Elina Mäkelä

Olen lapsuudesta saakka täällä Tampereen seudulla viihtynyt ja asunut työtä pelkäämätön yksityisyrittäjä. Perheeseeni kuuluu mies ja kaksi salaa aikuiseksi varttunutta poikaa.

Vakituisen työni tanssija-koreografina Tanssiteatteri MD:ssä lopetin 35-vuotisen antoisan urani jälkeen vuonna 2019. Harrastuksia minulla ei juuri ole, jos ei kulttuuria kaikissa muodoissaan ja työntekoa lasketa niihin. Rakastan valoa ja lämpöä, olen joka solullani kesäihminen.

E-Stailissa olen henkisesti ollut läsnä sen perustamisesta saakka, mutta karkasin mieheni kanssa välillä tutkimaan maailman menoa ulkomaille. Reissujen aikana moni asia sai uusia aurinkoisia käänteitä, kuten sen että palasin takaisin tänne E-Stailin hulvattomaan porukkaan. Se, että viihdyn työyhteisössäni ja että teen työtä, josta nautin, on minulle todella tärkeää.

Teen pääsääntöisesti hierontaa E-Stailissa n. 2 päivää/vko vaihdellen maanantaista sunnuntaihin.

Muu aika vierähtää perheyrityksemme FinUnic Oy:n toimissa, niin koti- kuin ulkomailla sisustusratkaisuja toteuttavan työn parissa.

This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.

Hieroja

Olen koulutettu hieroja sekä urheiluhieroja ja olen toiminut hierojana vuodesta 2011. Työssäni olen läsnäoleva, palveleva ja analyyttinen.

Käsialani on varmaotteista. Voit tulla luokseni rentoutumaan, edistämään palautumista, poistamaan stressitiloja tai hakemaan apua lihasjännitykseen. Minulle hieronta on luottamusta ja kokonaisuudessaan psykofyysinen kokemus.

Asiakaskuntani on hyvin laaja-alainen. Oma taustani on vahvasti tanssissa ja teatterissa, joten olen erikoistunut hieromaan tanssijoita, voimistelijoita, sirkuslaisia ja muita liikunnan ammattilaisia, kuten myös musiikin ja näyttämötaiteen ammattilaisia.

Haluan antaa asiakkailleni yksilöllisen hetken ja parhaimman mahdollisen avun.

Lämpimästi tervetuloa hierontaan!

 

Varaa aika

Voit varata ajan:

Mikäli timmasta ei löydy sinulle sopivaa aikaa, niin kysy ihmeessä tekstiviestillä mahdollisia peruutusaikoja. Olen usein työntouhussa, joten pääsen harvoin vastaamaan puheluihin.

Mahdolliset peruutukset pyydän ilmoittamaan 24h ennen hieronta-aikaa, mikäli mahdollista. Peruuttamattomista ajoista veloitan 50 % hieronnan hinnasta.

Hierontapalveluiden hinnat on näkyvissä alla. Jos haluat varata ajan suoraan netistä, niin klikkaa tästä:

Varaa aika kalenterista

Hinnasto

Klikkaa alta kategoriaa nähdäksesi hinnaston.

30 min 42€
Eläkeläiset ja opiskelijat 37€
45 min 48€
Eläkeläiset ja opiskelijat 43€
60 min 52€
Eläkeläiset ja opiskelijat 47€
90 min 70€
Eläkeläiset ja opiskelijat 65€
120 min 85€
Eläkeläiset ja opiskelijat 80€