Emmi Schavikin

Hei te kauniit ja komeat! Lokakuusta 2019 alkaen pidän kosmetologin töistäni omaa vapaata. Palaan entistä innokkaampana E-Stailiin hoitamaan teitä lokakuun 2020 alussa. Syksyllä mukanani tuon mm. palvelutarjontaani uutta ja kivaa kasvo- ja vartalohoito tarjontaan. Ajanvaraukset aukeavat elo-syyskuun aikana ❤

Tähän asti tuuraajani Aliisa palvelee teitä kosmetologisten hoitojen merkeissä. Jos sinua askarruttaa tuotteet, hoidot tai kuulumiseni saat minut kiinni numerosta 040 750 2314.

Olen E-Stailin tiimissä kauneuden ja hyvinvoinninasiantuntija. Työn kuvaani kuuluu kosmetologisten hoitojen lisäksi kynsi,- ja meikkaaja-maskeeraaja palvelut. Vuodesta 2005 SKY-kosmetologina työskentely on ollut värikästä oppimisen aikaa ja mahdollistanut näkemään kauneusalan jatkuvan, monipuolisen kehityksen, erityisesti miesten ihonhoidon maailmassa sekä esteettisellä kevyt kauneuskirurgisella puolella.

Uskon, ettei kauneusala ole koskaan valmis. Joka päivä on opittavaa, tulee uutta, että ohimenevää trendiä. Itselle tärkeää onkin ylläpitää ammattiosaamista erilaisilla koulutuksilla ja opinnoilla, joita näihin vuosiin on mahtunut monia, joista mainittakoon mm. teatterialan maskeerausopinnot, gua sha kasvohieronnat, ripsienpidennykset, mikroneulaushoidot, yrttinyytti- ja kuumakivihieronnat, microblading- kestopigmentoinnit.

Työssäni tykkään palvella jokaista omana yksilönä suurella sydämellä. Itselle tärkeäksi onkin muodostunut sisäisen kauneuden ja hyvinvoinnin merkitys. Sen tärkeys kasvaa vuosien varrella jokaisella meistä!

Vapaalla nautin tanssimisen ja urheilun lisäksi ulkoilemisesta rakkaan harrastukseni, valokuvauksen merkeissä. Sydäntä lähellä on myös rakkaus matkusteluun, vanhoihin autoihin ja moottoripyöriin. Toivotan sinut lämpimästi viettämään aikaa E-Stailiin. Jaetaan elämän ilot ja surut yhdessä!

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Kosmetologi Emmi Schavikin

Onko haussa hyvä ja kokenut kosmetologi Tampereella? E-Stailin Emmillä on 15 vuoden kokemus alalla työskentelystä. Kosmetologisten perushoitojen lisäksi Emmillä on tarjolla erikoishoitoja päästä varpaisiin, brassi- ja hollywood sokeroinnit, meikkaus- ja maskeerauspalvelut, kestopigmentoinnit, geelikynnet, ripset jne. Hoitoa varatessa sinun ei tarvitse välttämättä tietää mikä hoito soveltuu juuri sinulle. Valitsemme yhdessä sinulle parhaimman hoidon paikanpäällä!

Kasvo- ja vartalohoidoissa käytössä on laadukkaat, hoitavat Pevonian ja Medicalian tuotteet. Sarjan tuotteita on myynnissä E-Stailissa, niiden avulla pystytään tukemaan ja ylläpitämään hoitotuloksia kotona. Ehostukset suoritetaan Essentialin laadukkailla meikeillä, joilla voit täydentää jo olemassa olevaa meikkipussin sisältöä.

Oletko miettinyt injektiohoitoja? Yhteistyökumppanini Nordicshapen omistaja Taina Heikkinen palvelee sinua esteettisen puolen asioissa liiketilassamme sopimuksen mukaan. Taina on alansa johtavia pistoshoitajia sekä kevyt kirurgisissa laitehoidoissa. Hänen aikoja voi tiedustella E-Stailin numerosta 050 4635922.

Varaa aika

Soita 050 4635922 tai varaa aika Timman kautta netistä! Mahdolliset peruutukset pyydämme ilmoittamaan 24h ennen hoitoaikaa. Peruuttamattomista ajoista veloitamme 50 % hoidon hinnasta.

Varaa aika kalenterista

Hinnasto

Klikkaa alta kategoriaa nähdäksesi hinnaston.

Kasvohoidot

Kaikki kasvohoidot soveltuvat miehille ja naisille.

Kasvohoitoihin kuuluu alkupuhdistus ja tarvittaessa kevyt ehostus hoidon päätteeksi.

Virkistys kasvohoito
30min
45€

Hoito soveltuu ensimmäiseksi kasvohoidoksi, jossa kartoitetaan jatkohoito suosituksia. Erinomainen ennen juhlia tai ruokatauon piristykseksi.

Sis. entzymaattinen kuorinta kasvoille ja kaulalle, hieronta ja voide.

Vintage kasvohoito
1h 45min
90€ (eläk. 85€)

Perinteinen kasvohoito e-stailin twistillä. Soveltuu jokaiselle!

Sis. Ihotyypinmukainen kuorinta, mekaaninen puhdistus, kulmien muotoilu ja värjäys, seerumi, hieronta, silmänympärys- ja kasvonaamio, voide ja jalkapohjien hieronta.

Ihonpuhdistus
1h
67€ (alle 18vuotiaat 60€)

Epäpuhdas-, tukkoinen-, akneentaipuvainen tai samea iho? Silloin tämä hoito soveltuu juuri sinulle tasapainoittamaan ihoa!

Sis. ultraäänikuorinta tai timanttihionta, mekaaninen puhdistus, otsonihoito, naamio ja voide.

Kemiallinen syväpuhdistus
1,5h
80€

Hoito vähentää talineritystä ja epäpuhtauksien syntyä. Soveltuu seka-/ rasvaiselle iholle, selän ja rintakehän alueelle, epäpuhtaalle, tukkoiselle iholle! Suositellaan sarjahoitona.

Sis. kemiallinen puhdistusaine, mekaaninen puhdistus, otsonihoito, naamio ja voide.

Kasvolymfa
30min
30€

Lymfaterapia on rentouttavaa ja ehkäisee leikkauksen jälkeistä turvotusta avaamalla imusuonistoa ja nopeuttamalla kudosnesteiden poistumista leikkausalueelta. Juuri autonomisen hermoston "heräämisen" vuoksi hoito on rentouttavaa. Hoito voidaan tehdä meikin päälle. Lymfaa suositellaan sarjahoitona mm. turvotusten ehkäisyyn ja leikkausten jälkihoidoiksi turvotuksen vähentämiseen.

Sarjahoidot 4x30min/ 110€ ja 6x30min/ 160€

Kosketus
1h
85€

Rentouttava aromaattinen kasvohoito soveltuu jokaiselle, erityisesti kuivalle ja punaisuuteen taipuvaiselle iholle (ei migreeni herkille, aktiivivaiheessa oleva ruusufinni/ herpes). Hoidossa käytetään eteerisiä öljyjä!

Sis. aloitushieronta, entzymaattinen kuorinta, seerumi, hieronta ja kasvonaamio, voide.

Ihastus
1h 15min
95€

Couperoottisen, punoittavan ja rosacea-ihon hoitoon kehitetty Pevonia RS2-hoitolinja vähentää ihon kuumotusta sekä vahvistaa ja kosteuttaa ihoa. Suositellaan 4x sarjahoitona!

Sis. ihotyypinmukainen kuorinta, rauhoittava ampulli lymfa/ hieronta, uä-imeytys, merileväpohjainen tehoaine, erikoisnaamio kasvoille, silmänympärysnaamio, voide.

Lempeys
1h 15min
95€

Pevonian Anti-Free Radical ihoa elvyttävä ja ravitseva erikoiskasvohoito, joka lievittää ihon liiallista kuivuutta ja tasoittaa hienoja juonteita. Suositellaan 4x sarjahoitona!

Sis. ihotyypinmukainen kuorinta, vitamiiniampulli hieronta, uä-imeytys, erikoisnaamio kasvoille, silmänympärysnaamio, voide.

Säteilevä
1h 30min
100€

Pevonian Luminous C & sea; raikastava, kirkastava c-vitamiini kasvohoito kaikille ihotyypeille erityisesti morsiammille, aurinkovaurioituneille ihoille sekä ihonväsymyksen merkkeihin. Suositellaan 4x sarjahoitona!

Sis. ihotyypinmukainen kuorinta, ampullihieronta, mikrovirta, merileväpohjainen tehoaine, erikoisnaamio, silmänympärysnaamio, voide ja käsienhieronta.

Karismaattinen
1h 15min
90€

Skinfirm mask Pevonian erikoiskasvohoito on kehitetty miesten iholle ja heidän vaatimuksiin. Erinomainen sarjahoitona.

Sis. ihotyypinmukainen kuorinta, tarvittaessa mekaaninen puhdistus, ampulli, uä-imeytys, hieronta, erikoisnaamio, silmänympärysnaamio, voide ja jalkapohjien- tai käsienhieronta.

Heleys
1h 30min
125€

Uuden sukupolven Pevonian anti-age erikoishoito aikuiselle (40+) iholle, ikääntymisen merkkejä vastaan ja niitä häivyttämään, jossa hyödynnetään neulatonta mesoterapia laitehoitoa. Pevonia Stem Cells -kantasoluhoito silottaa ihoa ja iho näyttää nuorekkaammalta hoidon jälkeen. Suositellaan sarjahoitona vähintään 3 kertaa kerran viikossa tehtäen.

Sis. ihotyypinmukainen kuorinta, mikrovirta, uä-led valoterapiahoito, neulaton mesoterapia, cryo-led terapia, ampullihieronta keskittyen ihonjuonteisiin ja ongelmakohtiin, silmänympärys- ja kasvonaamio ja voide.

Huomioithan, ettää hoidon jälkeen ei suositella saunomista eikä hikiliikuntaa. Laitehoitoa ei voida tehdä, jos olet raskaana, epilepsia, sydämentahdistin, ihosairaus tai syöpä, kemoterapia hoito, sähköherkkyys, psykologinen/ fyysinen sairaus, metalli implantit kasvojen alueella (ei hammas implantit), tuoreet haavat/ leikkaus haavat, jotka ovat vielä paranemassa, pistoshaavat.

Erikoiskasvohoidot

Neulaton mesoterapia
1h
95€

Tämä nuorennushoito perustuu Nobelilla palkittuun innovaatioon, joka tarjoaa turvallisen ja hygieenisen vaihtoehdon neulalliselle mesoterapialle. Neulattomassa mesoterapiassa on samat vaikutukset kuin injektiohoidoissa mutta luonnollisesti ilman sivuvaikutuksia, kuten kipua ja turvotusta.

Neulaton mesoterapialaite käyttää korkeataajuus elektroporaatio- sekä elektro-osmosis-menetelmää, jossa solukalvot tehdään läpäisevämmiksi ja tehoaineet kuljetetaan tehokkaasti syvälle ihoon ja kudoksiin. Pulssiaallot avaavat solukalvoon hetkellisesti kanavia, jolla tehoaineet pääsevät ihon eri kerrosten läpi ilman että ihoon tarvitsee puhkaista reikiä. Hoidon aikana ihoon imeytetään laitteen avulla erilaisia vitamiineja ja hivenaineita, sekä kollageenia ja hyaluronihappoa. Neulaton mesoterapia parantaa ihon omaa kollageenin ja elastiinin tuotantoa. Jo yhden hoitokerran jälkeen iho näyttää terveemmältä ja tulokset näkyvät vielä pitkään hoidon jälkeen. Nuorekkaan ihon ylläpitämiseksi hoitoa suositellaan 2-6 kerran sarjahoitona.

Neulattomaan mesoterapiahoitoon kuuluu syväkiinteyttävä terapeuttinen ultraäänitoiminto *punaisella LED-väriterapialla. Hoitotaajuudet soveltuvat erinomaisesti kasvojen lihasten jännitysten laukaisuun, mikroverenkierron stimuloimiseen ja pehmytsidekudos-säikeiden uusiutumiseen. Syväkiinteytävällä ultraäänihoito/LED-väriterapialla kohotetaan ja kiinteytetään, supistetaan ihohuokosia, poistetaan turvotusta kasvoilta ja silmien ympäriltä, tasoitetaan ryppyjä ja juonteita sekä pienennetään kaksoisleukaa.

Hoidossa on mukana myös terapeuttinen intensiivinen **sininen CRYO/LED-väriterapia, jolla viimeistellään ja viilennetään tehokkaasti elektroporaatio jälki mikä mahdollistaa hoidon pitkäaikaisen vaikutuksen sekä vähentää vaikuttavien aineiden hapettumista.

Mesoterapialla voidaan häivyttää juonteita ja ryppyjä, tasoittaa ihon sävyä ja väriä, kiinteyttää ihoa, heleyttää ja raikastaa ihoa, kosteuttaa ihoa, parantaa ihon oma kollageenin ja elastiinin tuotantoa, poistaa rasvaa, esim. häivyttää kaksoisleukaa, hoitaa aknea ja ruusufinniä, selluliittia vartalonalueella.

Sis. Ihotyypinmukainen kuorinta, uä-led hoito, kosteuttava, rauhoittava tai puhdistava ampulli, neulaton mesoterapia, cryo-uä hoito, naamio, voide

Mikroneulaus
4x45min
400€

Mikroneulaus on tehokas veitsetön hoito, kun haluat hoitaa iholtasi vanhenemisen merkkejä (rypyt ja juonteet), arpia ja hyperpigmentaatiota (maksaläiskät, muu ihon epätasaisuus). Mikroneulaus toimii tuottamalla tuhansia mikroskooppisia neulakanavia ihon dermikseen. Nämä stimuloivat ihoa uudistumaan ja korjaamaan itseään luonnollisesti ja turvallisesti. Uusia ihosoluja syntyy ja verenkierto paranee. Mikroneulaus vahvistaa myös couperosa- ja auringon vaurioittamaa ihoa. Tulokset rupeavat näkymään 4-6 viikon jälkeen ensimmäisestä hoidosta. Suositellaan 4-6x sarjahoitona 3-6 viikon välein!

Huomioithan mikroneulausta ei voi tehdä, jos ihossa on tulehduksia. Hoidon jälkeen ihossa voi esiintyä mahdollisesti punoitusta ja kuumoitusta. Meikkiä ei laiteta neulauksen jälkeen iholle ja eikä ihoa tulisi kosketella samana päivänä. Myös saunomiset ja hikiliikunnat tulisi jättää samana päivänä väliin!

Sis. Timanttihionta tai hedelmähappokuorinta, neulaus, seerumi, naamio ja voide.

Medicalia happokuorinnat
45min
90€

Medicalian kemiallisilla kuorinnoilla kuoritaan ihon ylintä pintakerrosta, jonka paraneminen johtaa ihon pintakerroksen uusiutumiseen ja tasoittumiseen. Miedoilla orgaanisilla hapoilla saadaan uudistettua, kirkastettua, tasoitettua ihoa ja ihon väriä. Ne parantavat ihon kosteudensitomiskykyä sekä estävät bakteerien kasvua ihossa. Erinomainen hoito mm. ennen TCA-kuorintoja, neulaushoitoja, ikääntyvälle-, valovaurioituneelle-, akne- ja pigmentoituneelle iholle. Yhdellä hoitokerralla saadaan jo kirkastettua ihoa ja hoitotuotteiden imeytymistä edistettyä. Kuorinta valitaan ihon tarpeiden mukaan. Suositellaan sarjahoitona 4-6x!

Huomioithan, että hoitoa ei suositella ennen etelänreissua, raskauden aikana, aktiivisena oleva huuliherpes, tetrasykliini kuuri (ei ole välttämättä este, kysy asiasta lääkäriltä) tai sinulla on ollut roacuttan-lääkekuuri viimeisen 6kk aikana. Hoidon jälkeen ihoon ei laiteta meikkiä sekä saunomiset ja hikiliikunnat tulisi jättää väliin samana päivänä. Ihossa voi mahdollisesti esiintyä hoidon jälkeen hilseilyä, turvotusta, punoitusta, kuumoitusta ja kutinaa.

Sis. Happokuorinta, erikoisnaamio, silmänympärysnaamio ja voide.

Käsi- ja jalkahoidot

Kaikki käsi- ja jalkahoidot soveltuvat kaikenikäisille, myös miehille! Myynnissä kotihoitotuotteita!

Kynsien viilaus ja lakkaus/ Käsien kuorinta ja hieronta
30 min
25€
Pika kaunistusta käsille!
Kosteuttava parafiinihoito käsille
30min
15€

Parafiinihoito on tehokas erikoishoito käsille. Se vahvistaa kudoksia ja kosteuttaa vähentäen käsien kuivuudesta johtuvia ryppyjä sekä edistää verenkiertoa. Erityisesti se sopii kuivalle sekä vanhenevalle iholle. Talvikäsille se on erinomainen kosteuttaja. Parafiinihoito on myös rentouttava. Jaksottaisena hoitona se olisi hyvä toistaa 14 päivän välein, jotta saavutetaan parhain tulos.

Parafiinihoidon pitkävaikutteinen lämpö auttaa myös kipeisiin niveliin ja lihaksiin sekä silottaa ikääntymisen merkkejä iholta. Hoidot sopivat erinomaisesti myös reumakäden kuntoutukseen. Tällöin hoidot suositellaan otettavaksi 10 hoitokerran jaksona.

Parafiinihoito tehostaa hoitoaineiden imeytymistä, parantaa aineenvaihduntaa ja vahvistaa kudoksia. Vähentää kuivuudesta johtuvia ryppyjä, rentouttaa ja lievittää kipuja. Käsiesi ihosta tulee pehmeä ja silkkisen tuntuinen. Käsiesi iho näyttää terveemmältä ja nuoremmalta. Erinomainen hoitomuoto myös niille, joiden kädet palelevat tai joutuvat jatkuvalle rasitukselle.
Manikyyri
1h 15min
50€
Sis. Kuorinta käsille, kynsien viilaus, kynsien- ja kynsinauhojen siistiminen, lakkaus ja hieronta.
Varpaankynsien fixaus
30min
30€
Sis. Desinfiointi jaloille, kynsien lyhennys ja ohennus sekä kynsinauhojen siistiminen.
Virkistys jalkahoito
45min
45€
Sis. Kuorinta jaloille, kynsien- ja kynsinauhojen siistiminen, kevyt voidehieronta jalkapohjille.
Jalkahoito
1,5h
65€/ 60€ (eläk.)
Sis. Kylvetys, kynsien- ja kynsinauhojen siistiminen, kovettumien/ känsien poisto, lakkaus ja hieronta. Hoitoon voidaan sisällyttää ranskalainen- tai värigeelaus yht. 85€/ 2h.
Kauniit jalat
1h 15 min
65€
Sis. Kuorinta tai kylvetys jaloille, kynsien- ja kynsinauhojen siistiminen, ranskalainen/ värigeelaus ja kevyt voidehieronta jalkapohjille.
Callus Peeling jalkahoito
1,5h
70€
Calluspeeling-hoito on uusi tehokas ja nopea tapa poistaa kovettumat, sarveistumat ja värjäytymät jalkapohjista. Hoitoliuskat sisältävät AHA-happoja. Hoito on turvallinen ja hellävarainen, joten se sopii hyvin myös diabeetikoille, kutiaville jalkapohjille ja raskaana oleville. Sis. Kylvetys jaloille, callus peeling- kovettumahoito jaloille, kynsien- ja kynsinauhojen siistiminen, lakkaus ja hieronta

Vartalohoidot

Kaikki vartalohoidot soveltuvat myös miehille!

Selänpuhdistus
1h 15min
75€
Selänpuhdistusta suositellaan epäpuhtaalle, tukkoiselle ja akne selkäiselle/ rintakehälle. Sis. Kemiallinen syväpuhdistus tai laitekuorinta, mekaaninen puhdistus, otsonihoito, naamio ja voide.
Rentoutus hetki
1h
75€
Sis. Hieronta vartalolle ja kasvoille.
Tropical
1,5h
90€
Trooppisten hedelmien tuoksuinen Pevonian vartalokuorinta ja hieronta taistelevat vartalon ikääntymisen merkkejä vastaan ja ravitsevat samalla ihoa. Sis. Tropical kuorinta ja hieronta vartalolle.
Lumafirm
1h 45min
115€

Pevonian erikoisvartalohoito joka kiinteyttää ihoa, tasoittaa ihon väriä ja pintaa.

Durra kiinteyttää ihoa, diasetyyliboldiini kirkastaa ihoa ja kombutsa suojaa ihoa soluhapettumiselta. Hoidossa yhdistyvät tehokas, tavoitteellinen hieronta sekä rentouttava ja aromaattinen vartalonaamiohoito. Täydellinen vastaus tämän päivän spa-kuluttajien toiveisiin; tehoa ja rentoutusta samassa hetkessä. Hoitoa suositellaan erityisesti ikääntyvän ihon hoitoon sekä ihon valovaurioiden hoitoon. Loistava hoito morsiammille ja talvi-ihonhoitoon!

Sis. Kuivaharjaus, seerumi, hieronta vartalolle, vartalonaamio ja voide.

Imukuppihieronta
30min/ 1h
35€/ 55€
Imukuppihieronta (kuivakuppaus) on vanha kiinalainen hoitomuoto, jota käytetään hyvin monenlaisiin vaivoihin kuten lihashuoltoon, selluliittiin, niska-hartiaseudun kireyteen, kipeytyneeseen selkään ja iskiasvaivoihin. Suositellaan sarjahoitona. Sis. imukupeilla- ja käsinhierontaa valittavalle hoitoalueelle.

Karvojen poisto (lämminvaha ja sokeri)

Käytössä Ekopharman Hilla Hellä sokeri. Tuote on valmistettu Suomessa kotimaisista raaka-aineista. Hilla Hellä sokerit sisältävät suomalaisesta sokerijuurikkaasta valmistettua ihoa kosteuttavaa betaiinia, suomalaisten soiden ihoa ravitsevaa hillauutetta, glukoosia, fruktoosia ja sakkaroosia.


Sokerointi on samalla hyvä ihonkuorinta ja jälkihoitotuotteet ovat hellän hoitavia.​

Huomioithan ennen sokerointiin tuloa ettet samana päivänä kuori ja rasvaa ihoa. Sokeroinnin jälkeen on hyvä välttää samana päivänä auringonottoa/ solariumia, hikiliikuntaa ja saunomista!

Myynnissä kuivaharjakintaita sekä Ekopharman hilla hellä hoitogeeli ehkäisemään sisäänpäin kääntyviä karvoja.

Käytän vaihtoehto sokerina Consult Ladyn Lumoava sokeria.

Ylähuuli (sokeri)
5-10min
15€
Koko kasvot (sokeri)
15min
25€
Käsivarret (sokeri tai vaha)
15min
25€
Selkä (sokeri tai vaha)
15-30min
30-40€
Rintakehä (sokeri tai vaha)
15min
25-35€
Sääret/Reidet (sokeri tai vaha)
30min
35€
Koko jalat (sokeri tai vaha)
30-55min
60€
Kainalot
10 min
20€
Bikinirajat (sokeri)
15min
35€
Huomioithan Bikinirajan sokeroinnissa poistetaan häiritsevä karvoitus bikinihousujen linjoja mukaillen ja tarvittaessa sisäreisiltä.
Brasilialainen (sokeri)
15-30min
65€
Brasilialainen karvanpoisto on menetelmä, jolla karvoitus poistetaan sokerilla genitaalialueelta vain jättämällä häpykummulle pieni kaistale karvoitusta, ns. kiitorata sekä pakaravaosta.
Hollywood (sokeri)
20-45min
70€
Hollywood karvanpoisto on menetelmä, jolla karvoitus poistetaan sokerilla genitaalialueelta kokonaan sekä pakaravaosta.
Takapuoli (sokeri)
5-10min
20€
Sokru paketti 1: sääret/ reidet, kainalot, bikinirajat
1h
80€
Huomioithan, että sokrupakettihoitoon voi mennä lyhyempi aika kuin mitä on ilmoitettu.
Sokru paketti 2: koko jalat, bikinirajat, kainalot
1,5h
100€
Huomioithan, että sokrupakettihoitoon voi mennä lyhyempi aika kuin mitä on ilmoitettu.
Sokru paketti 3: Brasilialainen/ Hollywood ja kainalot
30-60min
75€
Huomioithan, että sokrupakettihoitoon voi mennä lyhyempi aika kuin mitä on ilmoitettu.

Kestokäsittelyt

Kulmien muotoilu (voidaan tehdä sokerilla)
10min
12€
Kulmien muotoilu ja värjäys
15 min
15€
Ripsien värjäys
15min
16€
Ripsien ja kulmien muotoilu ja värjäys
30min
28€
Lashlift ripsienkestotaivutus
1h
65€
Lashlift ripsienkestotaivutus ripsienvärjäyksellä
1h 15min
70€
Miraque magneettiripset opastuksella
30min
60€
Helppoa ja näyttävää katsetta uudelleen käytettävillä magneettiripsillä ilman liimojen kanssa läträämisiä. Puolen tunnin aikana valitsemme Miraquen magneettiripsivalikoimasta sinulle ripset ja muokkaamme ne sinulle soveltuviksi. Pääset harjoittelemaan niiden laittamista ja poistamista silmistä sekä katsomme yhdessä hoito-ohjeita, joilla magneettiripset pysyvät sinulla hyvinä käytössä pitkään! Suositellaan ensimmäisten magneettiripsien oston yhteydessä! Puolen tunnin aika sisältää yhdet miraquen ripset sinulle!
Klassiset ripsienpidennykset
1,5h
110€
Volyymi ripsienpidennykset
2h
130€
Ripsihuollot
1h 15min
67€

Ehostukset

Päivämeikki
30min
45€
Ilta/Juhlameikki
45-60min
55€
Teema/ Valokuvausmeikit
alk. 1h
65€/h
Kun olet menossa kuvauksiin, teemajuhliin tms. johon tarvitset hiukan enemmän kuin yleensä perusehostusta. Toteutetaan juuri sinulle soveltuva meikki teemanmukaisesti. Mahdollisuus myös teema/ valokuvausmeikin tekoon muualla kuin liikkeessä! Kysy lisää!
Meikinteon opastus
1,5h
80€
Oletko halunnut oppia kasvojen korostamista ja varjostamista, silmien ehostusta tai jotain muuta ehostukseen liittyvää. Katsomme juuri sinulle soveltuvat sävyt ja ongelmakohdat yhdessä ja opettelemme ehostamista peilin kautta. Myynnissä ehostustuotteita ja välineitä.
Meikinteon opastus ystävän kanssa
2h
120€
Tule ystäväsi kanssa opettelemaan meikkausta. Katsomme juuri teille soveltuvat sävyt ja ongelmakohdat ja opettelemme ehostamista peilin kautta. Myynnissä ehostustuotteita ja välineitä.
Morsiusmeikki
110€
Tuleva morsian tehdään päivästäsi ikimuistoinen helpottamalla kiirettä ja jännitystä ennen h-hetkeä. Huomioithan, että koemeikki suositellaan 2-3vkoa aikaisemmin tehtäväksi ennen häitä. Halutessasi voimme tehdä sulhaselle kevyen fixauksen hääpäivänä. Mahdollisuus myös häämeikin teko muualla kuin liikkeessä. Sis. Kulmien siistiminen ja värjäys (n. viikko ennen häitä), koe- ja häämeikki ja halutessasi sulhasen fixaus (puuterointi, varjostus/ korostus).

Kynnet

Oman kynnen geelaus kirkas
1h
60€
Geeli on vahva, mutta luonnollinen ja joustava materiaali. Geelikynnen joustavuus mahdollistaa hieman voimakkaammatkin kynnelle kohdistuvat rasitukset. Geelikynsi on hellävarainen vaihtoehto, sillä liika rasitus aiheuttaa kynnessä ennemminkin lohkeamisen kuin koko kynnen irtoamisen, joka vaurioittaa luonnonkynttä vähemmän. Soveltuu myös miehille. Aineena käytetään Bio Sculpturen geeliä.
Oman kynnen geelaus ranskalainen/ väri
1,5h
65e
Geeli on vahva, mutta luonnollinen ja joustava materiaali. Geelikynnen joustavuus mahdollistaa hieman voimakkaammatkin kynnelle kohdistuvat rasitukset. Geelikynsi on hellävarainen vaihtoehto, sillä liika rasitus aiheuttaa kynnessä ennemminkin lohkeamisen kuin koko kynnen irtoamisen, joka vaurioittaa luonnonkynttä vähemmän. Soveltuu myös miehille. Aineena käytetään Bio Sculpturen geelejä.
Yhden kynnen korjaus
15min
15€
Kynsihuollot geelillä
1-1,5h
60-65€
Huoltoväli 3-4vkoa. Aineena käytetään Bio Sculpturen tai Mosaicin geelejä.
Geelilakkaus väri/ ranskalainen
1h
50€
Kestää n. 2-4 vkoa, ohuempaa kuin geelit. Hyvä vaihtoehto mm. etelänlomille tai juhliin.
Geelilakkaus väri/ ranskalainen ja vanhojen poisto
1,5h
60€
Kestää n. 2-4 vkoa, ohuempaa kuin geelit. Hyvä vaihtoehto mm. etelänlomille tai juhliin.
Geelien/ geelilakkojen poisto IBX-hoidolla
45min-1,5h
50-65€
IBX on kaksiosainen hoitomenetelmä, jonka avulla oma kynsi saa suojakerroksen ja samalla hoitoaine korjaa mahdollisia vaurioita. Hoitoa voidaan käyttää merkistä riippumatta kaikkien geelilakkausten alla ja/tai luonnonkynnen vahvistamiseen ja korjaamiseen sekä geelienpoiston yhteydessä. Hoito vahvistaa kynsiä ja saa ne kasvamaan vahvempana.
IBX- hoito
30min
30€
IBX on kaksiosainen hoitomenetelmä, jonka avulla oma kynsi saa suojakerroksen ja samalla hoitoaine korjaa mahdollisia vaurioita. Hoitoa voidaan käyttää merkistä riippumatta kaikkien geelilakkausten alla ja/tai luonnonkynnen vahvistamiseen ja korjaamiseen. Hoito vahvistaa kynsiä ja saa ne kasvamaan vahvempana. IBX-hoito geelausten yhteydessä 20€

Taffy-kestopigmentointi

Microblading-toimenpiteessä käytetään steriilejä mikroskooppisen pieniä erikoisteriä, jotka läpäisevät ihon pintakerroksen. Ihoon vedetään terällä pieniä viiltoja, jotta väripigmentti pääsee sen sisään. Väri valitaan omaan ihoon ja hiuksien sävyyn sopivaksi.
Jokainen kestopigmentointi on yksilöllinen ja suunnitellaan asiakkaan kanssa yhdessä! Pigmentoinninkesto 1-3 vuotta!

Ajanvaraukset pigmentointiin vain asioimalla liikkeessä tai soittamalla!

Taffy Kulmakarvat
350€
Sis. konsultoinnin, teon ja 1x vahvistuksen ellei toisin mainita, maksu hoidetaan kokonaisuudessaan ensimmäisen käyntikerran yhteydessä. Ajanvaraukset pigmentointiin vain asioimalla liikkeessä tai soittamalla!
Taffy silmänrajaus ylös
280€
Sis. konsultoinnin, teon ja 1x vahvistuksen ellei toisin mainita, maksu hoidetaan kokonaisuudessaan ensimmäisen käyntikerran yhteydessä.
Taffy Kulmakarvat + silmänrajaukset ylös
560€
Sis. konsultoinnin, teon ja 1x vahvistuksen ellei toisin mainita, maksu hoidetaan kokonaisuudessaan ensimmäisen käyntikerran yhteydessä.
Taffy- kulmakarvojen vahvistus
180€
Tehty max. Puolentoista vuoden sisällä ja tarvitsee yhden kerran vahvistuksen.
Taffy-kulmakarvojen vahvistus 2
220€
Tehty kahden vuoden sisällä ja tarvitsee yhden vahvistus kerran.

Pakettihoidot

Ihania hoitokokonaisuuksia koko keholle ja mieltä piristämään.

Tarvittaessa voimme räätälöidä juuri sinulle tai lahjansaajalle uniikin hoitokokonaisuuden!

Sinun hetkesi
1h 30min
125€
Täydellinen hoitokokonaisuus kehon ja mielen tasapainoon ja stressin lievitykseen. Hoitokokonaisuus aloitetaan päänhieronnalla, jonka jälkeen vartalosi kääritään kosteuttavaan lumpeenkukkauutetta sisältävään vartalonaamioon. Naamion helliessä vartaloa jatkamme hoitoa rentouttavalla aromaattisella kasvohoidolla. Hoito päätetään yrttiteehen.
Trooppinen nautinto
2h
150€
Sukella trooppisten hedelmien huumaan ja unohda hetkeksi hektinen arki. Trooppisten hedelmien tuoksuinen, ylellinen vartalokuorinta ja hieronta kiinteyttää ja taistelee vartalon ikääntymisen merkkejä vastaan. Kirkastava hedelmähappokuorinta valmistaa kasvosi c-vitamiini seerumille ja rentouttavalle kasvojen sivellinhieronnalle.
Päivä kauneuden
3h
180€
Vietä rentouttava kauneuspäivä hoitojen parissa. Hoitokokonaisuus sisältää ihotyypinmukaisen kasvohoidon ripsien- ja kulmien värjäyksellä, jalkahoidon ja kosteuttavan parafiinihoidon käsille. Tarjolla pientä syötävää.

Nacomi

Nacomi

Nacomi tarjoaa herkullisia, luonnonmukaisia ihonhoitotuotteita, jotka sopivat herkällekin iholle. Sarjaan kuuluu laaja valikoima tuotteita mm. kuorintoja, suihkutuotteita ja vartalovoiteita. Tuotteissa on ihanat tuoksut ja niiden koostumukset ovat ihanan pehmeitä ja ravitsevia. Tuotteissa ei käytetä mikromuoveja, ne ovat luonnonmukaisia ja useimmat niistä myös vegaanisia.

Medicalia

Medicalia

Ihonhoitosarja, joka on kehitetty erityisesti kauneushoitoloiden, ihotautilääkäreiden ja plastiikkakirurgien käyttöön, eri ihotyypeille ja erilaisten kasvojen ja vartalon ihon ongelmien hoitoon mm. ennen esteettisiä toimenpiteitä. Medicalia hyödyntää tehokkaimpia tunnettuja tieteellisiä menetelmiä, jotka mahdollistavat tarkoituksenmukaiset koostumukset ja poikkeuksellisen näkyvät tulokset. Tuotteet ovat käyneet läpi laajan kliinisentutkimuksen, eivätkä ärsytä ihoa ja ovat allergiatestattuja sekä tuoksuttomia.

Pevonia

Pevonia

Pevonia tarjoaa tehokkaita ihonhoitoratkaisuja kaikille ikäryhmille sukupuoleen katsomatta -kokonaisvaltaisesti päästä varpaisin saakka. Luonnon puhtaimmat raaka-aineet yhdistyvät innovatiivisiin valmistusmenetelmiin, mikä antaa näkyviä tuloksia sekä unohtumattomia spa-elämyksiä. Kaikki hoitosarjan tuotteet ovat FDA-sertifioituja, ja ne on valmistettu ilman väriaineita, keinotekoisia hajusteita, alkoholia, mineraaliöljyjä tai lanoliinia. Tuotteita ei myöskään ole testattu eläimillä.

Essential

Essential

Italialainen Essential-meikkisarja edustaa samanaikaisesti sekä korkeaa laatua ja tyylikkyyttä, että helppoutta. Sarja on luotu helpottamaan meikkivalintoja ja tekemään meikistä persoonallinen ja onnistunut. Tuotteet ovat dermatologisesti testattuja ja sisältävät vitamiineja, jotka hoitavat ihoa.

Miraque magneettiripset

Markkinoiden toimivimmat ja laadukkaimmat, ultrakevyet magneettiset irtoripset. Tuote kiinnittyy ripsiisi sekunneissa ja pysyvät tarkasti asettamassasi paikassa vauhdikkaassakin käytössä.  Ei liimaa, joten ei kuivumisaikaa, eikä siitä johtuvaa silmien ärtymistä tai allergisoitumista.

Ripset ovat uudelleenkäytettävät ja ovat huolellisesti käsin valmistettuja synteettisiä silkkikuituja. Tuotteissa käytetyt magneetit ovat markkinoiden pienimmät ja niiden teho on aivan omaa luokkaansa.

Bio Sculpture

Bio Sculpture geelillä on monia etuja – suurin etu on se, että se vahvistaa omaa luonnollista kynttä sekä tukee kynnen kasvua. Bio Sculpture -geelillä on mahdollista auttaa asiakkaita, jotka kärsivät erilaisista ongelmista, esim. heikot, ohuet tai pysyvästi vaurioituneet kynnet.

Bio Sculpture -geelillä kynnet näyttävät huolitelluilta mutta luonnollisilta!

Geeli poistetaan hellävaraisella geelinpoistoaineella. Tuotteet ovat lähes tuoksuttomia ja pölyjä tulee erittäin vähän. Tuotesarja on vegaaninen ja kliinisesti testattu.