Emmi Schavikin

Olen E-Stailin tiimissä kauneuden ja hyvinvoinninasiantuntija. Työn kuvaani kuuluu kosmetologisten hoitojen lisäksi kynsi- ja meikkaaja-maskeeraajapalvelut. Vuodesta 2005 SKY-kosmetologina työskentely on ollut värikästä oppimisen aikaa ja mahdollistanut näkemään kauneudenalan jatkuvan, monipuolisen kehityksen, erityisesti esteettisellä kevyt kauneuskirurgisella puolella.

Uskon, ettei kauneusala ole koskaan valmis. Joka päivä on opittavaa, tulee uutta, että ohimenevää trendiä. Itselle tärkeää onkin ylläpitää ammattiosaamista erilaisilla koulutuksilla ja opinnoilla, joita näihin vuosiin on mahtunut monia, joista mainittakoon mm. teatterialan maskeerausopinnot, laitehoidot, gua sha kasvohieronnat, ripsienpidennykset, mikroneulaushoidot, yrttinyytti- ja kuumakivihieronnat, microblading- kestopigmentoinnit.

Työssäni tykkään palvella jokaista omana yksilönä suurella sydämellä. Itselle tärkeäksi onkin muodostunut sisäisen kauneuden ja hyvinvoinnin merkitys. Sen tärkeys kasvaa vuosien varrella jokaisella meistä!

Vapaalla nautin tanssimisen ja urheilun lisäksi ulkoilemisesta rakkaan harrastukseni, valokuvauksen merkeissä. Sydäntä lähellä on myös rakkaus matkusteluun, vanhoihin autoihin ja moottoripyöriin. Toivotan sinut lämpimästi viettämään aikaa E-Stailiin. Jaetaan elämän ilot ja surut yhdessä!

This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.

Kosmetologi Emmi Schavikin

Onko haussa ammattitaitoinen kosmetologi Tampereella? Etsitkö ratkaisuja erilaisiin iho-ongelmiin? Kaipaatko rentoutumista arjen keskellä? E-Stailin Emmi toteuttaa toiveesi, olitpa vailla tuloksellista ihonhoitoa tai hemmotteluhetkeä kiireisen arjen keskellä. Monipuolisesta palveluvalikoimasta löydät rentouttavat ja tulokselliset hoidot kasvoille ja vartalolle, karvanpoistot sokeroinnilla (brasilialainen ja hollywood), vegaaniset oman kynnen geelaukset Bio Sculpturelta, säihkettä meikkauksen- ja maskeerauksen merkeissä ja paljon muuta.

Hoitoa varatessa sinun ei tarvitse välttämättä tietää, mikä hoito soveltuu juuri sinulle. Valitsemme yhdessä juuri parhaimman hoidon paikanpäällä tai teemme sinulle uniikin hoitokokonaisuuden! Ammattitaitoinen tekijä ja viihtyisät tilat Tampereen keskustassa takaavat onnistuneen hoitokokemuksen.

Etsinnässä uusi hoitosarja? Kasvo- ja vartalohoidoissa käytössä on laadukkaat, hoitavat Pevonian tuotteet joiden innovatiivinen valmistusmenetelmä yhdistettynä luonnon puhtaimpiin raaka-aineisiin takaavat tuloksellisia ja yksilöllisiä hoitoja. Tuotteita ei ole testattu eläimillä eikä niihin ole lisätty keinotekoisia tuoksuja.

Oletko herkistynyt tuoksuille? Medicalian tuoksuton hoitosarja iho-ongelmien täsmähoitoon tai kokonaisvaltaiseen kasvojen sekä vartalonhoitoon. Tuotteet on kehitetty yhteistyössä ihotautilääkärien kanssa ja ovat allergiatestattuja.

E-Stailissa on myynnissä sarjojen tuotteita, joiden avulla pystytään tukemaan ja ylläpitämään hoitotuloksia kotona.

Varaa aika

Soita 050 4635922 tai varaa aika Timman kautta netistä! Mahdolliset peruutukset pyydämme ilmoittamaan 24h ennen hoitoaikaa. Peruuttamattomista ajoista veloitamme 50 % hoidon hinnasta.

Varaa aika kalenterista

Hinnasto

Klikkaa alta kategoriaa nähdäksesi hinnaston.

Kasvohoidot

Kattava valikoima kasvohoitoja nuorelle että aikuiselle iholle erilaisten iho-ongelmien hoitoon ja rentoutumiseen. Kasvohoidot soveltuvat sukupuoleen katsomatta jokaiselle ja ne ovat räätälöitävissä juuri sinulle sopiviksi. Hoidoissa käytetään lisäksi eri laitehoitoja (ultraääni kuorinta, timanttihionta, ultraääni imeytys, cryo-kylmähoito, neulaton mesoterapia) tehostamaan hoidon vaikutusta. Hoitoa valitessasi voit varata 1,5h kasvohoitoajan ja kirjoittaa viestikenttään, että katsotaan paikan päällä ihon tarpeisiin soveltuva hoito.

Kasvohoitoihin kuuluu tarvittaessa kevyt ehostus hoidon päätteeksi.

Vintage kasvohoito
1h 30min
100€

Kun et tiedä mitä haluat kasvohoidossa, mutta haluaisit kaikkea, niin tässä hoidossa puhdistamme, hieromme ja hellimme kasvojesi ihoa.

Hoito Sis. Ihotyypinmukainen kuorinta, mekaaninen puhdistus, kulmien muotoilu ja värjäys, seerumi, hieronta, silmänympärys- ja kasvonaamio ja voide

Nuoriso ihonpuhdistus
1h
70€

Nuorisolle suunnattu ihonpuhdistus tasapainottamaan kasvojen ihoa. Hoidossa huomioidaan kipuherkkyys.

Hoito sis. ultraäänikuorinta tai timanttihionta, mekaaninen puhdistus, naamio ja voide.

Aikuisen ihon tehopuhdistus
1h 15min
80€

Epäpuhdas-, tukkoinen-, akneentaipuvainen tai samea iho? Silloin tämä hoito soveltuu juuri sinulle tasapainoittamaan ja kirkastamaan ihoa! Ihonpuhdistuksessa käytetään ihon kunnon mukaan laitekuorintoja tai laitekuorinta-maitohappokuorinta yhdistelmää.

Hoito sis. ultraäänikuorinta, timanttihionta/ maitohappokuorinta, mekaaninen puhdistus, naamio ja voide.

Kasvohieronta
45min
50€

Sinä, joka haluat rentoutumista ja hierontaa kasvoille.

Hoito sisältää: alkupuhdistus, 30min decoltee-kaula-kasvohieronta ja voide

Idän tuulahdus
1h
85€

Rentouttava kasvohoito Gua Sha (jade kivi) hieronnalla, joka kiihdyttää verenkiertoa ja kuona-aineiden poistumista kasvoilta.

Hoito sis. Entsymaattinen kuorinta, Gua Sha hieronta kasvoille, naamio, päänhieronta, voide

Unelma
1h
100€

Herkän ja kuivuuten taipuvaisen ihon hypoallergeeninen hoito Pevonialta, jonka raaka-aineena on hyödynnetty mm. puuvillaa sen parantavien ominaisuuksien johdosta. Pevonian hydra cloud mask treatment syväkosteuttaa, pehmentää, vähentää ihon tulehdusreaktioita ja rauhoittaa samalla viilentäen ihoa.

Hoito sis. Aloitushieronta, kuorinta, hyaluronihapposeerumi, lymfa/ hieronta, erikoisnaamio, silmänympärysnaamio, voide

Pevonian kasvohoidot
1h 30min
115e

Hoito valitaan ihosi kunnon ja tarpeen mukaan Pevonialta. Hoito voi olla: Couperoottisen, punoittavan ja rosacea-ihon hoitoon kehitetty Pevonia RS2-hoitolinja joka vähentää ihon kuumotusta sekä vahvistaa ja kosteuttaa ihoa. Tai Pevonian Luminous C & sea; raikastava, kirkastava, kosteuttava c-vitamiini kasvohoito joka soveltuu kaikille ihotyypeille, morsiamille, aurinkovaurioituneille ihoille sekä ihonväsymyksen merkkeihin.

Hoito sis. Ihotyypinmukaisen kuorinnan, tehoaine/ ampulli, laite-imeytys, hieronta, erikoisnaamio, silmänympärysnaamio, voide
Heleys
1h 30min
140€

Uuden sukupolven Pevonian anti-age erikoishoito aikuiselle iholle, ikääntymisen merkkejä vastaan ja niitä häivyttämään, jossa hyödynnetään neulatonta mesoterapia laitehoitoa sekä imurullauslaitetta. Pevonia Stem Cells -kantasoluhoito silottaa ihoa ja iho näyttää nuorekkaammalta hoidon jälkeen. Suositellaan sarjahoitona vähintään 4 kertaa, kerran viikossa tehtäen.

Hoito Sis. Ihotyypinmukainen kuorinta, laitehoito, ampulli, pevolift hieronta, silmänympärys- ja kasvonaamio ja voide.

Erikoishoidot kasvoille
Kasvolymfa
30min
45€

Lymfaterapia on rentouttavaa ja ehkäisee leikkauksen jälkeistä turvotusta avaamalla imusuonistoa ja nopeuttamalla kudosnesteiden poistumista leikkausalueelta. Juuri autonomisen hermoston "heräämisen" vuoksi hoito on rentouttavaa. Hoito voidaan tehdä meikin päälle. Lymfaa suositellaan sarjahoitona mm. turvotusten ehkäisyyn ja leikkausten jälkihoidoiksi turvotuksen vähentämiseen.

Hoito sis. Halutessa alkupuhdistus, kasvolymfa

Imurullaus kasvohoito
1h
75€

Imurullauksen avulla pystytään vaikuttamaan erilaisiin kehon kipu- jännitystiloihin sekä aineenvaihdunnan ja nestekierron vilkastuttamiseen. Laite toimii alipaineella ja sen motorisoidut rullat muokkaavat ja stimuloivat sidekudosta parantaen näin sekä neste- että verenkiertoa ja muokaten lihas-, iho- ja rasvakudosta. Hoidolla pystytään vaikuttamaan mm. turvotukseen raajoissa, kiinteyttämään kasvojen ja vartalon ihoa, tukemaan painonhallinnassa, vähentämään tuoreita arpikudoksia, auttamaan lihasten palautumista urheilusuoritusten jälkeen.

Hoito sis. Ihotyypinmuk. kuorinta, imurullaus kasvot-kaula, seerumi, naamio, voide

Neulaton mesoterapia
1h
95€

Tämä nuorennushoito perustuu Nobelilla palkittuun innovaatioon, joka tarjoaa turvallisen ja hygieenisen vaihtoehdon neulalliselle mesoterapialle. Neulattomassa mesoterapiassa on samat vaikutukset kuin injektiohoidoissa mutta luonnollisesti ilman sivuvaikutuksia, kuten kipua ja turvotusta.

Neulaton mesoterapialaite käyttää korkeataajuus elektroporaatio- sekä elektro-osmosis-menetelmää, jossa solukalvot tehdään läpäisevämmiksi ja tehoaineet kuljetetaan tehokkaasti syvälle ihoon ja kudoksiin. Pulssiaallot avaavat solukalvoon hetkellisesti kanavia, jolla tehoaineet pääsevät ihon eri kerrosten läpi ilman että ihoon tarvitsee puhkaista reikiä. Hoidon aikana ihoon imeytetään laitteen avulla erilaisia vitamiineja ja hivenaineita, sekä kollageenia ja hyaluronihappoa. Neulaton mesoterapia parantaa ihon omaa kollageenin ja elastiinin tuotantoa. Jo yhden hoitokerran jälkeen iho näyttää terveemmältä ja tulokset näkyvät vielä pitkään hoidon jälkeen. Nuorekkaan ihon ylläpitämiseksi hoitoa suositellaan sarjahoitona.

Mesoterapialla voidaan häivyttää juonteita ja ryppyjä, tasoittaa ihon sävyä ja väriä, kiinteyttää ihoa, heleyttää ja raikastaa ihoa, kosteuttaa ihoa, parantaa ihon oma kollageenin ja elastiinin tuotantoa, poistaa rasvaa, esim. häivyttää kaksoisleukaa, hoitaa aknea ja ruusufinniä, selluliittia vartalonalueella.

Hoito Sis. Ihotyypinmukainen kuorinta, kosteuttava, rauhoittava tai puhdistava ampulli, neulaton mesoterapia, kylmähoito, naamio, voide

Huomioithan, että hoidon jälkeen ei suositella saunomista eikä hikiliikuntaa. Laitehoitoa ei voida tehdä, jos olet raskaana, epilepsia, sydämentahdistin, ihosairaus tai syöpä, kemoterapia hoito, sähköherkkyys, psykologinen/ fyysinen sairaus, metalli implantit kasvojen alueella (ei hammas implantit), tuoreet haavat/ leikkaus haavat, jotka ovat vielä paranemassa, pistoshaavat.

Medikaalinen ihonhoito

Medikaalisessa ihonhoidossa stimuloidaan ihon oman kollageeni- ja proteiinisynteesin muodostumista, jolla saadaan näkyviä muutoksia ihon laadun parantamiseen ja ennen kaikkea ennalta ehkäistyä vanhenemisen merkkien syntymistä. Hoidot suositellaan sarjahoitoina tehtäviksi sekä hoitotuotteet kotiin käytettäviksi tehostamaan hoitojen vaikutusta.

PRX-T33 neulaton biorevitalisaatio
1h
145€

PRX-T33:n uniikki, kansainvälisesti patentoitu koostumus stimuloi kollageenin tuotantoa ja syväkosteuttaa ihoa palauttaen ihon nuorekkuuden. Sen teho perustuu trikloorietikkahapon (TCA) korkeaan pitoisuuden, vetyperoksidin (H2O2) ja Kojic-hapon ainutlaatuiseen yhdistelmään, joka mahdollistaa hoidon vaikutukset vain dermiksessä, jolloin ihon pintakerros säilyy vaurioitumattomana. Tämän vuoksi hoito ei aiheuta “frostingia” tai muita ikäviä sivuvaikutuksia ihossa. PRX-T33 hoitoa voidaan tehdä ympäri vuoden, sillä se ei herkistä ihoa auringonvalolle. Hoito ei myöskään vaadi samanlaista toipumisaikaa kuin useimmat vahvemmat hoidot. Tulokset ovat sekä välittömästi nähtävissä että pitkäkestoisesti vaikuttavia. Paras tulos saavutetaan 4 hoidolla kerran viikossa tehtäen. Hoidon jälkeen asiakas sitoutuu Wiqon hoitotuotteisiin, jotka ovat välttämättömät tämän hoidon jälkeen.

Hoito sis. Alkupuhdistus, Prx-t33 hoitogeeli kasvojen ja kaulan alueelle, led- valohoito 20min, loppuvoide sekä hoitovoide näyte 2päiväksi

Huomioithan, ettei hoito sovellu raskauden ja imetyksen aikana, aktiivinen herpes/ akne, haavat, ärtynyt iho, tali-ihottuma, roacuttan kuuri, kojic- happo allergia, Hifu- ja injektiohoitojen jälkeen tulee olla 2vkon väli tähän hoitoon. Karvanpoistoa ei suositella tehtäväksi samalle hoitokerralle.

PRX-T33 sarjahoito ja kotihoitotuotteet
1h
700€

4 hoitoa 7-10päivän välein tehtynä. Kotihoitotuotteet ensimmäisen hoitokerran yhteydessä tehostamaan hoidon vaikutusta kotona. Kotihoitotuotteet riittävät 1-2kk.

Hoito sis. Alkupuhdistus, Prx-t33 hoitogeeli kasvojen ja kaulan alueelle, led- valohoito 20min, loppuvoide sekä hoitoseerumi ja voide kotihoidoksi ensimmäisen hoidon yhteydessä

Led-valoterapia hoito*
45min
65€

LED-valoterapia on yleisesti hyväksytty hoitomuoto, niin esteettisissä hoidoissa kuin terveydenhuollon/lääketieteen yhteyksissä. Dermalux LED-valoterapia on ihon pintaa rikkomaton hoito, jossa käytetään kliinisesti todennettua valoenergiaa edistämään ihon luonnollista uusiutumista ja korjaantumista.

LED-valoterapia on kaikille ihotyypeille sopiva hoitomuoto, jonka voi yhdistää muihin kasvohoitoihin. Dermaluxissa® on samassa laitteessa kolme eri syvyyteen vaikuttavaa aallonpituutta, joita voi käyttää erikseen tai samanaikaisesti ilman hoitopään vaihtoa. Dermaluxin® käyttökohteita ovat mm. ihon ikääntymismuutokset (rypyt, juonteet), pigmenttiläiskät, psoriasis, atopia, ihon punaisuus, ruusufinni, laajentuneet ihohuokoset, akne, esteettisten toimenpiteiden jälkihoito.

Suositus yhteensä 12 hoitokertaa. Ensimmäiset neljä viikkoa kaksi hoitoa viikossa, minkä jälkeen yksi hoito viikottain

Hoito sis. Alkupuhdistus, led valohoito 25min, seerumi, voide

Medicalia kemialliset happokuorinnat
45min
90€

Medicalian kemiallisilla kuorinnoilla kuoritaan ihon ylintä pintakerrosta, jonka paraneminen johtaa ihon pintakerroksen uusiutumiseen ja tasoittumiseen. Miedoilla orgaanisilla hapoilla saadaan uudistettua, kirkastettua, tasoitettua ihoa ja ihon väriä. Ne parantavat ihon kosteudensitomiskykyä sekä estävät bakteerien kasvua ihossa. Erinomainen hoito mm. ennen TCA-kuorintoja, neulaushoitoja, ikääntyvälle-, valovaurioituneelle-, akne- ja pigmentoituneelle iholle. Yhdellä hoitokerralla saadaan jo kirkastettua ihoa ja hoitotuotteiden imeytymistä edistettyä. Kuorinta valitaan ihon tarpeiden mukaan. Suositellaan sarjahoitona 4-6x!

Huomioithan, että hoitoa ei suositella ennen etelänreissua, raskauden aikana, aktiivisena oleva huuliherpes, tetrasykliini kuuri (ei ole välttämättä este, kysy asiasta lääkäriltä) tai sinulla on ollut roacuttan-lääkekuuri viimeisen 6kk aikana. Hoidon jälkeen ihoon ei laiteta meikkiä sekä saunomiset ja hikiliikunnat tulisi jättää väliin samana päivänä. Ihossa voi mahdollisesti esiintyä hoidon jälkeen hilseilyä, turvotusta, punoitusta, kuumoitusta ja kutinaa.

Sis. Happokuorinta, erikoisnaamio, silmänympärysnaamio, päänhieronta ja voide.

Käsihoidot

Kynsien viilaus ja lakkaus
30min
30€
Pika kaunistusta käsille!
Kosteuttava parafiinihoito käsille
30min
30€

Parafiinihoito on tehokas erikoishoito käsille. Se vahvistaa kudoksia ja kosteuttaa vähentäen käsien kuivuudesta johtuvia ryppyjä sekä edistää verenkiertoa. Erityisesti se sopii kuivalle sekä vanhenevalle iholle. Talvikäsille se on erinomainen kosteuttaja. Parafiinihoito on myös rentouttava. Jaksottaisena hoitona se olisi hyvä toistaa 14 päivän välein, jotta saavutetaan parhain tulos.

Parafiinihoidon pitkävaikutteinen lämpö auttaa myös kipeisiin niveliin ja lihaksiin sekä silottaa ikääntymisen merkkejä iholta. Hoidot sopivat erinomaisesti myös reumakäden kuntoutukseen. Tällöin hoidot suositellaan otettavaksi 10 hoitokerran jaksona.

Parafiinihoito tehostaa hoitoaineiden imeytymistä, parantaa aineenvaihduntaa ja vahvistaa kudoksia. Vähentää kuivuudesta johtuvia ryppyjä, rentouttaa ja lievittää kipuja. Käsiesi ihosta tulee pehmeä ja silkkisen tuntuinen. Käsiesi iho näyttää terveemmältä ja nuoremmalta. Erinomainen hoitomuoto myös niille, joiden kädet palelevat tai joutuvat jatkuvalle rasitukselle.
Manikyyri
1h 15min
55€
Sis. Kuorinta käsille, kynsien viilaus, kynsien- ja kynsinauhojen siistiminen, lakkaus ja hieronta.
Parafiini+ Led valoterapia hoitokäsille
45min
45€

Tehohoitoa kuiville, karheille käsille. LED-valoterapia on sopiva hoitomuoto käsille ja vartalolle. Dermaluxissa® on samassa laitteessa kolme eri syvyyteen vaikuttavaa aallonpituutta, joita voi käyttää erikseen tai samanaikaisesti ilman hoitopään vaihtoa. Dermaluxin® käyttökohteita ovat mm. ihon ikääntymismuutokset käsissä, ekseema, pigmenttiläiskät, psoriasis, hyperpigmentaatio, ihon punaisuus, esteettisten toimenpiteiden jälkihoito.

Jalkahoidot

Virkistys jalkahoito
45min
50€
Sis. Kuorinta jaloille, kynsien- ja kynsinauhojen siistiminen, jalkanaamio.
Jalkahoito
1,5h/ eläkeläiset
75€/65€
Sis. Kylvetys, kynsien- ja kynsinauhojen siistiminen, kovettumien/ känsien poisto, lakkaus ja hieronta. Mukaan saat valitsemasi kynsilakkapullon.
Jalkahoito geelauksella
2h
95€
Sis. Kylvetys, kynsien- ja kynsinauhojen siistiminen, kovettumien/ känsien poisto, väri tai ranskalainen geelaus varpaankynsiin ja hieronta.
Callus Peeling jalkahoito
1h 30min
75€

Calluspeeling-hoito on uusi tehokas ja nopea tapa poistaa kovettumat, sarveistumat ja värjäytymät jalkapohjista. Hoitoliuskat sisältävät AHA-happoja. Hoito on turvallinen ja hellävarainen, joten se sopii hyvin myös diabeetikoille, kutiaville jalkapohjille ja raskaana oleville.

Sis. Kylvetys jaloille, callus peeling- kovettumahoito jaloille, kynsien- ja kynsinauhojen siistiminen, lakkaus ja hieronta

Kauniit jalat
1h 30min
70€
Sis. Kuorinta tai kylvetys jaloille, kynsien- ja kynsinauhojen siistiminen, ranskalainen/ värigeelaus ja kevyt voidehieronta jalkapohjille.

Vartalohoidot

Selänpuhdistus
1h 15min
75€

Selänpuhdistusta suositellaan epäpuhtaalle, tukkoiselle ja akne selkäiselle/ rintakehälle.

Sis. Kemiallinen syväpuhdistus tai laitekuorinta, mekaaninen puhdistus, naamio ja voide.

Rentoutus hetki
1h
85€
Sis. Hieronta vartalolle ja kasvoille.
Tropical
1,5h
95€

Trooppisten hedelmien tuoksuinen Pevonian vartalokuorinta ja hieronta taistelevat vartalon ikääntymisen merkkejä vastaan ja ravitsevat samalla ihoa.

Sis. Tropical kuorinta ja hieronta vartalolle ja päänhieronta.

Cactus & Agave body wrap
1h
85€

Pevonian vartalokäärehoito, jossa on hyödynnetty siniagaven (mehikasvi) sekä kaktuksen parantavia vaikutuksia. Hoito ravitsee ja kosteuttaa kuivaa vartaloa, jättäen ihon pehmeän silkkikseksi. Erinomainen hoito kaikille.

Hoito sis. Magnesium-voide hieronta vartalolle ja Cactus & Agave vartalonaamio

Imurullaus vartalohoito
30min/60min
40€/70€

Imurullauksen avulla pystytään vaikuttamaan erilaisiin kehon kipu- jännitystiloihin sekä aineenvaihdunnan ja nestekierron vilkastuttamiseen. Laite toimii alipaineella ja sen motorisoidut rullat muokkaavat ja stimuloivat sidekudosta parantaen näin sekä neste- että verenkiertoa ja muokaten lihas-, iho- ja rasvakudosta. Hoidolla pystytään vaikuttamaan mm. turvotukseen raajoissa, kiinteyttämään kasvojen ja vartalon ihoa, tukemaan painonhallinnassa, vähentämään tuoreita arpikudoksia, auttamaan lihasten palautumista urheilusuoritusten jälkeen.

Hoito sis. Imurullaus valitulle hoitoalueelle 30min (vatsa ja kyljet, käsivarret, reidet, sääret, alaselkä, pakarat), voide

Hoito sis. Imurullaus 2 valitulle hoitoalueelle 60min (vatsa ja kyljet, käsivarret, reidet, sääret, alaselkä, pakarat), voide

Sarjahoitona 6x 30min/ 240€ + LPG 14day slimming concentrate (arvo 30e)

Sarjahoitona 6x 60min/ 410€ + LPG 14day slimming concentrate (arvo 30e)

Karvojen poisto (lämminvaha ja sokeri)

Huomioithan ennen sokerointiin tuloa ettet samana päivänä kuori ja rasvaa ihoa. Sokeroinnin jälkeen on hyvä välttää samana päivänä auringonottoa/ solariumia, hikiliikuntaa ja saunomista!

Ylähuuli/ leuka (sokeri)
5-10min
17€
Koko kasvot (sokeri)
15min
30€
Ylähuuli, leuka ja posket
Käsivarret (sokeri tai vaha)
15min
30€
Selkä (sokeri tai vaha)
30min
50€
Rintakehä (sokeri tai vaha)
30min
35€
Sääret/Reidet (sokeri tai vaha)
30min
38€
Koko jalat (sokeri tai vaha)
30-55min
65€
Kainalot
10min
25€
Bikinirajat (sokeri)
15min
37€
Huomioithan Bikinirajan sokeroinnissa poistetaan häiritsevä karvoitus bikinihousujen linjoja mukaillen ja tarvittaessa sisäreisiltä.
Brasilialainen (sokeri)
30-45min
65€
Brasilialainen karvanpoisto on menetelmä, jolla karvoitus poistetaan sokerilla genitaalialueelta vain jättämällä häpykummulle pieni kaistale karvoitusta, ns. kiitorata sekä pakaravaosta ja pakaran päältä.
Hollywood (sokeri)
30-60min
70€
Hollywood karvanpoisto on menetelmä, jolla karvoitus poistetaan sokerilla genitaalialueelta kokonaan sekä pakaravaosta ja pakaroiden päältä.
Takapuoli (sokeri)
10min
25€
Pakaravako ja pakaran päällinen.
Sokru paketti 1: sääret/ reidet, kainalot, bikinirajat
1h
85€
Huomioithan, että sokrupakettihoitoon voi mennä lyhyempi aika kuin mitä on ilmoitettu.
Sokru paketti 2: koko jalat, bikinirajat, kainalot
1,5h
105€
Huomioithan, että sokrupakettihoitoon voi mennä lyhyempi aika kuin mitä on ilmoitettu.
Sokru paketti 3: Brasilialainen/ Hollywood ja kainalot
30-60min
80€
Huomioithan, että sokrupakettihoitoon voi mennä lyhyempi aika kuin mitä on ilmoitettu.

Kestokäsittelyt

Kulmien muotoilu (voidaan tehdä sokerilla)
10min
15€
Kulmien muotoilu ja värjäys
15 min
18€
Ripsien värjäys
15min
18€
Ripsien ja kulmien muotoilu ja värjäys
30min
30€
Browlift-kulmien laminointi
1h
55€
Lashlift ripsienkestotaivutus värjäyksellä
1h 15min
70€
Lashlift ja Browlift
1h 30min
115€
Taivutusta ripsiin värjäyksin ja kulmat näyttävästi kuosiin.
Klassiset ripsienpidennykset
1,5h
110€
Volyymi ripsienpidennykset
2h
130€
Ajanvaraus volyymeihin vain soittamalla.
Ripsihuollot
1,5h
75€

Ehostukset

Päivämeikki
45min
50€
Ilta/Juhlameikki
1h
60€
Teema/ Valokuvausmeikit
alk. 1h
65€/h
Kun olet menossa kuvauksiin, teemajuhliin tms. johon tarvitset hiukan enemmän kuin yleensä perusehostusta. Toteutetaan juuri sinulle soveltuva meikki teemanmukaisesti. Mahdollisuus myös teema/ valokuvausmeikin tekoon muualla kuin liikkeessä! Kysy lisää!
Meikinteon opastus
1,5h
80€
Oletko halunnut oppia kasvojen korostamista ja varjostamista, silmien ehostusta tai jotain muuta ehostukseen liittyvää. Katsomme juuri sinulle soveltuvat sävyt ja ongelmakohdat yhdessä ja opettelemme ehostamista peilin kautta. Myynnissä ehostustuotteita ja välineitä.
Meikinteon opastus ystävän kanssa
2h
120€
Tule ystäväsi kanssa opettelemaan meikkausta. Katsomme juuri teille soveltuvat sävyt ja ongelmakohdat ja opettelemme ehostamista peilin kautta. Myynnissä ehostustuotteita ja välineitä.
Morsiusmeikki
135€
Tuleva morsian tehdään päivästäsi ikimuistoinen helpottamalla kiirettä ja jännitystä ennen h-hetkeä. Huomioithan, että koemeikki suositellaan 2-3vkoa aikaisemmin tehtäväksi ennen häitä. Halutessasi voimme tehdä sulhaselle kevyen fixauksen hääpäivänä. Mahdollisuus myös häämeikin teko muualla kuin liikkeessä. Sis. Kulmien siistiminen ja värjäys (n. viikko ennen häitä), koe- ja häämeikki ja halutessasi sulhasen fixaus (puuterointi, varjostus/ korostus).

Kynnet

Yhden kynnen korjaus
15min
15€
Bio Sculpture Evo Geelaus väri/ ranskalainen
1h
67€
Evo-geelilakka sisältää A- ja E-vitamiineja, jotka imeytyvät kynsipetiin ja ravitsevat sitä, jopa kovettamisen jälkeen. Geelilakkauksen allakin kynsi hengittää ja sekä happi että vesi pääsevät vapaasti vaikuttamaan. Tämä estää luonnollisen kynnen kuivumista sekä keratiinin pehmenemistä ja pitää kynnen terveenä ja hyväkuntoisena. Evo suojaa luonnollista kynttä, sillä materiaali on joustavaa. Geelilakka on kliinisesti testattu, eikä se sisällä haitallisia ainesosia. Evo antaa upean ja korkeakiiltoisen lopputuloksen ja se on helppo sekä levittää kynnelle että poistaa tarvittaessa. Pysyvyys 3-6vkoa.
BS Evo Geelaus väri/ ranskalainen ja vanhojen poisto
1h 45min
75€
Kynsihuolto
1,5h
67€
Geelien/ geelilakkojen poisto
1h
55€

Taffy-kestopigmentointi

Microblading-toimenpiteessä käytetään steriilejä mikroskooppisen pieniä erikoisteriä, jotka läpäisevät ihon pintakerroksen. Ihoon vedetään terällä pieniä viiltoja, jotta väripigmentti pääsee sen sisään. Väri valitaan omaan ihoon ja hiuksien sävyyn sopivaksi.
Jokainen kestopigmentointi on yksilöllinen ja suunnitellaan asiakkaan kanssa yhdessä! Pigmentoinninkesto 1-3 vuotta!

Ajanvaraukset pigmentointiin vain asioimalla liikkeessä tai soittamalla!

Taffy Kulmakarvat
360€
Sis. konsultoinnin, teon ja 1x vahvistuksen ellei toisin mainita, maksu hoidetaan kokonaisuudessaan ensimmäisen käyntikerran yhteydessä. Ajanvaraukset pigmentointiin vain asioimalla liikkeessä tai soittamalla!
Taffy silmänrajaus ylös
290€
Sis. konsultoinnin, teon ja 1x vahvistuksen ellei toisin mainita, maksu hoidetaan kokonaisuudessaan ensimmäisen käyntikerran yhteydessä.
Taffy Kulmakarvat + silmänrajaukset ylös
570€
Sis. konsultoinnin, teon ja 1x vahvistuksen ellei toisin mainita, maksu hoidetaan kokonaisuudessaan ensimmäisen käyntikerran yhteydessä.
Taffy- kulmakarvojen/ eyeliner vahvistus
185€
Vahvistus kerta vanhoille microblading kulmille tai eyelinereille.

Pakettihoidot

Ihania hoitokokonaisuuksia koko keholle ja mieltä piristämään.

Tarvittaessa voimme räätälöidä juuri sinulle tai lahjansaajalle uniikin hoitokokonaisuuden!

Mommy to be
2h 15min
150€

Tulevalle äidille rentouttava hoitokokonaisuus.

Sis. Jalkahoito, ripsien ja kulmien värjäys sekä virkistyshoito kasvoille

Super hero
2h 15min
150€

Sinulle mies, oman elämän supersankarin hoitokokonaisuus.

Sis. Kasvoille kirkastava kuorinta, c-vitamiini seerumi, hieronta, kasvonaamio ja voide sekä jalkahoito

Sinun hetkesi
1h 30min
130€

Täydellinen hoitokokonaisuus kehon ja mielen tasapainoon sekä stressin lievitykseen.

Hoitokokonaisuus aloitetaan päänhieronnalla, jonka jälkeen vartalosi kääritään kosteuttavaan cactus & agavea sisältävään vartalonaamioon. Naamion helliessä vartaloa jatkamme hoitoa rentouttavalla aromaattisella kasvohoidolla.

Trooppinen nautinto
2h
150€

Sukella trooppisten hedelmien huumaan ja unohda hetkeksi hektinen arki.

Trooppisten hedelmien tuoksuinen vartalokuorinta ja hieronta kiinteyttää ja taistelee vartalon ikääntymisen merkkejä vastaan. Kirkastava hedelmähappokuorinta valmistaa kasvosi c-vitamiini seerumille ja rentouttavalle kasvojen gua sha hieronnalle.

Morsiamen päivä
4h
240€

Sinulle tuleva morsian tai oman elämän prinsessa tämä hoito hellii kehoa ja valmistaa sinut tärkeään päivään. Hoitokokonaisuus sisältää: kosteuttava-kirkastava kasvohoito, kynsien geelaus ja jalkahoito tai vartalolle kuorinta+ hieronta. Hoito voidaan jakaa osiin.

N075 kollageenijauheet

Kollageeni ja hyaluronihappo kulkevat kehossa lähes aina yhdessä. Kollageeni tarjoaa mekaanisen lujuuden sidekudokseen ja hyaluronihappo puolestaan sitoo suuria määriä vettä. Yhdessä nämä kaksi tarjoavat kudoksille tarvittavan nesteytyksen. Käyttämällä kollageenia ja hyaluronihappoa edistät ihosi hyvinvointia.

Kollageenin täydentäminen on yksi keskeisimpiä asioita, joilla voimme vaikuttaa ihon kimmoisuuteen ja veltostumiseen.  Kollageenit ovat elimistön yleisimpiä proteiineja ja tärkeitä solun ulkoisen aineen rakenneosia, jotka antavat tukea ja lujuutta kudoksille. Kollageeni on kuin liima, joka pitää kehon koossa.

Pevonia

Pevonia tarjoaa tehokkaita ihonhoitoratkaisuja kaikille ikäryhmille sukupuoleen katsomatta -kokonaisvaltaisesti päästä varpaisin saakka. Luonnon puhtaimmat raaka-aineet yhdistyvät innovatiivisiin valmistusmenetelmiin, mikä antaa näkyviä tuloksia sekä unohtumattomia spa-elämyksiä. Kaikki hoitosarjan tuotteet ovat FDA-sertifioituja, ja ne on valmistettu ilman väriaineita, keinotekoisia hajusteita, alkoholia, mineraaliöljyjä tai lanoliinia. Tuotteita ei myöskään ole testattu eläimillä.

Medicalia

Tuoksuton ihonhoitosarja, joka on kehitetty erityisesti kauneushoitoloiden, ihotautilääkäreiden ja plastiikkakirurgien käyttöön, eri ihotyypeille ja erilaisten kasvojen ja vartalon ihon ongelmien hoitoon mm. ennen esteettisiä toimenpiteitä. Medicalia hyödyntää tehokkaimpia tunnettuja tieteellisiä menetelmiä, jotka mahdollistavat tarkoituksenmukaiset koostumukset ja poikkeuksellisen näkyvät tulokset. Tuotteet ovat käyneet läpi laajan kliinisentutkimuksen, eivätkä ärsytä ihoa ja ovat allergiatestattuja sekä tuoksuttomia.

LPG endermologie body

30 vuoden ajan LPG Systems laboratoriot ovat kehittäneet kosmeettisen ratkaisun: huipputekniset kaavat maksimoidaan aktiivisten ainesosien pitoisuus. Tuotteissa ei ole käytetty parabeenejä eikä fenoksietanolia. Vartalon hoitotuotteet kiinteyttävän ja laihduttavan hoidon, joka perustuu neljään kohteseen: selluliitti, vartalon ikääntymisen merkit, verenkierron hyvinvointi ja muotojen menetys.

Essential

Essential

Italialainen Essential-meikkisarja edustaa samanaikaisesti sekä korkeaa laatua ja tyylikkyyttä, että helppoutta. Sarja on luotu helpottamaan meikkivalintoja ja tekemään meikistä persoonallinen ja onnistunut. Tuotteet ovat dermatologisesti testattuja ja sisältävät vitamiineja, jotka hoitavat ihoa.

Miraque magneettiripset

Markkinoiden toimivimmat ja laadukkaimmat, ultrakevyet magneettiset irtoripset. Tuote kiinnittyy ripsiisi sekunneissa ja pysyvät tarkasti asettamassasi paikassa vauhdikkaassakin käytössä.  Ei liimaa, joten ei kuivumisaikaa, eikä siitä johtuvaa silmien ärtymistä tai allergisoitumista.

Ripset ovat uudelleenkäytettävät ja ovat huolellisesti käsin valmistettuja synteettisiä silkkikuituja. Tuotteissa käytetyt magneetit ovat markkinoiden pienimmät ja niiden teho on aivan omaa luokkaansa.

Bio Sculpture

Bio Sculpture geelillä ja geelilakoilla on monia etuja – suurin etu on se, että se vahvistaa omaa luonnollista kynttä sekä tukee kynnen kasvua. Bio Sculpture -geelillä on mahdollista auttaa asiakkaita, jotka kärsivät erilaisista ongelmista, esim. heikot, ohuet tai pysyvästi vaurioituneet kynnet.

Bio Sculpture -geelillä kynnet näyttävät huolitelluilta mutta luonnollisilta!

Geeli poistetaan hellävaraisella geelinpoistoaineella. Tuotteet ovat lähes tuoksuttomia ja pölyjä tulee erittäin vähän. Tuotesarja on vegaaninen ja kliinisesti testattu.

Nacomi

Nacomi

Nacomi tarjoaa herkullisia, luonnonmukaisia ihonhoitotuotteita, jotka sopivat herkällekin iholle. Sarjaan kuuluu laaja valikoima tuotteita mm. kuorintoja, suihkutuotteita ja vartalovoiteita. Tuotteissa on ihanat tuoksut ja niiden koostumukset ovat ihanan pehmeitä ja ravitsevia. Tuotteissa ei käytetä mikromuoveja, ne ovat luonnonmukaisia ja useimmat niistä myös vegaanisia.