Hei! Olen Aliisa Höglund, aito Tamperelainen nuori nainen ja kauneudenhoitoalalla vielä nuori kyky. E-Stailissa tuuraan ihanaa kosmetologi-Emmiä seuraavan vuoden ajan.

Nuoresta iästä huolimatta elämä on opettanut ja räätälöinyt minusta juuri minut, rempseän naisen, jolta löytyy paljon hymyä jaettavaksi asti. Kosmetologin työ tuntuu niin omalta, mikä kertoo paljon rakkaudestani tähän ammattiin. Haluan kehittyä kosmetologin ammatissa monipuoliseksi osaajaksi ja tutustua alan uusimpiin tietoihin koulutusten ja messujen avulla. Olen valmistunut myös parturi-kampaajaksi ja e-stailissa teen kosmetologin töiden ohella myös hiustenpidennyksiä ja kampauksia.

Luonteeltani olen iloinen ja helposti lähestyttävä, joten älkää antako mustan tukan ja paksujen kulmakarvojen hämätä 🙂 Vaikka muuten olen puhelias, niin hoidon aikana minulla ei ole tapana puhua pulputtaa asiakkaalle.

Somessa viestin työasioissa Facebookissa E-Stailin sivulla sekä Instagramissa, joka on mun ehdoton lempisomekanava! Visuaalisuus on minulle tärkeää ja tykkään erityisen paljon valokuvauksesta. Sometan Instassa sekä omassa henkilökohtaisessa profiilissa että E-Stailin tilillä, jossa kerron asiaa ja annan vinkkejä liittyen kauneudenhoitoon, tervetuloa seuraamaan!

Vapaa-aikaani tykkään viettää perheeni kanssa, mutta erityisen huomioni vapailla saa koirani, joiden kanssa tykkään ulkoilla ja leikkiä vastapainona nykyajan kiireelle.

Lämpimästi tervetuloa mun hoitoihin, tavataan E-Stailissa!

Kosmetologi Aliisa Höglund

Hoitola E-Stailissa on käytössä ihanat Pevonia-hoidot ja tuotteet. Pevonia -hoitosarja uudistaa ihoa sisältä ulospäin ja hoitaa siis ihoa syvemmältä kuin pelkkää pintaa. Tuotteissa on ihana tuoksu, joka tulee luonnon omista raaka-aineista ja niillä saa oikeasti sellaisen fiiliksen, että olet käynyt todella tehokkaassa kasvohoidossa!

Erityisen mukavaa on myös se, ettei Pevoniaa ole testattu eläimillä ja sarjassa on kierrätettävät pakkaukset. Tuotteet eivät sisällä alkoholia, parabeeneja, säilöntäaineita tai lanoliinia ja niiden raaka-ainepitoisuus on suuri.

Kun asiakas tulee minulle hoitoon, niin huolehdin siitä, että hoitohuoneessa on ihana rauhallinen tunnelma, miellyttävä valaistus ja rentouttavaa luonnonläheistä musiikkia. Esimerkiksi kasvohoidon aluksi keskustellaan ja käydään läpi asiakkaan tarpeet, allergiat ja sairaudet ja katsotaan ihotyyppi. Mitä hänen ihonsa tarvitsee ja vaatii eniten juuri nyt?

Tärkeää on, että asiakas pystyy rentoutumaan ja työntämään työasiat ja muut mieltä kuormittavat asiat pois mielestään. Ja hieronnan täytyy tuntua myös oikeasti hyvältä, ettei ole mitään ”hipsuttelua”.

Hoito on onnistunut, kun asiakkaalle jää tuntemus, että jotain vaikuttavaa on tapahtunut. Hoidon jälkeen katsotaan, millä tuotteilla voidaan pitää yllä hoidon tuloksia mahdollisimman pitkään, esim. jos on tehty timanttihionta kasvoille, niin tarvitaan kosteuttavaa rasvaa ja iho täytyy hyvin suojata auringolta ja kylmältä.

Tavoitteena on kaikissa hoidoissa, että asiakas lähtee tyytyväisenä ja mukava bonus olisi, jos hän suosittelee hoitola E-Stailia myös kavereilleen!

Varaa aika

Soita 050 4635922 tai varaa aika Timman kautta netistä! Mahdolliset peruutukset pyydämme ilmoittamaan 24h ennen hoitoaikaa. Peruuttamattomista ajoista veloitamme 50 % hoidon hinnasta.

Varaa aika kalenterista

Hinnasto

Klikkaa alta kategoriaa nähdäksesi hinnaston.

Kasvohoidot

Kaikki kasvohoidot soveltuvat miehille ja naisille.

Kasvohoitoihin kuuluu alkupuhdistus ja tarvittaessa kevyt ehostus hoidon päätteeksi.

Virkistyshoito
30min
45€

Hoito soveltuu ensimmäiseksi kasvohoidoksi, jossa kartoitetaan jatkohoito suosituksia. Erinomainen ennen juhlia tai ruokatauon piristykseksi.

Sis. entzymaattinen kuorinta kasvoille ja kaulalle, hieronta ja voide.

Vintage kasvohoito
2h
90€ (eläk. ja opisk. 85€)

Perinteinen kasvohoito e-stailin twistillä. Soveltuu jokaiselle!

Sis. Ihotyypinmukainen kuorinta, mekaaninen puhdistus, kulmien muotoilu ja värjäys, seerumi, hieronta, silmänympärys- ja kasvonaamio, voide ja jalkapohjien hieronta.

Ihonpuhdistus
1h 15min
67€ (alle 18vuotiaat 60€)

Epäpuhdas-, tukkoinen-, akneentaipuvainen tai samea iho? Silloin tämä hoito soveltuu juuri sinulle tasapainoittamaan ihoa!

Sis. ultraäänikuorinta tai timanttihionta, mekaaninen puhdistus, otsonihoito, naamio ja voide.

Kosketus
1h 15min
85€

Rentouttava aromaattinen kasvohoito soveltuu jokaiselle, erityisesti kuivalle ja punaisuuteen taipuvaiselle iholle (ei migreeni herkille, aktiivivaiheessa oleva ruusufinni/ herpes). Hoidossa käytetään eteerisiä öljyjä!

Sis. aloitushieronta, entzymaattinen kuorinta, seerumi, hieronta ja kasvonaamio, voide.

Ihastus
1h 30min
95€

Couperoottisen, punoittavan ja rosacea-ihon hoitoon kehitetty Pevonia RS2-hoitolinja vähentää ihon kuumotusta sekä vahvistaa ja kosteuttaa ihoa. Suositellaan 4x sarjahoitona!

Sis. ihotyypinmukainen kuorinta, rauhoittava ampulli, hieronta, uä-imeytys, merileväpohjainen tehoaine, erikoisnaamio kasvoille, silmänympärysnaamio, voide.

Säteilevä
1h 30min
100€

Pevonian Luminous C & sea; raikastava, kirkastava c-vitamiini kasvohoito kaikille ihotyypeille erityisesti morsiammille, aurinkovaurioituneille ihoille sekä ihonväsymyksen merkkeihin. Suositellaan 4x sarjahoitona!

Sis. ihotyypinmukainen kuorinta, ampullihieronta, mikrovirta, merileväpohjainen tehoaine, erikoisnaamio, silmänympärysnaamio, voide ja käsienhieronta.

Karismaattinen
1h 30min
90€

Skinfirm mask Pevonian erikoiskasvohoito on kehitetty miesten iholle ja heidän vaatimuksiin. Erinomainen sarjahoitona.

Sis. ihotyypinmukainen kuorinta, tarvittaessa mekaaninen puhdistus, ampulli, uä-imeytys, hieronta, erikoisnaamio, silmänympärysnaamio, voide ja jalkapohjien- tai käsienhieronta.

Heleys
1h 45min
125€

Uuden sukupolven Pevonian anti-age erikoishoito aikuiselle (40+) iholle, ikääntymisen merkkejä vastaan ja niitä häivyttämään, jossa hyödynnetään neulatonta mesoterapia laitehoitoa. Pevonia Stem Cells -kantasoluhoito silottaa ihoa ja iho näyttää nuorekkaammalta hoidon jälkeen. Suositellaan sarjahoitona vähintään 3 kertaa kerran viikossa tehtäen.

Sis. ihotyypinmukainen kuorinta, mikrovirta, uä-led valoterapiahoito, neulaton mesoterapia, cryo-led terapia, hieronta keskittyen ihonjuonteisiin ja ongelmakohtiin, silmänympärys- ja kasvonaamio ja voide.

Huomioithan, että hoidon jälkeen ei suositella saunomista eikä hikiliikuntaa. Laitehoitoa ei voida tehdä, jos olet raskaana, epilepsia, sydämentahdistin, ihosairaus tai syöpä, kemoterapia hoito, sähköherkkyys, psykologinen/ fyysinen sairaus, metalli implantit kasvojen alueella (ei hammas implantit), tuoreet haavat/ leikkaus haavat, jotka ovat vielä paranemassa, pistoshaavat.

Erikoiskasvohoidot

Medicalia happokuorinnat
45min
90€

Medicalian kemiallisilla kuorinnoilla kuoritaan ihon ylintä pintakerrosta, jonka paraneminen johtaa ihon pintakerroksen uusiutumiseen ja tasoittumiseen. Miedoilla orgaanisilla hapoilla saadaan uudistettua, kirkastettua, tasoitettua ihoa ja ihon väriä. Ne parantavat ihon kosteudensitomiskykyä sekä estävät bakteerien kasvua ihossa. Erinomainen hoito mm. ennen TCA-kuorintoja, neulaushoitoja, ikääntyvälle-, valovaurioituneelle-, akne- ja pigmentoituneelle iholle. Yhdellä hoitokerralla saadaan jo kirkastettua ihoa ja hoitotuotteiden imeytymistä edistettyä. Kuorinta valitaan ihon tarpeiden mukaan. Suositellaan sarjahoitona 4-6x!

Huomioithan, että hoitoa ei suositella ennen etelänreissua, raskauden aikana, aktiivisena oleva huuliherpes, tetrasykliini kuuri (ei ole välttämättä este, kysy asiasta lääkäriltä) tai sinulla on ollut roacuttan-lääkekuuri viimeisen 6kk aikana. Hoidon jälkeen ihoon ei laiteta meikkiä sekä saunomiset ja hikiliikunnat tulisi jättää väliin samana päivänä. Ihossa voi mahdollisesti esiintyä hoidon jälkeen hilseilyä, turvotusta, punoitusta, kuumoitusta ja kutinaa.

Sis. Happokuorinta, erikoisnaamio, silmänympärysnaamio ja voide.

Neulaton mesoterapia
1h 15min
95€
Tämä nuorennushoito perustuu Nobelilla palkittuun innovaatioon, joka tarjoaa turvallisen ja hygieenisen vaihtoehdon neulalliselle mesoterapialle. Neulattomassa mesoterapiassa on samat vaikutukset kuin injektiohoidoissa mutta luonnollisesti ilman sivuvaikutuksia, kuten kipua ja turvotusta.

Neulaton mesoterapialaite käyttää korkeataajuus elektroporaatio- sekä elektro-osmosis-menetelmää, jossa solukalvot tehdään läpäisevämmiksi ja tehoaineet kuljetetaan tehokkaasti syvälle ihoon ja kudoksiin. Pulssiaallot avaavat solukalvoon hetkellisesti kanavia, jolla tehoaineet pääsevät ihon eri kerrosten läpi ilman että ihoon tarvitsee puhkaista reikiä. Hoidon aikana ihoon imeytetään laitteen avulla erilaisia vitamiineja ja hivenaineita, sekä kollageenia ja hyaluronihappoa. Neulaton mesoterapia parantaa ihon omaa kollageenin ja elastiinin tuotantoa. Jo yhden hoitokerran jälkeen iho näyttää terveemmältä ja tulokset näkyvät vielä pitkään hoidon jälkeen. Nuorekkaan ihon ylläpitämiseksi hoitoa suositellaan 2-6 kerran sarjahoitona.

Neulattomaan mesoterapiahoitoon kuuluu syväkiinteyttävä terapeuttinen ultraäänitoiminto *punaisella LED-väriterapialla. Hoitotaajuudet soveltuvat erinomaisesti kasvojen lihasten jännitysten laukaisuun, mikroverenkierron stimuloimiseen ja pehmytsidekudos-säikeiden uusiutumiseen. Syväkiinteytävällä ultraäänihoito/LED-väriterapialla kohotetaan ja kiinteytetään, supistetaan ihohuokosia, poistetaan turvotusta kasvoilta ja silmien ympäriltä, tasoitetaan ryppyjä ja juonteita sekä pienennetään kaksoisleukaa.

Hoidossa on mukana myös terapeuttinen intensiivinen **sininen CRYO/LED-väriterapia, jolla viimeistellään ja viilennetään tehokkaasti elektroporaatio jälki mikä mahdollistaa hoidon pitkäaikaisen vaikutuksen sekä vähentää vaikuttavien aineiden hapettumista.

Mesoterapialla voidaan häivyttää juonteita ja ryppyjä, tasoittaa ihon sävyä ja väriä, kiinteyttää ihoa, heleyttää ja raikastaa ihoa, kosteuttaa ihoa, parantaa ihon oma kollageenin ja elastiinin tuotantoa, poistaa rasvaa, esim. häivyttää kaksoisleukaa, hoitaa aknea ja ruusufinniä, selluliittia vartalonalueella.

Sis. Ihotyypinmukainen kuorinta, uä-led hoito, kosteuttava, rauhoittava tai puhdistava ampulli, neulaton mesoterapia, cryo-uä hoito, naamio, voide

Käsi- ja Jalkahoidot

Kaikki käsi- ja jalkahoidot soveltuvat kaikenikäisille, myös miehille!

Kynsien viilaus ja lakkaus/ Käsien kuorinta ja hieronta
30min
25€
Pika kaunistusta käsille!
Kosteuttava parafiinihoito käsille
30min
15€

Parafiinihoito on tehokas erikoishoito käsille. Se vahvistaa kudoksia ja kosteuttaa vähentäen käsien kuivuudesta johtuvia ryppyjä sekä edistää verenkiertoa. Erityisesti se sopii kuivalle sekä vanhenevalle iholle. Talvikäsille se on erinomainen kosteuttaja. Parafiinihoito on myös rentouttava. Jaksottaisena hoitona se olisi hyvä toistaa 14 päivän välein, jotta saavutetaan parhain tulos.

Parafiinihoidon pitkävaikutteinen lämpö auttaa myös kipeisiin niveliin ja lihaksiin sekä silottaa ikääntymisen merkkejä iholta. Hoidot sopivat erinomaisesti myös reumakäden kuntoutukseen. Tällöin hoidot suositellaan otettavaksi 10 hoitokerran jaksona.

Parafiinihoito tehostaa hoitoaineiden imeytymistä, parantaa aineenvaihduntaa ja vahvistaa kudoksia. Vähentää kuivuudesta johtuvia ryppyjä, rentouttaa ja lievittää kipuja. Käsiesi ihosta tulee pehmeä ja silkkisen tuntuinen. Käsiesi iho näyttää terveemmältä ja nuoremmalta. Erinomainen hoitomuoto myös niille, joiden kädet palelevat tai joutuvat jatkuvalle rasitukselle.
Manikyyri
1h 15min
50€
Sis. Kuorinta käsille, kynsien viilaus, kynsien- ja kynsinauhojen siistiminen, lakkaus ja hieronta.
Varpaankynsien fixaus
30min
30€
Sis. Desinfiointi jaloille, kynsien lyhennys ja ohennus sekä kynsinauhojen siistiminen.
Virkistyshoito jaloille
45min
45€
Sis. Kuorinta jaloille, kynsien- ja kynsinauhojen siistiminen, kevyt voidehieronta jalkapohjille.
Jalkahoito
1h 30min
65€ (eläk. 60€)
Sis. Kylvetys, kynsien- ja kynsinauhojen siistiminen, kovettumien/ känsien poisto, lakkaus ja hieronta. Jalkahoitoon voidaan sisällyttää ranskalainen- tai värigeelaus yht. 85€/ 2h 15min.
Kauniit jalat
1h 15min
65€
Sis. Kuorinta tai kylvetys jaloille, kynsien- ja kynsinauhojen siistiminen, ranskalainen/ värigeelaus ja kevyt voidehieronta jalkapohjille.
Callus peeling jalkahoito
1,5h
70€
Calluspeeling-hoito on uusi tehokas ja nopea tapa poistaa kovettumat, sarveistumat ja värjäytymät jalkapohjista. Hoitoliuskat sisältävät AHA-happoja. Hoito on turvallinen ja hellävarainen, joten se sopii hyvin myös diabeetikoille, kutiaville jalkapohjille ja raskaana oleville. Sis. Kylvetys jaloille, callus peeling- kovettumahoito jaloille, kynsien- ja kynsinauhojen siistiminen, lakkaus ja hieronta

Vartalohoidot

Kaikki vartalohoidot soveltuvat myös miehille.

Selän ihonpuhdistus
1h 15min
75€
Selänpuhdistusta suositellaan epäpuhtaalle, tukkoiselle ja akne selkäiselle/ rintakehälle. Sis. Laitekuorinta, mekaaninen puhdistus, otsonihoito, naamio ja voide.
Rentoutus hetki
1h
75€
Sis. Hieronta vartalolle ja kasvoille.
Tropical
1,5h
90€
Trooppisten hedelmien tuoksuinen Pevonian vartalokuorinta ja hieronta taistelevat vartalon ikääntymisen merkkejä vastaan ja ravitsevat samalla ihoa. Sis. Tropical kuorinta ja hieronta vartalolle.
Lumafirm
2h
115€

Pevonian erikoisvartalohoito joka kiinteyttää ihoa, tasoittaa ihon väriä ja pintaa.

Durra kiinteyttää ihoa, diasetyyliboldiini kirkastaa ihoa ja kombutsa suojaa ihoa soluhapettumiselta. Hoidossa yhdistyvät tehokas, tavoitteellinen hieronta sekä rentouttava ja aromaattinen vartalonaamiohoito. Täydellinen vastaus tämän päivän spa-kuluttajien toiveisiin; tehoa ja rentoutusta samassa hetkessä. Hoitoa suositellaan erityisesti ikääntyvän ihon hoitoon sekä ihon valovaurioiden hoitoon. Loistava hoito morsiammille ja talvi-ihonhoitoon!

Sis. Kuivaharjaus, seerumi, hieronta vartalolle, vartalonaamio ja voide.

Imukuppi hieronta
30min/ 1h
35€/ 55€
Imukuppihieronta (kuivakuppaus) on vanha kiinalainen hoitomuoto, jota käytetään hyvin monenlaisiin vaivoihin kuten lihashuoltoon, selluliittiin, niska-hartiaseudun kireyteen, kipeytyneeseen selkään ja iskiasvaivoihin. Suositellaan sarjahoitona. Sis. imukupeilla- ja käsinhierontaa valittavalle hoitoalueelle.

Karvojen poisto (sokeri ja lämminvaha)

Olethan tietoinen, että sokerointi on samalla hyvä ihonkuorinta.​

Huomioithan ennen sokerointiin tuloa ettet samana päivänä kuori ja rasvaa ihoa. Sokeroinnin jälkeen on hyvä välttää samana päivänä auringonottoa/ solariumia, hikiliikuntaa ja saunomista!

Ylähuuli tai Leuka (sokeri)
5-15min
15€
Koko kasvot (sokeri)
30min
25€
Käsivarret
15-30min
25€
Selkä
30min
30-40€
Rintakehä
30min
25-35€
Sääret/ Reidet
30min
35€
Koko jalat
1h
60€
Bikinirajat
30min
35€
Huomioithan Bikinirajan sokeroinnissa poistetaan häiritsevä karvoitus bikinihousujen linjoja mukaillen ja tarvittaessa sisäreisiltä.
Brasilialainen (sokeri)
45min
65€
Brasilialainen karvanpoisto on menetelmä, jolla karvoitus poistetaan sokerilla genitaalialueelta vain jättämällä häpykummulle pieni kaistale karvoitusta, ns. kiitorata sekä pakaravaosta. Vain naisille!
Hollywood (sokeri)
1h-1h 15min
70€
Hollywood karvanpoisto on menetelmä, jolla karvoitus poistetaan sokerilla genitaalialueelta kokonaan sekä pakaravaosta. Vain naisille!
Takapuoli (sokeri)
15min
20€
Sokru paketti 1: sääret/ reidet, kainalot, bikinirajat
1h 15min
80€
Sokru paketti 2: koko jalat, bikinirajat, kainalot
1,5h
100€
Sokru paketti 3: Brasilialainen/ Hollywood ja kainalot
1h 15min
75€

Kestokäsittelyt

Kulmien muotoilu
15min
12€
Kulmien muotoilu ja värjäys
15-30min
15€
Ripsien värjäys
15-30min
16€
Ripsien ja kulmien värjäys + muotoilu
30min
28€
Kulmakarvojen laminointi
55€
Näyttävät kulmakarvat viikoiksi eteenpäin!
Kulmakarvojen laminointi + Ripsien kestotaivutus
110€ (norm. 125€)
Lashlift ripsienkestotaivutus
1h 15min
65€
Lashlift ripsienkestotaivutus ripsien värjäyksellä
1,5h
70€
Miraquen magneettiripset opastuksella
30-45min
60€
Helppoa ja näyttävää katsetta uudelleen käytettävillä magneettiripsillä ilman liimojen kanssa läträämisiä. Puolen tunnin aikana valitsemme Miraquen magneettiripsivalikoimasta sinulle ripset ja muokkaamme ne sinulle soveltuviksi. Pääset harjoittelemaan niiden laittamista ja poistamista silmistä sekä katsomme yhdessä hoito-ohjeita, joilla magneettiripset pysyvät sinulla hyvinä käytössä pitkään! Suositellaan ensimmäisten magneettiripsien oston yhteydessä! Puolen tunnin aika sisältää yhdet miraquen ripset sinulle!
Klassiset ripsienpidennykset
1,5-2h
110€
Klassinen ripsihuolto
1,5h
67€

Ehostukset

Päivämeikki
45min
45€
Iltameikki
1h-1h 15min
55€

Kynnet

Oman kynnen geelaus väri/ ranskalainen
1,5h
65€
Geeli on vahva, mutta luonnollinen ja joustava materiaali. Geelikynnen joustavuus mahdollistaa hieman voimakkaammatkin kynnelle kohdistuvat rasitukset. Geelikynsi on hellävarainen vaihtoehto, sillä liika rasitus aiheuttaa kynnessä ennemminkin lohkeamisen kuin koko kynnen irtoamisen, joka vaurioittaa luonnonkynttä vähemmän. Soveltuu myös miehille. Aineena käytetään Bio Sculpturen geeliä.
Yhden kynnen korjaus
15-30min
15€
Kynsihuollot geelillä
1,5-2h
60-65€
Huoltoväli 3-4vkoa! Aineena käytetään Bio Sculpturen tai Mosaicin geelejä.
Geelilakkaus väri/ ranskalainen
1h 15min
50€
Kestää n. 2-4 vkoa, ohuempaa kuin geelit. Hyvä vaihtoehto mm. etelänlomille tai juhliin.
Geelilakkauksen huolto
1,5h
55€
Geelilakkauksen huolto 2-4vkon päästä ensimmäisestä kerrasta. Tarvittaessa väri voidaan vaihtaa huollossa.
Geelilakkaus + Vanhojen poisto
1,5h
60€
Kestää n. 2-4 vkoa, ohuempaa kuin geelit. Hyvä vaihtoehto mm. etelänlomille tai juhliin.
Geelien/ geelilakkojen poisto + IBX hoito
1-1,5h
50-65€
IBX on kaksiosainen hoitomenetelmä, jonka avulla oma kynsi saa suojakerroksen ja samalla hoitoaine korjaa mahdollisia vaurioita. Hoitoa voidaan käyttää merkistä riippumatta kaikkien geelilakkausten alla ja/tai luonnonkynnen vahvistamiseen ja korjaamiseen sekä geelienpoiston yhteydessä. Hoito vahvistaa kynsiä ja saa ne kasvamaan vahvempana.
IBX hoito
30min
30€
IBX on kaksiosainen hoitomenetelmä, jonka avulla oma kynsi saa suojakerroksen ja samalla hoitoaine korjaa mahdollisia vaurioita. Hoitoa voidaan käyttää merkistä riippumatta kaikkien geelilakkausten alla ja/tai luonnonkynnen vahvistamiseen ja korjaamiseen. Hoito vahvistaa kynsiä ja saa ne kasvamaan vahvempana. IBX-hoito geelausten yhteydessä 20€

Pakettihoidot

Ihania hoitokokonaisuuksia koko keholle ja mieltä piristämään.

Tarvittaessa voimme räätälöidä juuri sinulle tai lahjansaajalle uniikin hoitokokonaisuuden!

Päivä Kauneuden
3-3,5h
180€
Vietä rentouttava kauneuspäivä hoitojen parissa. Hoitokokonaisuus sisältää ihotyypinmukaisen kasvohoidon ripsien- ja kulmien värjäyksellä, jalkahoidon ja kosteuttavan parafiinihoidon käsille. Tarjolla pientä syötävää.
Trooppinen Nautinto
2h
150€
Sukella trooppisten hedelmien huumaan ja unohda hetkeksi hektinen arki. Trooppisten hedelmien tuoksuinen, ylellinen vartalokuorinta ja hieronta kiinteyttää ja taistelee vartalon ikääntymisen merkkejä vastaan. Kirkastava hedelmähappokuorinta valmistaa kasvosi c-vitamiini seerumille, rentouttavalle kasvojen hieronnalle ja kosteuttavalle naamiolle.