Elina Mäkelä

Olen pohjalaisilla sukujuurilla koko ikäni Tampereen seudulla rotvalleja varonut Elina Mäkelä.

E-Stailissa olen henkisesti ollut koko sen olemassaolon ajan, mutta karkasin hetkeksi tutkimaan maailman menoa ulkomaille. Reissujen aikana moni asia sai uusia aurinkoisia käänteitä, kuten tämän että olen taas E-Stailin hulvattomassa hulinassa mukana.

Rakastan valoa ja lämpöä henkisesti ja fyysisesti. Todella tärkeää minulle on myös se että nautin työstäni ja viihdyn työyhteisössäni. Vakituisen työni tanssija-koreografina Tanssiteatteri MD:ssä lopetin 30-vuotisen antoisan urani jälkeen vuonna 2019. Koulutetun hierojan ammatitutkinnon urheiluhierojalinjalta suoritin tuloksekkaasti 2011.

Perheeseeni kuuluu mies ja kaksi salaa aikuiseksi varttunutta poikaa. Harrastuksia minulla ei juuri ole, jos ei kulttuuria kaikissa muodoissaan ja työntekoa lasketa niihin.

Hierontaa teen E-Stailissa vakituisen satunnaisesti, sillä mieheni kanssa yhteinen yritys FinUnic Oy työllistää meitä koti- ja ulkomailla suomalaisen räätälöidyn sekä uniikin käsityön ja pintaremontoinnin parissa.

This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.

Hieroja

Olen koulutettu hieroja sekä urheiluhieroja ja toiminut hierojana vuodesta 2011. Työssäni olen läsnäoleva, palveleva ja analyyttinen.

Käsialani on varmaotteista. Voit tulla luokseni rentoutumaan, edistämään palautumista, poistamaan stressitiloja tai hakemaan apua lihasjännitykseen. Minulle hieronta on luottamusta ja kokonaisuudessaan psykofyysinen kokemus.

Asiakaskuntani on hyvin laaja-alainen kaiken suhteen. Oma taustani on vahvasti tanssissa ja teatterissa, joten olen erikoistunut hieromaan tanssijoita, voimistelijoita, sirkuslaisia ja muita liikunnan ammattilaisia, kuten myös musiikin ja näyttämötaiteen ammattilaisia.

Haluan antaa asiakkailleni yksilöllisen hetken ja parhaimman mahdollisen avun.

Voit varata ajan netistä, sähköpostilla tai puhelimella 040 9640 114

Lämpimästi tervetuloa hierontaan!

Elina

 

Varaa aika

Voit varata ajan netistä, sähköpostilla tai puhelimella 040 9640 114. Olen usein työntouhussa, joten parhaiten minut saa kiinni tekstiviestillä, WhatsAppilla tai meilillä, jonka osoite löytyy Ajanvaraus -sivulta.

Mahdolliset peruutukset pyydän ilmoittamaan 24h ennen hoitoaikaa, mikäli mahdollista. Peruuttamattomista ajoista veloitetaan 50 % hoidon hinnasta.

Varaa aika kalenterista

Hinnasto

Klikkaa alta kategoriaa nähdäksesi hinnaston.

Klassinen hieronta tai urheiluhieronta
45min
43€
Eläkeläiset ja opiskelijat 38€
Klassinen hieronta tai urheiluhieronta
60min
48€
Eläkeläiset ja opiskelijat 43€
Klassinen hieronta tai urheiluhieronta
90min
65€
Eläkeläiset ja opiskelijat 60€
Klassinen hieronta tai urheiluhieronta
120min
80€
Eläkeläiset ja opiskelijat 70€