Emmi Schavikin

Olen E-Stailin tiimissä kauneuden ja hyvinvoinninasiantuntija. Työn kuvaani kuuluu kosmetologisten hoitojen lisäksi kynsi- ja meikkaaja-maskeeraajapalvelut. Vuodesta 2005 SKY-kosmetologina työskentely on ollut värikästä oppimisen aikaa ja mahdollistanut näkemään kauneudenalan jatkuvan, monipuolisen kehityksen, erityisesti esteettisellä kevyt kauneuskirurgisella puolella.

Uskon, ettei kauneusala ole koskaan valmis. Joka päivä on opittavaa, tulee uutta, että ohimenevää trendiä. Itselle tärkeää onkin ylläpitää ammattiosaamista erilaisilla koulutuksilla ja opinnoilla, joita näihin vuosiin on mahtunut monia, joista mainittakoon mm. teatterialan maskeerausopinnot, laitehoidot, gua sha kasvohieronnat, ripsienpidennykset, mikroneulaushoidot, yrttinyytti- ja kuumakivihieronnat, microblading- kestopigmentoinnit.

Työssäni tykkään palvella jokaista omana yksilönä suurella sydämellä. Itselle tärkeäksi onkin muodostunut sisäisen kauneuden ja hyvinvoinnin merkitys. Sen tärkeys kasvaa vuosien varrella jokaisella meistä!

Vapaalla nautin tanssimisen ja urheilun lisäksi ulkoilemisesta rakkaan harrastukseni, valokuvauksen merkeissä. Sydäntä lähellä on myös rakkaus matkusteluun, vanhoihin autoihin ja moottoripyöriin. Toivotan sinut lämpimästi viettämään aikaa E-Stailiin. Jaetaan elämän ilot ja surut yhdessä!

Kosmetologi Emmi Schavikin

Yli 15vuotta kauneutta ja hyvää oloa!

Onko haussa ammattitaitoinen kosmetologi Tampereella? Etsitkö ratkaisuja erilaisiin iho-ongelmiin? Kaipaatko rentoutumista arjen keskellä? E-Stailin Emmi toteuttaa toiveesi, olitpa vailla tuloksellista ihonhoitoa tai hemmotteluhetkeä kiireisen arjen keskellä. Monipuolisesta palveluvalikoimasta löydät rentouttavat ja tulokselliset hoidot kasvoille ja vartalolle, karvanpoistot sokeroinnilla (brasilialainen ja hollywood), vegaaniset geelikynnet Bio Sculpturelta, säihkettä meikkauksen- ja maskeerauksen merkeissä ja paljon muuta.

Hoitoa varatessa sinun ei tarvitse välttämättä tietää mikä hoito soveltuu juuri sinulle. Valitsemme yhdessä juuri parhaimman hoidon paikanpäällä tai teemme sinulle uniikin hoitokokonaisuuden! Ammattitaitoinen tekijä ja viihtyisät tilat Tampereen keskustassa takaavat onnistuneen hoitokokemuksen.

Etsinnässä uusi hoitosarja? Kasvo- ja vartalohoidoissa käytössä on laadukkaat, hoitavat Pevonian tuotteet joiden innovatiivinen valmistusmenetelmä yhdistettynä luonnon puhtaimpiin raaka-aineisiin takaavat tuloksellisia ja yksilöllisiä hoitoja. Tuotteita ei ole testattu eläimillä eikä niihin ole lisätty keinotekoisia tuoksuja.

LPG endermologie vartalotuotteilla apua erilaisiin vartalon ongelmiin mm. selluliitille, kiinteytykseen ja rasvanpolttoon.

Oletko herkistynyt tuoksuille? Medicalian tuoksuton hoitosarja iho-ongelmien täsmähoitoon tai kokonaisvaltaiseen kasvojen sekä vartalonhoitoon. Tuotteet on kehitetty yhteistyössä ihotautilääkärien kanssa ja ovat allergiatestattuja.

Sarjojen tuotteita on myynnissä E-Stailissa, joiden avulla pystytään tukemaan ja ylläpitämään hoitotuloksia kotona.

Varaa aika

Soita 050 4635922 tai varaa aika Timman kautta netistä! Mahdolliset peruutukset pyydämme ilmoittamaan 24h ennen hoitoaikaa. Peruuttamattomista ajoista veloitamme 50 % hoidon hinnasta.

Varaa aika kalenterista

Hinnasto

Klikkaa alta kategoriaa nähdäksesi hinnaston.

Kasvohoidot

Kattava valikoima kasvohoitoja nuorelle että aikuiselle iholle erilaisten iho-ongelmien hoitoon ja rentoutumiseen. Kasvohoidot soveltuvat sukupuoleen katsomatta jokaiselle ja ne ovat räätälöitävissä juuri sinulle sopiviksi.

Kasvohoitoihin kuuluu tarvittaessa kevyt ehostus hoidon päätteeksi.

Vintage kasvohoito
1h 30min
95€

Perinteinen kasvohoito e-stailin twistillä.

Hoito Sis. Ihotyypinmukainen kuorinta, mekaaninen puhdistus, kulmien muotoilu ja värjäys, seerumi, hieronta, silmänympärys- ja kasvonaamio, voide ja jalkapohjien hieronta.

UUTUUS: Idän tuulahdus
1h
85€

Rentouttava kasvohoito Gua Sha (jade kivi) hieronnalla, joka kiihdyttää verenkiertoa ja kuona-aineiden poistumista kasvoilta.

Hoito sis. Kuorinta, Gua Sha hieronta kasvoille, naamio, päänhieronta, voide

UUTUUS: Unelma
1h 15min
95€

Herkän ja kuivuuten taipuvaisen ihon hypoallergeeninen uutuushoito Pevonialta, jonka raaka-aineena on hyödynnetty mm. puuvillaa sen parantavien ominaisuuksien johdosta. Pevonian hydra cloud mask treatment syväkosteuttaa, pehmentää, vähentää ihon tulehdusreaktioita ja rauhoittaa samalla viilentäen ihoa.

Hoito sis. Aloitushieronta, kuorinta, hyaluronihapposeerumi, lymfa/ hieronta, erikoisnaamio, silmänympärysnaamio, voide

Epäpuhtaalle iholle
Ihonpuhdistus
1h
67€ (alle 18vuotiaat 60€)

Epäpuhdas-, tukkoinen-, akneentaipuvainen tai samea iho? Silloin tämä hoito soveltuu juuri sinulle tasapainoittamaan ihoa! Ihonpuhdistuksessa käytetään ihon kunnon ja toiveesi mukaan joko ultraäänikuorinta- tai timanttihiontalaitetta.

Hoito sis. ultraäänikuorinta tai timanttihionta, mekaaninen puhdistus, otsonihoito, naamio ja voide.

Punoittavalle ja helposti reagoivalle iholle
Kosketus
1h
85€

Rentouttava aromaattinen kasvohoito soveltuu jokaiselle, erityisesti kuivalle ja punaisuuteen taipuvaiselle iholle (ei migreeni herkille, aktiivivaiheessa oleva ruusufinni/ herpes). Hoidossa käytetään eteerisiä öljyjä!

Hoito sis. aloitushieronta, entzymaattinen kuorinta, seerumi, hieronta, naamio, voide.

Ihastus
1h 15min
100€

Couperoottisen, punoittavan ja rosacea-ihon hoitoon kehitetty Pevonia RS2-hoitolinja vähentää ihon kuumotusta sekä vahvistaa ja kosteuttaa ihoa.

Hoito sis. ihotyypinmukainen kuorinta, rauhoittava ampulli, lymfa/ hieronta, uä-imeytys, merileväpohjainen tehoaine, erikoisnaamio kasvoille, silmänympärysnaamio, voide.

Kuivalle ja elottomalle iholle
Lempeys
1h 15min
100€

Pevonian Anti-Free Radical ihoa elvyttävä ja ravitseva erikoiskasvohoito, joka lievittää ihon liiallista kuivuutta ja tasoittaa hienoja juonteita.

Hoito sis. ihotyypinmukainen kuorinta, vitamiiniampulli hieronta, uä-imeytys, erikoisnaamio kasvoille, silmänympärysnaamio, voide.

Säteilevä
1h 15min
100€

Pevonian Luminous C & sea; raikastava, kirkastava c-vitamiini kasvohoito kaikille ihotyypeille erityisesti morsiammille, aurinkovaurioituneille ihoille sekä ihonväsymyksen merkkeihin.

Hoito sis. ihotyypinmukainen kuorinta, ampullihieronta, mikrovirta, merileväpohjainen tehoaine, erikoisnaamio, silmänympärysnaamio, voide ja käsienhieronta.

Ikääntyvälle iholle
Heleys
1h 30min
135€

Uuden sukupolven Pevonian anti-age erikoishoito aikuiselle iholle, ikääntymisen merkkejä vastaan ja niitä häivyttämään, jossa hyödynnetään neulatonta mesoterapia laitehoitoa sekä imurullauslaitetta. Pevonia Stem Cells -kantasoluhoito silottaa ihoa ja iho näyttää nuorekkaammalta hoidon jälkeen. Suositellaan sarjahoitona vähintään 4 kertaa, kerran viikossa tehtäen.

Hoito Sis. Ihotyypinmukainen kuorinta, neulaton mesoterapia, imurullaus laitehoito, ampulli, pevolift hieronta, silmänympärys- ja kasvonaamio ja voide.

Neulaton mesoterapia
1h
90€

Tämä nuorennushoito perustuu Nobelilla palkittuun innovaatioon, joka tarjoaa turvallisen ja hygieenisen vaihtoehdon neulalliselle mesoterapialle. Neulattomassa mesoterapiassa on samat vaikutukset kuin injektiohoidoissa mutta luonnollisesti ilman sivuvaikutuksia, kuten kipua ja turvotusta.

Neulaton mesoterapialaite käyttää korkeataajuus elektroporaatio- sekä elektro-osmosis-menetelmää, jossa solukalvot tehdään läpäisevämmiksi ja tehoaineet kuljetetaan tehokkaasti syvälle ihoon ja kudoksiin. Pulssiaallot avaavat solukalvoon hetkellisesti kanavia, jolla tehoaineet pääsevät ihon eri kerrosten läpi ilman että ihoon tarvitsee puhkaista reikiä. Hoidon aikana ihoon imeytetään laitteen avulla erilaisia vitamiineja ja hivenaineita, sekä kollageenia ja hyaluronihappoa. Neulaton mesoterapia parantaa ihon omaa kollageenin ja elastiinin tuotantoa. Jo yhden hoitokerran jälkeen iho näyttää terveemmältä ja tulokset näkyvät vielä pitkään hoidon jälkeen. Nuorekkaan ihon ylläpitämiseksi hoitoa suositellaan sarjahoitona.

Mesoterapialla voidaan häivyttää juonteita ja ryppyjä, tasoittaa ihon sävyä ja väriä, kiinteyttää ihoa, heleyttää ja raikastaa ihoa, kosteuttaa ihoa, parantaa ihon oma kollageenin ja elastiinin tuotantoa, poistaa rasvaa, esim. häivyttää kaksoisleukaa, hoitaa aknea ja ruusufinniä, selluliittia vartalonalueella.

Hoito Sis. Ihotyypinmukainen kuorinta, kosteuttava, rauhoittava tai puhdistava ampulli, neulaton mesoterapia, naamio, voide

Huomioithan, että hoidon jälkeen ei suositella saunomista eikä hikiliikuntaa. Laitehoitoa ei voida tehdä, jos olet raskaana, epilepsia, sydämentahdistin, ihosairaus tai syöpä, kemoterapia hoito, sähköherkkyys, psykologinen/ fyysinen sairaus, metalli implantit kasvojen alueella (ei hammas implantit), tuoreet haavat/ leikkaus haavat, jotka ovat vielä paranemassa, pistoshaavat.

Erikoishoidot kasvoille
Kasvolymfa
30min
35€

Lymfaterapia on rentouttavaa ja ehkäisee leikkauksen jälkeistä turvotusta avaamalla imusuonistoa ja nopeuttamalla kudosnesteiden poistumista leikkausalueelta. Juuri autonomisen hermoston "heräämisen" vuoksi hoito on rentouttavaa. Hoito voidaan tehdä meikin päälle. Lymfaa suositellaan sarjahoitona mm. turvotusten ehkäisyyn ja leikkausten jälkihoidoiksi turvotuksen vähentämiseen.

Hoito sis. Halutessa alkupuhdistus, kasvolymfa

Sarjahoitona 6x30min/ 180€

UUTUUS: Led-valoterapia hoito
45min
65€

LED-valoterapia on yleisesti hyväksytty hoitomuoto, niin esteettisissä hoidoissa kuin terveydenhuollon/lääketieteen yhteyksissä. Dermalux LED-valoterapia on ihon pintaa rikkomaton hoito, jossa käytetään kliinisesti todennettua valoenergiaa edistämään ihon luonnollista uusiutumista ja korjaantumista.

LED-valoterapia on kaikille ihotyypeille sopiva hoitomuoto, jonka voi yhdistää muihin kasvohoitoihin. Dermaluxissa® on samassa laitteessa kolme eri syvyyteen vaikuttavaa aallonpituutta, joita voi käyttää erikseen tai samanaikaisesti ilman hoitopään vaihtoa. Dermaluxin® käyttökohteita ovat mm. ihon ikääntymismuutokset (rypyt, juonteet), pigmenttiläiskät, psoriasis, atopia, ihon punaisuus, ruusufinni, laajentuneet ihohuokoset, akne, esteettisten toimenpiteiden jälkihoito.

Suositus yhteensä 12 hoitokertaa. Ensimmäiset neljä viikkoa kaksi hoitoa viikossa, minkä jälkeen yksi hoito viikottain

Hoito sis. Alkupuhdistus, led valohoito 25min, seerumi, voide

UUTUUS: Imurullaus kasvohoito
1h
75€

Imurullauksen avulla pystytään vaikuttamaan erilaisiin kehon kipu- jännitystiloihin sekä aineenvaihdunnan ja nestekierron vilkastuttamiseen. Laite toimii alipaineella ja sen motorisoidut rullat muokkaavat ja stimuloivat sidekudosta parantaen näin sekä neste- että verenkiertoa ja muokaten lihas-, iho- ja rasvakudosta. Hoidolla pystytään vaikuttamaan mm. turvotukseen raajoissa, kiinteyttämään kasvojen ja vartalon ihoa, tukemaan painonhallinnassa, vähentämään tuoreita arpikudoksia, auttamaan lihasten palautumista urheilusuoritusten jälkeen.

Hoito sis. Ihotyypinmuk. kuorinta, imurullaus kasvot-kaula, seerumi, naamio, voide

Medicalia happokuorinnat
45min
90€

Medicalian kemiallisilla kuorinnoilla kuoritaan ihon ylintä pintakerrosta, jonka paraneminen johtaa ihon pintakerroksen uusiutumiseen ja tasoittumiseen. Miedoilla orgaanisilla hapoilla saadaan uudistettua, kirkastettua, tasoitettua ihoa ja ihon väriä. Ne parantavat ihon kosteudensitomiskykyä sekä estävät bakteerien kasvua ihossa. Erinomainen hoito mm. ennen TCA-kuorintoja, neulaushoitoja, ikääntyvälle-, valovaurioituneelle-, akne- ja pigmentoituneelle iholle. Yhdellä hoitokerralla saadaan jo kirkastettua ihoa ja hoitotuotteiden imeytymistä edistettyä. Kuorinta valitaan ihon tarpeiden mukaan. Suositellaan sarjahoitona 4-6x!

Huomioithan, että hoitoa ei suositella ennen etelänreissua, raskauden aikana, aktiivisena oleva huuliherpes, tetrasykliini kuuri (ei ole välttämättä este, kysy asiasta lääkäriltä) tai sinulla on ollut roacuttan-lääkekuuri viimeisen 6kk aikana. Hoidon jälkeen ihoon ei laiteta meikkiä sekä saunomiset ja hikiliikunnat tulisi jättää väliin samana päivänä. Ihossa voi mahdollisesti esiintyä hoidon jälkeen hilseilyä, turvotusta, punoitusta, kuumoitusta ja kutinaa.

Sis. Happokuorinta, erikoisnaamio, silmänympärysnaamio, päänhieronta ja voide.

Mikroneulaus
4x1h
400€

Mikroneulaus on tehokas veitsetön hoito, kun haluat hoitaa iholtasi vanhenemisen merkkejä (rypyt ja juonteet), arpia ja hyperpigmentaatiota (maksaläiskät, muu ihon epätasaisuus). Mikroneulaus toimii tuottamalla tuhansia mikroskooppisia neulakanavia ihon dermikseen. Nämä stimuloivat ihoa uudistumaan ja korjaamaan itseään luonnollisesti ja turvallisesti. Uusia ihosoluja syntyy ja verenkierto paranee. Mikroneulaus vahvistaa myös couperosa- ja auringon vaurioittamaa ihoa. Tulokset rupeavat näkymään 4-6 viikon jälkeen ensimmäisestä hoidosta. Suositellaan 4-6x sarjahoitona 3-6 viikon välein!

Huomioithan mikroneulausta ei voi tehdä, jos ihossa on tulehduksia. Hoidon jälkeen ihossa voi esiintyä mahdollisesti punoitusta ja kuumoitusta. Meikkiä ei laiteta neulauksen jälkeen iholle ja eikä ihoa tulisi kosketella samana päivänä. Myös saunomiset ja hikiliikunnat tulisi jättää samana päivänä väliin!

Sis. Timanttihionta tai hedelmähappokuorinta, neulaus, seerumi, naamio ja voide.

Tuoksuttomat kasvohoidot

Hajusteettomat kasvohoidot hajusteallergikoille.

Vintage kasvohoito
1h 30min
95€

Perinteinen kasvohoito e-stailin twistillä. Soveltuu jokaiselle!

Sis. Ihotyypinmukainen kuorinta, mekaaninen puhdistus, kulmien muotoilu ja värjäys, seerumi, hieronta, silmänympärys- ja kasvonaamio, voide ja jalkapohjien hieronta.

Kasvolymfa
30min
35€

Lymfaterapia on rentouttavaa ja ehkäisee leikkauksen jälkeistä turvotusta avaamalla imusuonistoa ja nopeuttamalla kudosnesteiden poistumista leikkausalueelta. Juuri autonomisen hermoston "heräämisen" vuoksi hoito on rentouttavaa. Hoito voidaan tehdä meikin päälle. Lymfaa suositellaan sarjahoitona mm. turvotusten ehkäisyyn ja leikkausten jälkihoidoiksi turvotuksen vähentämiseen.

Hoito sis. Halutessasi alkupuhdistus, kasvolymfa

Sarjahoitona 6x30min/ 180€

Ihonpuhdistus
1h
67€

Epäpuhdas-, tukkoinen-, akneentaipuvainen tai samea iho? Silloin tämä hoito soveltuu juuri sinulle tasapainoittamaan ihoa! Ihonpuhdistuksessa käytetään ihon kunnon ja toiveesi mukaan joko ultraäänikuorinta- tai timanttihiontalaitetta.

Sis. ultraäänikuorinta tai timanttihionta, mekaaninen puhdistus, naamio ja voide.

Neulaton mesoterapia
1h
95€

Tämä nuorennushoito perustuu Nobelilla palkittuun innovaatioon, joka tarjoaa turvallisen ja hygieenisen vaihtoehdon neulalliselle mesoterapialle. Neulattomassa mesoterapiassa on samat vaikutukset kuin injektiohoidoissa mutta luonnollisesti ilman sivuvaikutuksia, kuten kipua ja turvotusta.

Neulaton mesoterapialaite käyttää korkeataajuus elektroporaatio- sekä elektro-osmosis-menetelmää, jossa solukalvot tehdään läpäisevämmiksi ja tehoaineet kuljetetaan tehokkaasti syvälle ihoon ja kudoksiin. Pulssiaallot avaavat solukalvoon hetkellisesti kanavia, jolla tehoaineet pääsevät ihon eri kerrosten läpi ilman että ihoon tarvitsee puhkaista reikiä. Hoidon aikana ihoon imeytetään laitteen avulla erilaisia vitamiineja ja hivenaineita, sekä kollageenia ja hyaluronihappoa. Neulaton mesoterapia parantaa ihon omaa kollageenin ja elastiinin tuotantoa. Jo yhden hoitokerran jälkeen iho näyttää terveemmältä ja tulokset näkyvät vielä pitkään hoidon jälkeen. Nuorekkaan ihon ylläpitämiseksi hoitoa suositellaan 2-6 kerran sarjahoitona.

Mesoterapialla voidaan häivyttää juonteita ja ryppyjä, tasoittaa ihon sävyä ja väriä, kiinteyttää ihoa, heleyttää ja raikastaa ihoa, kosteuttaa ihoa, parantaa ihon oma kollageenin ja elastiinin tuotantoa, poistaa rasvaa, esim. häivyttää kaksoisleukaa, hoitaa aknea ja ruusufinniä, selluliittia vartalonalueella.

Sis. Ihotyypinmukainen kuorinta, uä-led hoito, ampulli, neulaton mesoterapia, cryo-uä hoito, naamio, voide

Unelma
1h 15min
95€

Herkän ja kuivuuten taipuvaisen ihon hypoallergeeninen uutuushoito Pevonialta, jonka raaka-aineena on hyödynnetty mm. puuvillaa sen parantavien ominaisuuksien johdosta. Pevonian hydra cloud mask treatment syväkosteuttaa, pehmentää, vähentää ihon tulehdusreaktioita ja rauhoittaa samalla viilentäen ihoa.

Hoito sis. Aloitushieronta, kuorinta, hyaluronihapposeerumi, lymfa/ hieronta, erikoisnaamio, voide

Käsihoidot

Kynsien viilaus ja lakkaus
30min
25€
Pika kaunistusta käsille!
Kosteuttava parafiinihoito käsille
30min
25€

Parafiinihoito on tehokas erikoishoito käsille. Se vahvistaa kudoksia ja kosteuttaa vähentäen käsien kuivuudesta johtuvia ryppyjä sekä edistää verenkiertoa. Erityisesti se sopii kuivalle sekä vanhenevalle iholle. Talvikäsille se on erinomainen kosteuttaja. Parafiinihoito on myös rentouttava. Jaksottaisena hoitona se olisi hyvä toistaa 14 päivän välein, jotta saavutetaan parhain tulos.

Parafiinihoidon pitkävaikutteinen lämpö auttaa myös kipeisiin niveliin ja lihaksiin sekä silottaa ikääntymisen merkkejä iholta. Hoidot sopivat erinomaisesti myös reumakäden kuntoutukseen. Tällöin hoidot suositellaan otettavaksi 10 hoitokerran jaksona.

Parafiinihoito tehostaa hoitoaineiden imeytymistä, parantaa aineenvaihduntaa ja vahvistaa kudoksia. Vähentää kuivuudesta johtuvia ryppyjä, rentouttaa ja lievittää kipuja. Käsiesi ihosta tulee pehmeä ja silkkisen tuntuinen. Käsiesi iho näyttää terveemmältä ja nuoremmalta. Erinomainen hoitomuoto myös niille, joiden kädet palelevat tai joutuvat jatkuvalle rasitukselle.
Manikyyri
1h 15min
50€
Sis. Kuorinta käsille, kynsien viilaus, kynsien- ja kynsinauhojen siistiminen, lakkaus ja hieronta.
UUTUUS: Led-valoterapia käsille
30min
30€

LED-valoterapia on sopiva hoitomuoto käsille ja vartalolle. Dermaluxissa® on samassa laitteessa kolme eri syvyyteen vaikuttavaa aallonpituutta, joita voi käyttää erikseen tai samanaikaisesti ilman hoitopään vaihtoa. Dermaluxin® käyttökohteita ovat mm. ihon ikääntymismuutokset käsissä, ekseema, pigmenttiläiskät, psoriasis, hyperpigmentaatio, ihon punaisuus, esteettisten toimenpiteiden jälkihoito.

Parafiini+ Led valoterapia hoitokäsille
45min
45€

Teho hoitoa kuiville, karheille käsille.

Jalkahoidot

Virkistys jalkahoito
45min
45€
Sis. Kuorinta jaloille, kynsien- ja kynsinauhojen siistiminen, jalkanaamio.
Jalkahoito
1,5h
67€
Sis. Kylvetys, kynsien- ja kynsinauhojen siistiminen, kovettumien/ känsien poisto, lakkaus ja hieronta.
Kauniit jalat
1h 15 min
65€
Sis. Kuorinta tai kylvetys jaloille, kynsien- ja kynsinauhojen siistiminen, ranskalainen/ värigeelaus ja kevyt voidehieronta jalkapohjille.
Callus Peeling jalkahoito
1h 15min
70€

Calluspeeling-hoito on uusi tehokas ja nopea tapa poistaa kovettumat, sarveistumat ja värjäytymät jalkapohjista. Hoitoliuskat sisältävät AHA-happoja. Hoito on turvallinen ja hellävarainen, joten se sopii hyvin myös diabeetikoille, kutiaville jalkapohjille ja raskaana oleville.

Sis. Kylvetys jaloille, callus peeling- kovettumahoito jaloille, kynsien- ja kynsinauhojen siistiminen, lakkaus ja hieronta

Vartalohoidot

Selänpuhdistus
1h 15min
75€

Selänpuhdistusta suositellaan epäpuhtaalle, tukkoiselle ja akne selkäiselle/ rintakehälle.

Sis. Kemiallinen syväpuhdistus tai laitekuorinta, mekaaninen puhdistus, otsonihoito, naamio ja voide.

Rentoutus hetki
1h
75€
Sis. Hieronta vartalolle ja kasvoille.
Tropical
1,5h
95€

Trooppisten hedelmien tuoksuinen Pevonian vartalokuorinta ja hieronta taistelevat vartalon ikääntymisen merkkejä vastaan ja ravitsevat samalla ihoa.

Sis. Tropical kuorinta ja hieronta vartalolle ja päänhieronta.

UUTUUS: Cactus & Agave body wrap
1h
85€

Pevonian uutuus vartalokäärehoito, jossa on hyödynnetty siniagaven (mehikasvi) sekä kaktuksen parantavia vaikutuksia. Hoito ravitsee ja kosteuttaa kuivaa vartaloa, jättäen ihon pehmeän silkkikseksi. Erinomainen hoito kaikille.

Hoito sis. Magnesium hieronta vartalolle ja Cactus & Agave vartalonaamio

UUTUUS: Imurullaus vartalohoito
30min/60min
40€/70€

Imurullauksen avulla pystytään vaikuttamaan erilaisiin kehon kipu- jännitystiloihin sekä aineenvaihdunnan ja nestekierron vilkastuttamiseen. Laite toimii alipaineella ja sen motorisoidut rullat muokkaavat ja stimuloivat sidekudosta parantaen näin sekä neste- että verenkiertoa ja muokaten lihas-, iho- ja rasvakudosta. Hoidolla pystytään vaikuttamaan mm. turvotukseen raajoissa, kiinteyttämään kasvojen ja vartalon ihoa, tukemaan painonhallinnassa, vähentämään tuoreita arpikudoksia, auttamaan lihasten palautumista urheilusuoritusten jälkeen.

Hoito sis. Imurullaus valitulle hoitoalueelle 30min (vatsa ja kyljet, käsivarret, reidet, sääret, alaselkä, pakarat), voide

Hoito sis. Imurullaus 2 valitulle hoitoalueelle 60min (vatsa ja kyljet, käsivarret, reidet, sääret, alaselkä, pakarat), voide

Sarjahoitona 6x 30min/ 240€ + LPG 14day slimming concentrate (arvo 30e)

Sarjahoitona 6x 60min/ 410€ + LPG 14day slimming concentrate (arvo 30e)

Karvojen poisto (lämminvaha ja sokeri)

Huomioithan ennen sokerointiin tuloa ettet samana päivänä kuori ja rasvaa ihoa. Sokeroinnin jälkeen on hyvä välttää samana päivänä auringonottoa/ solariumia, hikiliikuntaa ja saunomista!

Ylähuuli/ leuka (sokeri)
5-10min
15€
Koko kasvot (sokeri)
15min
30€
Ylähuuli, leuka ja posket
Käsivarret (sokeri tai vaha)
15min
25€
Selkä (sokeri tai vaha)
15-30min
30-40€
Rintakehä (sokeri tai vaha)
15min
25-35€
Sääret/Reidet (sokeri tai vaha)
30min
35€
Koko jalat (sokeri tai vaha)
30-55min
60€
Kainalot
10min
20€
Bikinirajat (sokeri)
15min
35€
Huomioithan Bikinirajan sokeroinnissa poistetaan häiritsevä karvoitus bikinihousujen linjoja mukaillen ja tarvittaessa sisäreisiltä.
Brasilialainen (sokeri)
15-30min
65€
Brasilialainen karvanpoisto on menetelmä, jolla karvoitus poistetaan sokerilla genitaalialueelta vain jättämällä häpykummulle pieni kaistale karvoitusta, ns. kiitorata sekä pakaravaosta.
Hollywood (sokeri)
20-45min
70€
Hollywood karvanpoisto on menetelmä, jolla karvoitus poistetaan sokerilla genitaalialueelta kokonaan sekä pakaravaosta.
Takapuoli (sokeri)
5-10min
20€
Sokru paketti 1: sääret/ reidet, kainalot, bikinirajat
1h
80€
Huomioithan, että sokrupakettihoitoon voi mennä lyhyempi aika kuin mitä on ilmoitettu.
Sokru paketti 2: koko jalat, bikinirajat, kainalot
1,5h
100€
Huomioithan, että sokrupakettihoitoon voi mennä lyhyempi aika kuin mitä on ilmoitettu.
Sokru paketti 3: Brasilialainen/ Hollywood ja kainalot
30-60min
75€
Huomioithan, että sokrupakettihoitoon voi mennä lyhyempi aika kuin mitä on ilmoitettu.

Kestokäsittelyt

Kulmien muotoilu (voidaan tehdä sokerilla)
10min
12€
Kulmien muotoilu ja värjäys
15 min
16€
Ripsien värjäys
15min
16€
Ripsien ja kulmien muotoilu ja värjäys
30min
28€
Browlift-kulmien laminointi
1h
55€
Lashlift ripsienkestotaivutus
1h
65€
Lashlift ripsienkestotaivutus värjäyksellä
1h 15min
75€
Lashlift ja Browlift
1h 30min
115€
Taivutusta ripsiin värjäyksin ja kulmat näyttävästi kuosiin.
Miraque magneettiripset opastuksella
30min
60€
Helppoa ja näyttävää katsetta uudelleen käytettävillä magneettiripsillä ilman liimojen kanssa läträämisiä. Puolen tunnin aikana valitsemme Miraquen magneettiripsivalikoimasta sinulle ripset ja muokkaamme ne sinulle soveltuviksi. Pääset harjoittelemaan niiden laittamista ja poistamista silmistä sekä katsomme yhdessä hoito-ohjeita, joilla magneettiripset pysyvät sinulla hyvinä käytössä pitkään! Suositellaan ensimmäisten magneettiripsien oston yhteydessä! Puolen tunnin aika sisältää yhdet miraquen ripset sinulle!
Klassiset ripsienpidennykset
1,5h
110€
Volyymi ripsienpidennykset
2h
130€
Ripsihuollot
1,5h
70-80€

Ehostukset

Päivämeikki
30min
45€
Ilta/Juhlameikki
45-60min
55€
Teema/ Valokuvausmeikit
alk. 1h
65€/h
Kun olet menossa kuvauksiin, teemajuhliin tms. johon tarvitset hiukan enemmän kuin yleensä perusehostusta. Toteutetaan juuri sinulle soveltuva meikki teemanmukaisesti. Mahdollisuus myös teema/ valokuvausmeikin tekoon muualla kuin liikkeessä! Kysy lisää!
Meikinteon opastus
1,5h
80€
Oletko halunnut oppia kasvojen korostamista ja varjostamista, silmien ehostusta tai jotain muuta ehostukseen liittyvää. Katsomme juuri sinulle soveltuvat sävyt ja ongelmakohdat yhdessä ja opettelemme ehostamista peilin kautta. Myynnissä ehostustuotteita ja välineitä.
Meikinteon opastus ystävän kanssa
2h
120€
Tule ystäväsi kanssa opettelemaan meikkausta. Katsomme juuri teille soveltuvat sävyt ja ongelmakohdat ja opettelemme ehostamista peilin kautta. Myynnissä ehostustuotteita ja välineitä.
Morsiusmeikki
110€
Tuleva morsian tehdään päivästäsi ikimuistoinen helpottamalla kiirettä ja jännitystä ennen h-hetkeä. Huomioithan, että koemeikki suositellaan 2-3vkoa aikaisemmin tehtäväksi ennen häitä. Halutessasi voimme tehdä sulhaselle kevyen fixauksen hääpäivänä. Mahdollisuus myös häämeikin teko muualla kuin liikkeessä. Sis. Kulmien siistiminen ja värjäys (n. viikko ennen häitä), koe- ja häämeikki ja halutessasi sulhasen fixaus (puuterointi, varjostus/ korostus).

Kynnet

Oman kynnen geelaus kirkas
1h
60€
Geeli on vahva, mutta luonnollinen ja joustava materiaali. Geelikynnen joustavuus mahdollistaa hieman voimakkaammatkin kynnelle kohdistuvat rasitukset. Geelikynsi on hellävarainen vaihtoehto, sillä liika rasitus aiheuttaa kynnessä ennemminkin lohkeamisen kuin koko kynnen irtoamisen, joka vaurioittaa luonnonkynttä vähemmän. Soveltuu myös miehille. Aineena käytetään Bio Sculpturen geeliä.
Oman kynnen geelaus ranskalainen/ väri
1,5h
65e
Geeli on vahva, mutta luonnollinen ja joustava materiaali. Geelikynnen joustavuus mahdollistaa hieman voimakkaammatkin kynnelle kohdistuvat rasitukset. Geelikynsi on hellävarainen vaihtoehto, sillä liika rasitus aiheuttaa kynnessä ennemminkin lohkeamisen kuin koko kynnen irtoamisen, joka vaurioittaa luonnonkynttä vähemmän. Soveltuu myös miehille. Aineena käytetään Bio Sculpturen geelejä.
Yhden kynnen korjaus
15min
15€
Kynsihuollot geelillä
1-1,5h
60-70€
Huoltoväli 3-4vkoa. Aineena käytetään Bio Sculpturen tai Mosaicin geelejä.
Geelilakkaus väri/ ranskalainen
1h
50€
Kestää n. 2-4 vkoa, ohuempaa kuin geelit. Hyvä vaihtoehto mm. etelänlomille tai juhliin.
Geelilakkaus väri/ ranskalainen ja vanhojen poisto
1,5h
60€
Kestää n. 2-4 vkoa, ohuempaa kuin geelit. Hyvä vaihtoehto mm. etelänlomille tai juhliin.
Geelien/ geelilakkojen poisto
45min-1,5h
50-65€
IBX- hoito
30min
30€
IBX on kaksiosainen hoitomenetelmä, jonka avulla oma kynsi saa suojakerroksen ja samalla hoitoaine korjaa mahdollisia vaurioita. Hoitoa voidaan käyttää merkistä riippumatta kaikkien geelilakkausten alla ja/tai luonnonkynnen vahvistamiseen ja korjaamiseen. Hoito vahvistaa kynsiä ja saa ne kasvamaan vahvempana. IBX-hoito geelausten yhteydessä 20€

Taffy-kestopigmentointi

Microblading-toimenpiteessä käytetään steriilejä mikroskooppisen pieniä erikoisteriä, jotka läpäisevät ihon pintakerroksen. Ihoon vedetään terällä pieniä viiltoja, jotta väripigmentti pääsee sen sisään. Väri valitaan omaan ihoon ja hiuksien sävyyn sopivaksi.
Jokainen kestopigmentointi on yksilöllinen ja suunnitellaan asiakkaan kanssa yhdessä! Pigmentoinninkesto 1-3 vuotta!

Ajanvaraukset pigmentointiin vain asioimalla liikkeessä tai soittamalla!

Taffy Kulmakarvat
350€
Sis. konsultoinnin, teon ja 1x vahvistuksen ellei toisin mainita, maksu hoidetaan kokonaisuudessaan ensimmäisen käyntikerran yhteydessä. Ajanvaraukset pigmentointiin vain asioimalla liikkeessä tai soittamalla!
Taffy silmänrajaus ylös
280€
Sis. konsultoinnin, teon ja 1x vahvistuksen ellei toisin mainita, maksu hoidetaan kokonaisuudessaan ensimmäisen käyntikerran yhteydessä.
Taffy Kulmakarvat + silmänrajaukset ylös
560€
Sis. konsultoinnin, teon ja 1x vahvistuksen ellei toisin mainita, maksu hoidetaan kokonaisuudessaan ensimmäisen käyntikerran yhteydessä.
Taffy- kulmakarvojen vahvistus
180€
Tehty max. Puolentoista vuoden sisällä ja tarvitsee yhden kerran vahvistuksen.
Taffy-kulmakarvojen vahvistus 2
220€
Tehty kahden vuoden sisällä ja tarvitsee yhden vahvistus kerran.

Pakettihoidot

Ihania hoitokokonaisuuksia koko keholle ja mieltä piristämään.

Tarvittaessa voimme räätälöidä juuri sinulle tai lahjansaajalle uniikin hoitokokonaisuuden!

Sinun hetkesi
1h 30min
125€

Täydellinen hoitokokonaisuus kehon ja mielen tasapainoon sekä stressin lievitykseen.

Hoitokokonaisuus aloitetaan päänhieronnalla, jonka jälkeen vartalosi kääritään kosteuttavaan cactus & agavea sisältävään vartalonaamioon. Naamion helliessä vartaloa jatkamme hoitoa rentouttavalla aromaattisella kasvohoidolla.

Trooppinen nautinto
2h
150€

Sukella trooppisten hedelmien huumaan ja unohda hetkeksi hektinen arki.

Trooppisten hedelmien tuoksuinen, ylellinen vartalokuorinta ja hieronta kiinteyttää ja taistelee vartalon ikääntymisen merkkejä vastaan. Kirkastava hedelmähappokuorinta valmistaa kasvosi c-vitamiini seerumille ja rentouttavalle kasvojen gua sha hieronnalle.

Nacomi

Nacomi

Nacomi tarjoaa herkullisia, luonnonmukaisia ihonhoitotuotteita, jotka sopivat herkällekin iholle. Sarjaan kuuluu laaja valikoima tuotteita mm. kuorintoja, suihkutuotteita ja vartalovoiteita. Tuotteissa on ihanat tuoksut ja niiden koostumukset ovat ihanan pehmeitä ja ravitsevia. Tuotteissa ei käytetä mikromuoveja, ne ovat luonnonmukaisia ja useimmat niistä myös vegaanisia.

Medicalia

Tuoksuton ihonhoitosarja, joka on kehitetty erityisesti kauneushoitoloiden, ihotautilääkäreiden ja plastiikkakirurgien käyttöön, eri ihotyypeille ja erilaisten kasvojen ja vartalon ihon ongelmien hoitoon mm. ennen esteettisiä toimenpiteitä. Medicalia hyödyntää tehokkaimpia tunnettuja tieteellisiä menetelmiä, jotka mahdollistavat tarkoituksenmukaiset koostumukset ja poikkeuksellisen näkyvät tulokset. Tuotteet ovat käyneet läpi laajan kliinisentutkimuksen, eivätkä ärsytä ihoa ja ovat allergiatestattuja sekä tuoksuttomia.

Pevonia

Pevonia

Pevonia tarjoaa tehokkaita ihonhoitoratkaisuja kaikille ikäryhmille sukupuoleen katsomatta -kokonaisvaltaisesti päästä varpaisin saakka. Luonnon puhtaimmat raaka-aineet yhdistyvät innovatiivisiin valmistusmenetelmiin, mikä antaa näkyviä tuloksia sekä unohtumattomia spa-elämyksiä. Kaikki hoitosarjan tuotteet ovat FDA-sertifioituja, ja ne on valmistettu ilman väriaineita, keinotekoisia hajusteita, alkoholia, mineraaliöljyjä tai lanoliinia. Tuotteita ei myöskään ole testattu eläimillä.

LPG endermologie body

30 vuoden ajan LPG Systems laboratoriot ovat kehittäneet kosmeettisen ratkaisun: huipputekniset kaavat maksimoidaan aktiivisten ainesosien pitoisuus. Tuotteissa ei ole käytetty parabeenejä eikä fenoksietanolia. Vartalon hoitotuotteet kiinteyttävän ja laihduttavan hoidon, joka perustuu neljään kohteseen: selluliitti, vartalon ikääntymisen merkit, verenkierron hyvinvointi ja tilavuuden menetys.

Essential

Essential

Italialainen Essential-meikkisarja edustaa samanaikaisesti sekä korkeaa laatua ja tyylikkyyttä, että helppoutta. Sarja on luotu helpottamaan meikkivalintoja ja tekemään meikistä persoonallinen ja onnistunut. Tuotteet ovat dermatologisesti testattuja ja sisältävät vitamiineja, jotka hoitavat ihoa.

Miraque magneettiripset

Markkinoiden toimivimmat ja laadukkaimmat, ultrakevyet magneettiset irtoripset. Tuote kiinnittyy ripsiisi sekunneissa ja pysyvät tarkasti asettamassasi paikassa vauhdikkaassakin käytössä.  Ei liimaa, joten ei kuivumisaikaa, eikä siitä johtuvaa silmien ärtymistä tai allergisoitumista.

Ripset ovat uudelleenkäytettävät ja ovat huolellisesti käsin valmistettuja synteettisiä silkkikuituja. Tuotteissa käytetyt magneetit ovat markkinoiden pienimmät ja niiden teho on aivan omaa luokkaansa.

Bio Sculpture

Bio Sculpture geelillä on monia etuja – suurin etu on se, että se vahvistaa omaa luonnollista kynttä sekä tukee kynnen kasvua. Bio Sculpture -geelillä on mahdollista auttaa asiakkaita, jotka kärsivät erilaisista ongelmista, esim. heikot, ohuet tai pysyvästi vaurioituneet kynnet.

Bio Sculpture -geelillä kynnet näyttävät huolitelluilta mutta luonnollisilta!

Geeli poistetaan hellävaraisella geelinpoistoaineella. Tuotteet ovat lähes tuoksuttomia ja pölyjä tulee erittäin vähän. Tuotesarja on vegaaninen ja kliinisesti testattu.