin tuloa ettet samana päivänä kuori ja rasvaa ihoa. Sokeroinnin jälkeen on hyvä välttää samana päivänä auringonottoa/ solariumia, hikiliikuntaa ja saunomista!
Jatkossa Huoltoväli 3-5 vkoa -10%
Bikinirajat 38,-

Huomioithan Bikinirajan sokeroinnissa poistetaan häiritsevä karvoitus bikinihousujen linjoja mukaillen ja tarvittaessa sisäreisiltä.

Jatkossa Huoltoväli 3-5 vkoa -10%

Brasilialainen 67,-

Brasilialainen karvanpoisto on menetelmä, jolla karvoitus poistetaan sokerilla genitaalialueelta vain jättämällä häpykummulle pieni kaistale karvoitusta, ns. kiitorata sekä pakaravaosta ja pakaran päältä.

Jatkossa Huoltoväli 3-5vkoa -10%

Hollywood 72,-

Hollywood karvanpoisto on menetelmä, jolla karvoitus poistetaan sokerilla genitaalialueelta kokonaan sekä pakaravaosta ja pakaroiden päältä.

Jatkossa Huoltoväli 3-5 vkoa -10%

Takapuoli 25,-
Pakaravako ja pakaran päällinen.
Jatkossa Huoltoväli 3-5 vkoa -10%
Sokrupaketti 1 90,-
Sis. bikinilinja + kainalot + sääret/reidet
Huomioithan, että sokrupakettihoitoon voi mennä lyhyempi aika kuin mitä on ilmoitettu.
Sokrupaketti 2: 115,-
Sis. koko jalat + kainalot + bikinirajat
Huomioithan, että sokrupakettihoitoon voi mennä lyhyempi aika kuin mitä on ilmoitettu.
kryohoito jäädytyshoito Tampere, eroon varsiluomista, maksaläiskistä, rasvaluomista

Kestokäsittelyt

Kulmien muotoilu 15,-
Kulmien muotoilu ja värjäys 20,-
Ripsien värjäys 20,-
Ripset ja kulmat 34,-
Browlift 55,-
Lashlift 70,-
Brow ja lash 115,-

Ehostukset

Päivä meikki 45 min 55,-
Juhla/ ilta meikki 60 min 60,-

 

Teema/ valokuvameikit alkaen 70,- / h
Kun olet menossa kuvauksiin, teemajuhliin tms. johon tarvitset hiukan enemmän kuin yleensä perusehostusta. Toteutetaan juuri sinulle soveltuva meikki teemanmukaisesti. Mahdollisuus myös teema/ valokuvausmeikin tekoon muualla kuin liikkeessä! Kysy lisää!
Meikinteon opastus 90 min 85,-

Oletko halunnut oppia kasvojen korostamista ja varjostamista, silmien ehostusta tai jotain muuta ehostukseen liittyvää. Katsomme juuri sinulle soveltuvat sävyt ja ongelmakohdat yhdessä ja opettelemme ehostamista peilin kautta. Myynnissä ehostustuotteita ja välineitä.

Morsiusmeikki 140,-

Tuleva morsian tehdään päivästäsi ikimuistoinen helpottamalla kiirettä ja jännitystä ennen h-hetkeä.

Huomioithan, että koemeikki suositellaan 2-3vkoa aikaisemmin tehtäväksi ennen häitä. Halutessasi voimme tehdä sulhaselle kevyen fixauksen hääpäivänä.

Mahdollisuus myös häämeikin teko muualla kuin liikkeessä. Huomioithan matkakustannukset lisätään hintaan.

Sis. Kulmien siistiminen ja värjäys (n. viikko ennen häitä), koe- ja häämeikki ja halutessasi sulhasen fixaus (puuterointi, varjostus/ korostus).

 

Kynnet

Yhden kynnen korjaus 15min 15,-
Bio Sculpture Evo Geelaus väri / ranskalainen 1h 67,-

Evo-geelilakka sisältää A- ja E-vitamiineja, jotka imeytyvät kynsipetiin ja ravitsevat sitä, jopa kovettamisen jälkeen. Geelilakkauksen allakin kynsi hengittää ja sekä happi että vesi pääsevät vapaasti vaikuttamaan. Tämä estää luonnollisen kynnen kuivumista sekä keratiinin pehmenemistä ja pitää kynnen terveenä ja hyväkuntoisena. Evo suojaa luonnollista kynttä, sillä materiaali on joustavaa. Geelilakka on kliinisesti testattu, eikä se sisällä haitallisia ainesosia. Evo antaa upean ja korkeakiiltoisen lopputuloksen ja se on helppo sekä levittää kynnelle että poistaa tarvittaessa. Pysyvyys 3-6vkoa.

BS Evo Geelaus väri/ ranskalainen ja vanhojen poisto 1h 45min 75,-
Kynsihuolto 75 min 70,-
Geelien/ geelilakkojen poisto 1h 55,-
kestopigmentointi Tampere

Taffy-kestopigmentointi

Microblading-toimenpiteessä käytetään steriilejä mikroskooppisen pieniä erikoisteriä, jotka läpäisevät ihon pintakerroksen. Ihoon vedetään terällä pieniä viiltoja, jotta väripigmentti pääsee sen sisään. Väri valitaan omaan ihoon ja hiuksien sävyyn sopivaksi.
Jokainen kestopigmentointi on yksilöllinen ja suunnitellaan asiakkaan kanssa yhdessä! Pigmentoinninkesto 1-3 vuotta!

Ajanvaraukset pigmentointiin vain asioimalla liikkeessä tai soittamalla!

Taffy Kulmakarvat 360,-

Sis. konsultoinnin, teon ja 1x vahvistuksen ellei toisin mainita, maksu hoidetaan kokonaisuudessaan ensimmäisen käyntikerran yhteydessä. Ajanvaraukset pigmentointiin vain asioimalla liikkeessä tai soittamalla!

Taffy silmänrajaus ylös 290,-

Sis. konsultoinnin, teon ja 1x vahvistuksen ellei toisin mainita, maksu hoidetaan kokonaisuudessaan ensimmäisen käyntikerran yhteydessä.

Taffy Kulmakarvat + silmänrajaukset ylös 570,-

Sis. konsultoinnin, teon ja 1x vahvistuksen ellei toisin mainita, maksu hoidetaan kokonaisuudessaan ensimmäisen käyntikerran yhteydessä.

Taffy- kulmakarvojen/ eyeliner vahvistus 185,-

Vahvistus kerta vanhoille microblading kulmille tai eyelinereille.

Pakettihoidot

Ihania hoitokokonaisuuksia koko keholle ja mieltä piristämään. Tarvittaessa voimme räätälöidä juuri sinulle tai lahjansaajalle uniikin hoitokokonaisuuden!

Chocoholic 120 min 175,-

Huumaava kahden tunnin hoitohetki suklaisella twistillä.
Sis. Suklainen kuorinta kasvoille ja vartalolle, suklainen öljyhieronta kasvoille ja
vartalolle, kasvoille suklaanaamio, suklainenvoide kasvoille ja vartalolle.

Mommy to be 2h 15min 165,-

Tulevalle äidille rentouttava hoitokokonaisuus. Sis. Jalkahoito, ripsien ja kulmien värjäys sekä virkistyshoito kasvoille

Super hero 2h 15min 155,-

Sinulle mies, oman elämän supersankarin hoitokokonaisuus. Sis. Kasvoille kirkastava kuorinta, c-vitamiini seerumi, hieronta, kasvonaamio ja voide sekä jalkahoito

Unelma 2h 165,-

Herkälle ja kuivuuteen taipuvaiselle iholle hellää hoitoa. Loistava pakettihoito talven
pakkasille tai kosteutusta vaativalle iholle.
Sis. Pevonian hypoallergeenisen hydro cloud kasvohoidon ja vartalolle
öljyhieronnan.

Kuninkaankatu 36, 33200 Tampere

Puh: 050 4635922

Kuninkaankatu 36, 33200 Tampere

Puh: 050 4635922